Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добрите акции на 2008-ма
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateЗащо вместо ХЕС не купуваш направо Стара Планина?
Преди бях Куроператор.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Не мога да ги разбера тези инвеститори, които сега стискат акциите. В последните два месеца им сервират само неприятни изненади, възможноста предприятието да фалира става все по-реална, в Сърбия разтрогнаха договора с Global Steel за нередности, прокрадват се слухове, че продават имуществото. За капак на всичко Бойко Борисов обяви, че Кремиковци ще се затваря поетапно от 2.01.08г.
Днес сделка с акции на фирмата няма! Е те това са част от инвеститорите. Купили са акциите на по 30лв - 40лв и сега си мислят, че като не ги продават и държат изкуствено цената на 21лв, това ще е реалната цена на компанията.
Лъжат себе си много жестоко. По-добре сега да направят някаква загуба и да ги продадат на някои други шарани за по 10 - 15лв, отколкото да ги стискат докато стигнат 0лв.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от EquityPrivateNiakav e dal KREM kato akcia za 2007!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenНещо любопитно... Да си припомним очакванията на брокери и портфолио мениджъри за изминалата 2007-а
http://www.investor.bg/?cat=5&id=46131
п.с - Интересно би било да видим същата анкета към днешна дата...
Коментар
-
Нещо любопитно... Да си припомним очакванията на брокери и портфолио мениджъри за изминалата 2007-а
http://www.investor.bg/?cat=5&id=46131"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateНова година, нов късмет
...а за някои и нов nick name.
От 1 януари 2008, Куроператор става EquityPrivate
П.п. Мненията ми за качествените акции и боклуците (KREM, бел. ред) на БФБ остават непроменени!Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътМного як потенциал има Софарма сега, просто изостана от ръстът, а после и върна, а направи силни ходове именно в краят на годината - ХЕС и М+С и Албена тоже са силни, до краят на февруари трябва да се върнат на нивата си от началото на Октомврий. Чакам София Комерс и дъщерното им дружество за заеми срещу имоти (което ще направи публично предлагане) да бъдат хит, поне така логично би било. Ако някой знай по-бърже развиващо се дружество, да го посочи.
По-добре вземи такива, които през февруари ще са на +10 до 12% от сегашното си ниво.
Иначе не се съмнявам, че Софарма отново ще достигне 9.00лв. Толкова й е потенциала и ще гравитира около тази цифра поне в първите 3 месеца.
Аз не съм голям фен на Софарма, както знаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътМного як потенциал има Софарма сега, просто изостана от ръстът, а после и върна, а направи силни ходове именно в краят на годината - ХЕС и М+С и Албена тоже са силни, до краят на февруари трябва да се върнат на нивата си от началото на Октомврий. Чакам София Комерс и дъщерното им дружество за заеми срещу имоти (което ще направи публично предлагане) да бъдат хит, поне така логично би било. Ако някой знай по-бърже развиващо се дружество, да го посочи.
Залагам на EURINS и SKELN
Коментар
-
Много як потенциал има Софарма сега, просто изостана от ръстът, а после и върна, а направи силни ходове именно в краят на годината - ХЕС и М+С и Албена тоже са силни, до краят на февруари трябва да се върнат на нивата си от началото на Октомврий. Чакам София Комерс и дъщерното им дружество за заеми срещу имоти (което ще направи публично предлагане) да бъдат хит, поне така логично би било. Ако някой знай по-бърже развиващо се дружество, да го посочи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар