IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрите акции на 2008-ма

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    А защо ми е Стара Планина? Ако някое дружество е секси, винаги е по-добре да пазаруваш негови акции, а не на "шапката" му. Мене Стара Планина ми е любимият холдинг - неслучайно 60% от портфейлът ми са акции на негови дружества.
    Правиш грешка - това е все едно да купуваш Зърнени Храни и Химимпорт едновременно.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
      Защо вместо ХЕС не купуваш направо Стара Планина?
      Преди бях Куроператор.
      А защо ми е Стара Планина? Ако някое дружество е секси, винаги е по-добре да пазаруваш негови акции, а не на "шапката" му. Мене Стара Планина ми е любимият холдинг - неслучайно 60% от портфейлът ми са акции на негови дружества.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не мога да ги разбера тези инвеститори, които сега стискат акциите. В последните два месеца им сервират само неприятни изненади, възможноста предприятието да фалира става все по-реална, в Сърбия разтрогнаха договора с Global Steel за нередности, прокрадват се слухове, че продават имуществото. За капак на всичко Бойко Борисов обяви, че Кремиковци ще се затваря поетапно от 2.01.08г.
        Днес сделка с акции на фирмата няма! Е те това са част от инвеститорите. Купили са акциите на по 30лв - 40лв и сега си мислят, че като не ги продават и държат изкуствено цената на 21лв, това ще е реалната цена на компанията.
        Лъжат себе си много жестоко. По-добре сега да направят някаква загуба и да ги продадат на някои други шарани за по 10 - 15лв, отколкото да ги стискат докато стигнат 0лв.

Коментар

Niakav e dal KREM kato akcia za 2007!
          moje da e ot tezi s obratna traektoria na dvijenie!?

Коментар

• Niakav e dal KREM kato akcia za 2007!

Коментар

• Да не пропусне някой!

OTZK

http://www.investor.bg/?id=58278

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                Нещо любопитно... Да си припомним очакванията на брокери и портфолио мениджъри за изминалата 2007-а

http://www.investor.bg/?cat=5&id=46131
                Добро попадение! Благодарско!:-)))

п.с - Интересно би било да видим същата анкета към днешна дата...

Коментар

• Нещо любопитно... Да си припомним очакванията на брокери и портфолио мениджъри за изминалата 2007-а

http://www.investor.bg/?cat=5&id=46131
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Нова година, нов късмет
                    ...а за някои и нов nick name.
                    От 1 януари 2008, Куроператор става EquityPrivate

П.п. Мненията ми за качествените акции и боклуците (KREM, бел. ред) на БФБ остават непроменени!
                    Noviyat ti nik mi haresva mnooogo poveche
                    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Защо вместо ХЕС не купуваш направо Стара Планина?
                      Преди бях Куроператор.

Коментар

• EquityPrivate - колко са сега ХЕС и М+С под нивото си от октомври? Ъм? И не мога да знам на кое си фен - аз не те познавам, ти имаш само два поста туканка... освен ако не си стар участник под ново заглавие...

Коментар

Много як потенциал има Софарма сега, просто изостана от ръстът, а после и върна, а направи силни ходове именно в краят на годината - ХЕС и М+С и Албена тоже са силни, до краят на февруари трябва да се върнат на нивата си от началото на Октомврий. Чакам София Комерс и дъщерното им дружество за заеми срещу имоти (което ще направи публично предлагане) да бъдат хит, поне така логично би било. Ако някой знай по-бърже развиващо се дружество, да го посочи.
                          Защо искаш да имаш акции, които ще си достигнат нивата от октомври през февруари?!?
                          По-добре вземи такива, които през февруари ще са на +10 до 12% от сегашното си ниво.
                          Иначе не се съмнявам, че Софарма отново ще достигне 9.00лв. Толкова й е потенциала и ще гравитира около тази цифра поне в първите 3 месеца.

Аз не съм голям фен на Софарма, както знаеш.

Коментар

Много як потенциал има Софарма сега, просто изостана от ръстът, а после и върна, а направи силни ходове именно в краят на годината - ХЕС и М+С и Албена тоже са силни, до краят на февруари трябва да се върнат на нивата си от началото на Октомврий. Чакам София Комерс и дъщерното им дружество за заеми срещу имоти (което ще направи публично предлагане) да бъдат хит, поне така логично би било. Ако някой знай по-бърже развиващо се дружество, да го посочи.
                            За SFARM и ALB /ALBHL също/ - съгласен.
                            Залагам на EURINS и SKELN

Коментар

• Много як потенциал има Софарма сега, просто изостана от ръстът, а после и върна, а направи силни ходове именно в краят на годината - ХЕС и М+С и Албена тоже са силни, до краят на февруари трябва да се върнат на нивата си от началото на Октомврий. Чакам София Комерс и дъщерното им дружество за заеми срещу имоти (което ще направи публично предлагане) да бъдат хит, поне така логично би било. Ако някой знай по-бърже развиващо се дружество, да го посочи.

Коментар

• Нова година, нов късмет
                                ...а за някои и нов nick name.
                                От 1 януари 2008, Куроператор става EquityPrivate

П.п. Мненията ми за качествените акции и боклуците (KREM, бел. ред) на БФБ остават непроменени!

Коментар

Working...
                                X