Първоначално изпратено от Novaka_Bull
А аз си мислех, че препускаш някъде на бял кон в търсене на SOFIX 2000, както си ми го обещабл за Нова Година! А ти? Отдал си се на мрачни мисли и смяташ отрицателната доходност на фондовете. Че даже и с главни букви пишеш, като не ти обръщат внимание на по-дребните ....
Знаеш ли колко плаках, като разбрах тая работа.
В интерес на истината, когато преди няколко седмици обяснявах как не трябва да се мърда при корекция, за да се намали болезнения ефект, май сбърках, а? Щях да понеса малко повече болка и сега да си пазарувам на воля. А то? Сега ми е толкова навътре, че а мръдна, а съм мъртва!
Та какво става с обещания подарък? Искам си го, пък.
А на колегата BNBB - то бива карък, бива, ама това твойто на нищо не прилича. Влязал си баш на пика преди корекцията. Че на всичко отгоре си се разлистил като пролетна горичка. Ама нищо, това да ти е за урок (с извинение към изнервения герой по-долу, който ненавижда уроците, ама ... така се получава). Поизчакай малко да минат разните отчети на холдингите и останалите дружества, още 2-3 месеца и тогава вземи малко си консолидирай средствата. За ЕЛАНА са ти казали по-долу - напълно ги поддържам. Дай ги в Капман или Юг, или изобщо в нещо по-надеждно, или си ги управлявай сам. Обаче сега не продавай, щото много горчивина ще натрупаш. Много мъдрост и много печал.
За успокоение - всички горе-долу сме на това дередже, само дето сме влязли малко по-рано, та и малко по-малко сме загубили. Иначе дружно ближем рани.
Коментар