Първоначално изпратено от BNBB
Първоначално изпратено от съни(тя)
Лелелеееее, говорим за глобализация, сравняваме индекси със световните....пишем за добри практики....
Та, поразгледайте и вижте в повечето от най-големите международни фондове какво се препоръчва като оптимален инвестиционен хоризонт - 5 години.....
Да не издребняваме, но за един месец да се прави равносметка.....
ееее, нееее.....няма го, не е истина даже))
Та, поразгледайте и вижте в повечето от най-големите международни фондове какво се препоръчва като оптимален инвестиционен хоризонт - 5 години.....
Да не издребняваме, но за един месец да се прави равносметка.....
ееее, нееее.....няма го, не е истина даже))
А и кой фонд ти препоръчва пет години оптимален инвестиционен хоризонт. При срещите си с посочените по-долу фондове изрично казвах, че мога да държа парите си в техните колективни схеми година и половина - макс две. И всичките ме гледаха умно и сериозно ми казваха, че това което съм решил е абсолютно достатъчен срок и много добре премерена инвестиция.
И не знам по колко пъти ги питах какво се случва с фондовете при корекция. Всички отговаряха че тя няма да е скоро и че те са с диверсифицирани портфейли освен на БФБ и на чужди борси, а също така освен акции имали облигации и ДЦК. А тя каква стана? Онези с облигациите и ДЦК отчитат минус равен на онези с акции на БФБ.
Ни най-малко издребнявам или пък истерясвам, ама хайде да не ядеме доматите с колците!
NB: Не е препоръка за покупко-продажба на дялове от ДФ и УД !
На FOREX-а ... сам знаеш...
Коментар