IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИД Елана високодоходен фонд АД (ELHYF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от баш майстора
    coolice,
    готин стил на писане имаш
    след последния ти пост съм в дилема
    ти или елана имате 10 милки за наместване
    или сте едно и също
    признай си бе камене
    ще ти олекне

Мерси Пак навлизаме в някаква теория на конспирацията не работя за Елана Просто съм с тях от преди фондовете когато за индивидуален протфеил минимума беше 1000/ $ /?/ лв. В интерес на истината в началото им се дразнех на фондовете защото си харесвах разпечатката в която пишеше какви и колко акции имам а не само една цена на обратно изкупуване ама такъв е живота....

Първоначално изпратено от La Costa
    Или хабер си нямаш от взаимни фондове, търговия с акции и т. н., или /което е по-вероятно/ си вътрешен човек и сам си правиш реклама на тотално закъсалия фонд.

Хъм :| просто гледам на себе си като на по-умерен ивеститор които не търси най-голямата възможна доходност за всеки влак си има пътници Все едноче да кажеш че които инвестира в балансирани или пенсиони фондове неразбира...... Просто някои инвеститори имат по лонг търм стратегии.....

Когато в един момент реших да си преструкторирам инвестициите ги разбих на 3 фонда по 25 % и 25% в кобоса и си мисля че си имам достатъчно печеливша стртегия... Въпрос на вкус, стил или каквото си изберете....

Не че понякога не ми се искало да съм налял всичко което имам в пътищата на 500 лв ама да съм знаел да съм го направил даже и заем да съм взел
    Business as Usual

Коментар

coolice,
      или сте едно и също
      признай си бе камене
      ще ти олекне

xaxaxaxaaxaxax za kamen li stava vaprosss???
      не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
        виж сега като ще си говорим реално да го направим - аз имам дялове в единия балансиран фонд на Елана и знам не от тази табличка и не от днес за успехите им, НО точно заради този факт, че дефакто балансираните им фондове се представят наравно, че на места и по-добре от други високодоходни такива е стряскашо, това което направиха със серията интервюта!
        Прав си от началото на годината фондовите им се движат почти заедно били те балансирани или високодоходен а първите са наистина почти на върха на класацията.
        Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• виж сега като ще си говорим реално да го направим - аз имам дялове в единия балансиран фонд на Елана и знам не от тази табличка и не от днес за успехите им, НО точно заради този факт, че дефакто балансираните им фондове се представят наравно, че на места и по-добре от други високодоходни такива е стряскашо, това което направиха със серията интервюта!
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• тоя фонд скоро ще бьде над лимити в ELARG

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
              м/у другото трябва да гледаме реално на нещата и да признаем, че балансираните фондове на ЕЛАНА са с най-добрата доходност, естествено след лидерите от КАПМАН - то не е точно по темата ама трябва да се каже )
              Е еееееее най- накрая да погледнете таз хубава табличка

Коментар

• м/у другото трябва да гледаме реално на нещата и да признаем, че балансираните фондове на ЕЛАНА са с най-добрата доходност, естествено след лидерите от КАПМАН - то не е точно по темата ама трябва да се каже )
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                  Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
                  Първоначално изпратено от coolice
                  ако Елана с такива акции и свободен кеш ....

с това само наливаш масло в огъня и потвърждаваш подозренията.....
                  Ами някои трябва да играе лошия герой Просто досега са направили достатъчно за мен. А ако теорията на консипрацията е вярна и направят още кеш за клиентите си нека ни е зле :twisted: :lol:

не е препоръка

Аз в темата за Елана= VS= AfterDark=Smock=22 в темите за имотите :wink: Просто няма начин да ме убедите да разкарам тази част от портфолиото си която е там...
                  Или хабер си нямаш от взаимни фондове, търговия с акции и т. н., или /което е по-вероятно/ си вътрешен човек и сам си правиш реклама на тотално закъсалия фонд.

Коментар

Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител

глупости говориш
                    активите на ELHYF са 29 милиона,
                    а на DFCAPMX са 79 милиона

Advance Invest имат активи за 92 милиона и пак са с по-добра доходност

така че ако верно представянето зависи от управляваните пари, то Капман са много по-напред, а явно имат и много по-голям пазарен дял, Карол също
                    Не съм казал че са най-великият фонд на света но си ги харесвам 8)

... Само “ДСК Растеж” – другите хващат по една, две компании и ги надуват ...

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=155
                      Момчета и момичета погледнете тази табличка преди да давате мнението си по горе

Коментар

• coolice,
                        или сте едно и също
                        признай си бе камене
                        ще ти олекне
                        *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител

глупости говориш

така че ако верно представянето зависи от управляваните пари, то Капман са много по-напред, а явно имат и много по-голям пазарен дял, Карол също
                          Не съм казал че са най-великият фонд на света но си ги харесвам 8)
                          Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
                            ако Елана с такива акции и свободен кеш ....

с това само наливаш масло в огъня и потвърждаваш подозренията.....
                            Ами някои трябва да играе лошия герой Просто досега са направили достатъчно за мен. А ако теорията на консипрацията е вярна и направят още кеш за клиентите си нека ни е зле :twisted: :lol:

не е препоръка

Аз в темата за Елана= VS= AfterDark=Smock=22 в темите за имотите :wink: Просто няма начин да ме убедите да разкарам тази част от портфолиото си която е там...
                            Business as Usual

Коментар

Първоначално изпратено от баш майстора
                              Елана прави пари за клиентите си кажи речи от времето на пирамидите (звучи внушително а?) Мен не ми изнася че има толкова много акционери... Затова казах които не му изнасят 60% и има акции, моля знаете къде са им офисите отивате и продавате.... Много по ленсно е да наместиш 100 000 лв и да им наравиш 100% отколкото на 10 000 000...
                              нещо май се оправдаваш а?
                              айде да махнем Юг-а и Капман по обясними причини
                              еми преди Елана има поне 10 фонда с 10-20% по-висока доходност
                              е те да не са по 100 к я?
                              май някой нещо е дремал и ся гледа да си намърда кеша
                              Не съм казал че трябва да инвестирате 100% в един фонд или да нямате кобос. Всеки си решава къде да си намести парите и как да диверсифицира межеду фондове и акции. Казах че не ми изнася че има толкова акционери. 40% да си ходят (да няма нужда от допълнително наместване) за да почне и този фонд да расте със скоростта на нарастване на акциите след корекцията
                              глупости говориш

Коментар

Елана прави пари за клиентите си кажи речи от времето на пирамидите (звучи внушително а?) Мен не ми изнася че има толкова много акционери... Затова казах които не му изнасят 60% и има акции, моля знаете къде са им офисите отивате и продавате.... Много по ленсно е да наместиш 100 000 лв и да им наравиш 100% отколкото на 10 000 000...
                                нещо май се оправдаваш а?
                                айде да махнем Юг-а и Капман по обясними причини
                                еми преди Елана има поне 10 фонда с 10-20% по-висока доходност
                                е те да не са по 100 к я?
                                май някой нещо е дремал и ся гледа да си намърда кеша
                                Не съм казал че трябва да инвестирате 100% в един фонд или да нямате кобос. Всеки си решава къде да си намести парите и как да диверсифицира межеду фондове и акции. Казах че не ми изнася че има толкова акционери. 40% да си ходят (да няма нужда от допълнително наместване) за да почне и този фонд да расте със скоростта на нарастване на акциите след корекцията
                                Business as Usual

Коментар

Working...
                                X