Първоначално изпратено от баш майстора
Мерси Пак навлизаме в някаква теория на конспирацията не работя за Елана Просто съм с тях от преди фондовете когато за индивидуален протфеил минимума беше 1000/ $ /?/ лв. В интерес на истината в началото им се дразнех на фондовете защото си харесвах разпечатката в която пишеше какви и колко акции имам а не само една цена на обратно изкупуване ама такъв е живота....
Първоначално изпратено от La Costa
Хъм :| просто гледам на себе си като на по-умерен ивеститор които не търси най-голямата възможна доходност за всеки влак си има пътници Все едноче да кажеш че които инвестира в балансирани или пенсиони фондове неразбира...... Просто някои инвеститори имат по лонг търм стратегии.....
Когато в един момент реших да си преструкторирам инвестициите ги разбих на 3 фонда по 25 % и 25% в кобоса и си мисля че си имам достатъчно печеливша стртегия... Въпрос на вкус, стил или каквото си изберете....
Не че понякога не ми се искало да съм налял всичко което имам в пътищата на 500 лв ама да съм знаел да съм го направил даже и заем да съм взел
Коментар