If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ПП Няма начин да ме убедите че нещо което ми прави кеш от години неструва, защото тази година ми е направило само 60% .... 8)
Браво! На истина невероятна доходност, при положение, че за същото време повечето акции са поскъпнали 2-3 пъти! Елана трябва задължително да патентоват това ноу-хау.
Ти да беше си купил на случаен принцип няколко акции сигурно щеше да спечелиш повече, а да не говорим за акции от Софикс.
тези момчета трябва да си преименуват фонда:
"Елана Високорисков нискодоходен фонд" така им подхожда.
Иначе Камен Колчев много плю против IPO на трейса, но ги гледам всеки ден на първите страници на вестниците раздуват балона Енемона. Защо пишат за гръмки продажби на евентуален пазар от 120 милиарда?
Как само вдигат шум около техните IPO а плюят другите.
Сигурно защото са светци.
Като Камен Колчев толкова писа за високите коефиценти П/Е на борсата, тогава защо пласираха IPO на Девин, което е декапитализирано. То Девин е най големия балон, но за това Камен не споменава нищо, защото не му изнася.
Ей че селски номера.
верно, че елана се държат неадекватно с изявления, ипота, но мислите ли, че с действията си постигат ефект да влият значително върху бфб. това сериозно. с % доходност можеш да си играеш, но с реални пари какъв ефект би имало. не мисля, че с политиката си са преструктрурирали пазара и променили брой клиенти. колко пари са вложени % от ретайл клиенти и дали те са определящи на бфб. не мисля. за мен това си е конюнктура, недоразвита борса и липса на ликвидност. това, че некои си ги мерят трудно ще повлияе на нормален инвеститор....
Аз нали ви написах, който не го устроива и има акции знае къде са им офисите. Отива и тегли... По един или друг начин този свободен кеш ще изчезне / ще се намести и тогава ще се растжа ще се изравни с растежа на акциите в протфеила....
ПП Няма начин да ме убедите че нещо което ми прави кеш от години неструва, защото тази година ми е направило само 60% .... 8)
pesho777 твоят човек трябваше да изчака до петък/ понеделник щом ги разкарва как и да е... ще видим как ще е другата седмица
не е препоръка
Business as Usual
Коментар
AfterDark
Екип от Е.ана подготвя нова стратегия на кръгово прекупуване ...
Imam edin priqtel zabolekar, mnogo inteligentno mom4e, govorim si oniq den i mi vika "kupih si dqlove ot edin fond i sam samo nazad , misla da tegla tiq dni i da se maham ot taq skapana borsa " , az mu vikam ot koi fond be Jorka, a toi"ot Elana " "lele" mu vikam az "kak gi izbra tiq martvaci bre koi ti gi prepora4a " i toi znaete li kakvo mi kaza "ami ot bankata mi gi prepora4aha "
nqma da kazvam koq e bankata samo 6te kaja 4e e balgarska .......
e toi gi iztegli i utre 6te si kupi ot "izbalon4eniq fond ",no po4ti be6e izbqgal ot borsata zaradi tiq levaci!
продава/купува за 01.10.2007: 205.7650/202.7015лв.
продава/купува за 14.11.2007: 202.2164/199.2057лв.
"Инвестирора" би "спечелил" 205.7650 - 199.2057 - 6.5593лв. на акция на т.нар. Високодоходен фонд. ~(-3.2%)
Ми честито на печелившите. И най вече на професионалистите от елана
Коментар