IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИД Елана високодоходен фонд АД (ELHYF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pelati
    Актуална снимка на маймуната НЯ

TOVA KOLCHEV kato maluk li e? hmmmm ne se e promenil s godinite i po akul daje. hahahahaha
    tup seltak

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
      ПП Няма начин да ме убедите че нещо което ми прави кеш от години неструва, защото тази година ми е направило само 60% .... 8)
      Браво! На истина невероятна доходност, при положение, че за същото време повечето акции са поскъпнали 2-3 пъти! Елана трябва задължително да патентоват това ноу-хау.
      Ти да беше си купил на случаен принцип няколко акции сигурно щеше да спечелиш повече, а да не говорим за акции от Софикс.

Коментар

• киф, може сега да съчиняват в инвестора коментара и утре да видим как ще е индекса, знаеш как се прави

Коментар

• абе лекцията не беше ли за днес?
          никой нищо не коментира?
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Актуална снимка на маймуната НЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark

Екип от Е.ана подготвя нова стратегия на кръгово прекупуване ...
              Якоо.
              Life won't wait for you.

Коментар

• че се опитват да са маркет мейкъри е ясно, то кой ли не е. но и мен ме издразниха много с девин, факт е обаче, че пазара го записа (не само елана)

Коментар

• тези момчета трябва да си преименуват фонда:
                  "Елана Високорисков нискодоходен фонд" така им подхожда.

Иначе Камен Колчев много плю против IPO на трейса, но ги гледам всеки ден на първите страници на вестниците раздуват балона Енемона. Защо пишат за гръмки продажби на евентуален пазар от 120 милиарда?
                  Как само вдигат шум около техните IPO а плюят другите.
                  Сигурно защото са светци.
                  Като Камен Колчев толкова писа за високите коефиценти П/Е на борсата, тогава защо пласираха IPO на Девин, което е декапитализирано. То Девин е най големия балон, но за това Камен не споменава нищо, защото не му изнася.
                  Ей че селски номера.

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark

Екип от Е.ана подготвя нова стратегия на кръгово прекупуване ...
                    знаех, че са те.

Коментар

• верно, че елана се държат неадекватно с изявления, ипота, но мислите ли, че с действията си постигат ефект да влият значително върху бфб. това сериозно. с % доходност можеш да си играеш, но с реални пари какъв ефект би имало. не мисля, че с политиката си са преструктрурирали пазара и променили брой клиенти. колко пари са вложени % от ретайл клиенти и дали те са определящи на бфб. не мисля. за мен това си е конюнктура, недоразвита борса и липса на ликвидност. това, че некои си ги мерят трудно ще повлияе на нормален инвеститор....

Коментар

• Абе дарк, това да не е на елана екипа,откъде им намери обще снимка?

Коментар

• Аз нали ви написах, който не го устроива и има акции знае къде са им офисите. Отива и тегли... По един или друг начин този свободен кеш ще изчезне / ще се намести и тогава ще се растжа ще се изравни с растежа на акциите в протфеила....

ПП Няма начин да ме убедите че нещо което ми прави кеш от години неструва, защото тази година ми е направило само 60% .... 8)

pesho777 твоят човек трябваше да изчака до петък/ понеделник щом ги разкарва как и да е... ще видим как ще е другата седмица

не е препоръка
                          Business as Usual

Коментар

• Екип от Е.ана подготвя нова стратегия на кръгово прекупуване ...

Коментар

• Imam edin priqtel zabolekar, mnogo inteligentno mom4e, govorim si oniq den i mi vika "kupih si dqlove ot edin fond i sam samo nazad , misla da tegla tiq dni i da se maham ot taq skapana borsa " , az mu vikam ot koi fond be Jorka, a toi"ot Elana " "lele" mu vikam az "kak gi izbra tiq martvaci bre koi ti gi prepora4a " i toi znaete li kakvo mi kaza "ami ot bankata mi gi prepora4aha "
                              nqma da kazvam koq e bankata samo 6te kaja 4e e balgarska .......
                              e toi gi iztegli i utre 6te si kupi ot "izbalon4eniq fond ",no po4ti be6e izbqgal ot borsata zaradi tiq levaci!

Коментар

• ето доходността от 01.10.2007 до 13.11.2007:

продава/купува за 01.10.2007: 205.7650/202.7015лв.
                                продава/купува за 14.11.2007: 202.2164/199.2057лв.

"Инвестирора" би "спечелил" 205.7650 - 199.2057 - 6.5593лв. на акция на т.нар. Високодоходен фонд. ~(-3.2%)
                                Ми честито на печелившите. И най вече на професионалистите от елана

Коментар

Working...
                                X