If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някои не си спомнят корекцията от 2005 (сега изглежда като малко връхче на графиката) и се панират, тръпение му е маиката...
Ще ги видим Биовет... Чакаме Монбата на 15 и ще видим кой, кого и какво
Гледам масово се гласува за отрицателна доходост Ха Ха просто си нямате на идея къде ще са отишли другите фондове ако Елана с такива акции и свободен кеш стане с отрицателна доходност ...
Елана прави пари за клиентите си кажи речи от времето на пирамидите (звучи внушително а?) Мен не ми изнася че има толкова много акционери... Затова казах които не му изнасят 60% и има акции, моля знаете къде са им офисите отивате и продавате.... Много по ленсно е да наместиш 100 000 лв и да им наравиш 100% отколкото на 10 000 000...
нещо май се оправдаваш а?
айде да махнем Юг-а и Капман по обясними причини
еми преди Елана има поне 10 фонда с 10-20% по-висока доходност
е те да не са по 100 к я?
май някой нещо е дремал и ся гледа да си намърда кеша
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
coolice, да ти призная и аз немам Биовет, реших че малко е странна тая позиция с големото ЕБИТДА и козметична печалба в отчета, но дано им донесат доходност, дано покажат некой ден един по-осъвременен отчет, тогава че им скочи цената значително търпение си требва
Елана прави пари за клиентите си кажи речи от времето на пирамидите (звучи внушително а?) Мен не ми изнася че има толкова много акционери... Затова казах които не му изнасят 60% и има акции, моля знаете къде са им офисите отивате и продавате.... Много по ленсно е да наместиш 100 000 лв и да им наравиш 100% отколкото на 10 000 000...
Всъщност Биовет АД отдавна не е в SOFIX. Липсата на професионализъм е явна. Просто някой си "copy - paste" и готово. Но тези функции на мишката не правят никой по умен.
Пропуснати ползи за сметка на по нисък риск ... Които не му изнася моля да си продаде акциите. Този фонд имаше около 40% свободен кеш по едно време или с няколко думи акциионери които притежават 40% може да си тръгнат без да им се наложи да продадът и една акция и после почва растеж с скороста на растежа на акциите
е щом са 60% това не е толкова лош резултат, защо ги дразните, нека им пожелаеме успех занапред и лично се надявам да имат занапред още по-сериозни растежи
това е преди корекцията. сега дали са над 40% е съмнително
майсторе, другите и 50% да паднат, пак ще са над 60% доходност
аз викам стига с тоз театър
е то тва е врътката - другите да падат а елана да расте
ихууууууууууууууу
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
е щом са 60% това не е толкова лош резултат, защо ги дразните, нека им пожелаеме успех занапред и лично се надявам да имат занапред още по-сериозни растежи
това е преди корекцията. сега дали са над 40% е съмнително
ама те са се набримчили с едни дружества, които или са източвани, или вадят счетоводна печалба за сметка на опп-то.
и викат после, че не им растяли акциите и нямали доходност. ами ние да не сме слепи за тез неща дето се правят, за да им ги купуваме ?!
майсторе, другите и 50% да паднат, пак ще са над 60% доходност
Коментар