За да има печеливши, трябва да има и донори Аз като се замисля, стратегията на Сашето може и да е правилна от негова гледна точка. Ако портфейла ти е колкото една средна работна заплата, единственият ти шанс да направиш нещо е да купиш няколко вида шитове и да се надяваш някой от тях да направи х100. Защото, ако направиш "дабъл, трипъл" както се изразява той, колко ще направиш? Хиляда, две хиляди лева? Затова стратегията му е нещо от сорта на Националната Лотария Лошото е, че и шансовете за успех са му като на лотарията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подценени дружества на БФБ
Collapse
X
-
И Елана в подкрепа на подценените акции:
http://www.investor.bg/novini-i-anal...017-g--243260/
"Освен икономическия растеж и печелившите компании през 2018 г. можем да видим и нови движещи сили на оборотите на БФБ. Спекулативните капитали все още не са се насочили към компаниите извън основния индекс SOFIX и не търсят евтини неликвидни акции. На този процес можем да станем свидетели към края на 2017 г. и през следващата година, по подобие на растящото търсене през 2006 г."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеКиро, не аз или новите никове ти пречим. Виж си пак портфейла къде бъркаш. По-малко политика, очевидно и Цветанов не ти е проблема.
Виждаш, че дори и ти имаш попадения, като някое подценено дружество - както сам си призна - ИХЛБЛ, ФПП и други. Концетрирай се около тях и може да имаш и повече успех. Между другото наистина продавам шитове и си търся кой да ги купи - ИХЛБЛ, ако не влезе в Софикс го продавам, ти си му фен,. може да ти дам на 1.1-1.20, ако си навитак
- 1 like
Коментар
-
Киро, не аз или новите никове ти пречим. Виж си пак портфейла къде бъркаш. По-малко политика, очевидно и Цветанов не ти е проблема.
Виждаш, че дори и ти имаш попадения, като някое подценено дружество - както сам си призна - ИХЛБЛ, ФПП и други. Концетрирай се около тях и може да имаш и повече успех. Между другото наистина продавам шитове и си търся кой да ги купи - ИХЛБЛ, ако не влезе в Софикс го продавам, ти си му фен,. може да ти дам на 1.1-1.20, ако си навитак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Нито го мисля, нито ме интересува, не знам защо той мене мисли Сиугурно защото казвам, че нещо е подценено, а той смята да купува. Друго обяснение нямам.
Лека вечер от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Ти Киро не го мисли той ,ще набута квото има на такива като теб като им казва UP 4000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Пени стокс са си на нивата от кризата. Така, че като дойде нова криза да му мисли Киро с дабълите и трипълите, с които се хвали, там ще пада. Както и тези, които ги купуват сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Кире няма смисъл да се мъчиш да му набиеш нещо в главата ,споко ще дойде новата криза и този ник ще остане един от многото в форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСашко ти чак ставаш смешен- деже не мислиш , а все спамиш..Значи няма разлика между Химимпорт и Зрънчо..Ама много си зле момче..От Хима аз взимам дивидент и си правя врътки..Ти колко дивиденти си взел от Зрънчо - николко нали..ИХЛБЛ го купих на 0,80, сега колко струва момче..Ама много си зле..Ти направо си в трета борсова дивизия..Хайде реви и спами с празен джоб..Нещо не пишеш колко ти е смешното портфейлче..Поне 2000-3000 има ли..Ами ако ги загубиш..
Между другото този много прилича на имаше един Красимир Николов
Коментар
-
Сашко ти чак ставаш смешен- деже не мислиш , а все спамиш..Значи няма разлика между Химимпорт и Зрънчо..Ама много си зле момче..От Хима аз взимам дивидент и си правя врътки..Ти колко дивиденти си взел от Зрънчо - николко нали..ИХЛБЛ го купих на 0,80, сега колко струва момче..Ама много си зле..Ти направо си в трета борсова дивизия..Хайде реви и спами с празен джоб..Нещо не пишеш колко ти е смешното портфейлче..Поне 2000-3000 има ли..Ами ако ги загубиш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМомче ти си много объркан от всякъде..сега пък за политика се отпери..Разбира се , че влияе на Борсата..Ти знаеш ли колко струваше ИХЛБЛ..За мени не е шит и Хима и БРЕФ и ФПП, но ти звъни със шапката..Чети Саше и Учи, засега си полуграмотен за борсата в главата ти е голяма каша..Пак ти казвам- шитовете са пряко свързани в БГ с мажоритарите..Саше колко са 10000 по 5стотинки..Хайде стискай си смешното порфейлче за 2-3 хиляди и продължавай да спамиш..Абе Саше поне по 100- 200 лева печалба имаш ли на година или само спам ..
ИХЛБЛ не шит, но ПЕТХЛ е шит? И като ме питеш за ИХЛБЛ колко струвало, ти знаеш колко конветируеми облигации с дивидентно плаащне дори има издадени. Затова си продох половината акции там, но казвам като теб че е шит.
Киро, хич, не си в час.
Сега разбирам защо цял ден виеш по тази тема и хейтиш.
Коментар
Коментар