IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подценени дружества на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За да има печеливши, трябва да има и донори Аз като се замисля, стратегията на Сашето може и да е правилна от негова гледна точка. Ако портфейла ти е колкото една средна работна заплата, единственият ти шанс да направиш нещо е да купиш няколко вида шитове и да се надяваш някой от тях да направи х100. Защото, ако направиш "дабъл, трипъл" както се изразява той, колко ще направиш? Хиляда, две хиляди лева? Затова стратегията му е нещо от сорта на Националната Лотария Лошото е, че и шансовете за успех са му като на лотарията.

Коментар

• И Елана в подкрепа на подценените акции:
      http://www.investor.bg/novini-i-anal...017-g--243260/

"Освен икономическия растеж и печелившите компании през 2018 г. можем да видим и нови движещи сили на оборотите на БФБ. Спекулативните капитали все още не са се насочили към компаниите извън основния индекс SOFIX и не търсят евтини неликвидни акции. На този процес можем да станем свидетели към края на 2017 г. и през следващата година, по подобие на растящото търсене през 2006 г."

Коментар

• Сашко , ти на 1,20 ли си купил ИХЛБЛ.Голям си играч..И като продадеш твоите 200 бройки да не събориш пазара...Наистина такива като тебе са предвестник на балъшкия пазар..Слагай памперса и смело напред..

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
          Киро, не аз или новите никове ти пречим. Виж си пак портфейла къде бъркаш. По-малко политика, очевидно и Цветанов не ти е проблема.
          Виждаш, че дори и ти имаш попадения, като някое подценено дружество - както сам си призна - ИХЛБЛ, ФПП и други. Концетрирай се около тях и може да имаш и повече успех. Между другото наистина продавам шитове и си търся кой да ги купи - ИХЛБЛ, ако не влезе в Софикс го продавам, ти си му фен,. може да ти дам на 1.1-1.20, ако си навитак
          Тук сигурно 70% от форума свещи палят да има такива като теб

Коментар

• Киро, не аз или новите никове ти пречим. Виж си пак портфейла къде бъркаш. По-малко политика, очевидно и Цветанов не ти е проблема.
            Виждаш, че дори и ти имаш попадения, като някое подценено дружество - както сам си призна - ИХЛБЛ, ФПП и други. Концетрирай се около тях и може да имаш и повече успех. Между другото наистина продавам шитове и си търся кой да ги купи - ИХЛБЛ, ако не влезе в Софикс го продавам, ти си му фен,. може да ти дам на 1.1-1.20, ако си навитак

Коментар

• Саше, наистина много минаха и заминаха, но ето, че пак се раждат.. с нови никове..Сашко да не мечтаеш един ден даб ти се молим да ни продадеш твоите шитове- боклуци..

Коментар

Нито го мисля, нито ме интересува, не знам защо той мене мисли Сиугурно защото казвам, че нещо е подценено, а той смята да купува. Друго обяснение нямам.
                Просто такива като теб минаха много в този форум ,прочети малко по темите 2007-2008 година
                Лека вечер от мен

Коментар

• Сашко официално е номиниран за форумен смешник -Честито Саше..Пази шитовете те са твои и не спирай да спамиш...Все не казваш поне 100 лева спечели ли за една година..Не си нали..
                  Last edited by Kiro; 19.07.2017, 11:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Ти Киро не го мисли той ,ще набута квото има на такива като теб като им казва UP 4000
                    Нито го мисля, нито ме интересува, не знам защо той мене мисли Сиугурно защото казвам, че нещо е подценено, а той смята да купува. Друго обяснение нямам.

Коментар

Пени стокс са си на нивата от кризата. Така, че като дойде нова криза да му мисли Киро с дабълите и трипълите, с които се хвали, там ще пада. Както и тези, които ги купуват сега.
                      Ти Киро не го мисли той ,ще набута квото има на такива като теб като им казва UP 4000

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Кире няма смисъл да се мъчиш да му набиеш нещо в главата ,споко ще дойде новата криза и този ник ще остане един от многото в форума
                        Пени стокс са си на нивата от кризата. Така, че като дойде нова криза да му мисли Киро с дабълите и трипълите, с които се хвали, там ще пада. Както и тези, които ги купуват сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Сашко ти чак ставаш смешен- деже не мислиш , а все спамиш..Значи няма разлика между Химимпорт и Зрънчо..Ама много си зле момче..От Хима аз взимам дивидент и си правя врътки..Ти колко дивиденти си взел от Зрънчо - николко нали..ИХЛБЛ го купих на 0,80, сега колко струва момче..Ама много си зле..Ти направо си в трета борсова дивизия..Хайде реви и спами с празен джоб..Нещо не пишеш колко ти е смешното портфейлче..Поне 2000-3000 има ли..Ами ако ги загубиш..
                          Кире няма смисъл да се мъчиш да му набиеш нещо в главата ,споко ще дойде новата криза и този ник ще остане един от многото в форума
                          Между другото този много прилича на имаше един Красимир Николов

Коментар

• С хора, за които Хима и Зрънчо с едно П/Б 0.30, едно майка другото дъщерно са различни неща, едно е шит, а друго не е, няма какво повече да се коментира.

Коментар

• Сашко ти чак ставаш смешен- деже не мислиш , а все спамиш..Значи няма разлика между Химимпорт и Зрънчо..Ама много си зле момче..От Хима аз взимам дивидент и си правя врътки..Ти колко дивиденти си взел от Зрънчо - николко нали..ИХЛБЛ го купих на 0,80, сега колко струва момче..Ама много си зле..Ти направо си в трета борсова дивизия..Хайде реви и спами с празен джоб..Нещо не пишеш колко ти е смешното портфейлче..Поне 2000-3000 има ли..Ами ако ги загубиш..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Момче ти си много объркан от всякъде..сега пък за политика се отпери..Разбира се , че влияе на Борсата..Ти знаеш ли колко струваше ИХЛБЛ..За мени не е шит и Хима и БРЕФ и ФПП, но ти звъни със шапката..Чети Саше и Учи, засега си полуграмотен за борсата в главата ти е голяма каша..Пак ти казвам- шитовете са пряко свързани в БГ с мажоритарите..Саше колко са 10000 по 5стотинки..Хайде стискай си смешното порфейлче за 2-3 хиляди и продължавай да спамиш..Абе Саше поне по 100- 200 лева печалба имаш ли на година или само спам ..
                                Хима не е шит, ама ЗХБГ е шит така ли?
                                ИХЛБЛ не шит, но ПЕТХЛ е шит? И като ме питеш за ИХЛБЛ колко струвало, ти знаеш колко конветируеми облигации с дивидентно плаащне дори има издадени. Затова си продох половината акции там, но казвам като теб че е шит.
                                Киро, хич, не си в час.
                                Сега разбирам защо цял ден виеш по тази тема и хейтиш.

Коментар

Working...
                                X