IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подценени дружества на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Сашко аз имам ИХЛБЛ и Химимпорт, БРЕФ и ФПП, но не спамя като тебе и не си хваля шитовете..
    Така, като откровеничиш, ако си разкриеш целия портфейл да не се окаже, че имаш повече шитове от мен и купувани по-скъпо от мен
    Затова ли е е тоя вой, Киро?

Коментар

• Момче ти си много объркан от всякъде..сега пък за политика се отпери..Разбира се , че влияе на Борсата..Ти знаеш ли колко струваше ИХЛБЛ..За мени не е шит и Хима и БРЕФ и ФПП, но ти звъни със шапката..Чети Саше и Учи, засега си полуграмотен за борсата в главата ти е голяма каша..Пак ти казвам- шитовете са пряко свързани в БГ с мажоритарите..Саше колко са 10000 по 5стотинки..Хайде стискай си смешното порфейлче за 2-3 хиляди и продължавай да спамиш..Абе Саше поне по 100- 200 лева печалба имаш ли на година или само спам ..

Коментар

Сашко аз имам ИХЛБЛ и Химимпорт, БРЕФ и ФПП, но не спамя като тебе и не си хваля шитовете..
        Призна си, че държиш и ти "шитове"...да си дойдем на думата. После да не те чуем пак да ревеш за 5 ст или за политика.

Коментар

• Ами Киро, за теб може инвестирането да е хазарт и забавление, но за други не е така. После виеш като линейка, че Бойко и Цветанов ти пречат на ивестициите, ами сам си си виновен, и от гледане в хорските портфейли няма да изкяриш.

Коментар

• Сашко аз имам ИХЛБЛ и Химимпорт, БРЕФ и ФПП, но не спамя като тебе и не си хваля шитовете..

Коментар

• Саше, не се ли сещаш, за да се забавляваме с тебе... А шапка със звънчета ще си вземеш ли, за да ни изгониш с нея от форума...Саше моля те пиши и други твои мисли открития..

Коментар

• Купети си някоя пени сток, нещо на П/Б под 1 да кажем, вие нямате такива в портфейлите си и спете спокойно. Стига с тези нерви и да следите на хората портфейлите.

Коментар

• Дайте моля ви, едно смислено обяснение, защо реализирани топ инвеститори като Джони, Киро (с много дивиденти и толкова много дабъли и трипъли) по цял ден са в темата за подценените дружества, димек "пени стокс", защо толкова се вълнуват от пени стокс?

Коментар

• След 10г. Сашко няма да е тук, ще е отвратен от борсата и ще е загубил много пари, ако изобщо има по голям портфейл от няколко хиляди...Може и да е сменил ника и да се срамува, че е бил Сашко..Нито е първия, нито последния недочел и неудачен инвеститор..Сашко гледай с домораслите си философии да не завлечеш и свои близки да загубят, че и такива случаи имаше...Ти си влизаш напълно в профила на самозвания доморасъл чел- недочел инвеститор с големи претенции..

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Подценени са само в твоите очи Спирам дотук, ти и Монти сте като жените, винаги трябва да имате последната дума Ако ти отговарям на всичко ще наспамиме темата излишно Със здраве
                      Да, объркал си темата определено. Пиши в темата за големите играчи, дето живеят от дивиденти само, за ХЕС и другите от портфейла ти.
                      Тук пишем по трудни теми за подценени дружества, които ти още не си и сънувал даже

Коментар

Сашко, аз бях с Евроинса дето виех като линейка , че направих само ДУБЪЛ...и КАТО ВИЕХ МИ ВДИГНАХА ОЩЕ ЦЕНАТА.Сашко ти не беше ли този ТОЗИ ДЕТО РЕВЕШЕ в темата за оптимизма за шитовете си и все си валат...Саше ти като направиш с тези боклуци , които имаш поне един дубъл и ще умреш..Нали ти казах ти където отиваш ние от там се връщаме..Слагай памперса , че няма да е леко..
                        Ами нека всички да те видят - големият играч, с толкова много дивиденти, реве за един ШИТ за 5 стотинки това му голямата радост и печалба
                        Евала Киро, че така с лека ръка казваш, кое е шит и кое не, а после за 5 ст вой

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                          Джони ти си готов за патент, че инвестирането в подценени копании "винаги е грешно" дългосрочно.
                          Забрави да си изброиш портфейла, да знаем какво е топ стратегия, защото ти никога не грешиш, всичките ти преценки и инвестиции са безпогрешни, като почнем от ХЕС и всички останали 'подценени компании" в безценния ти портфейл
                          Подценени са само в твоите очи Спирам дотук, ти и Монти сте като жените, винаги трябва да имате последната дума Ако ти отговарям на всичко ще наспамиме темата излишно Със здраве

Коментар

• Сашко, аз бях с Евроинса дето виех като линейка , че направих само ДУБЪЛ...и КАТО ВИЕХ МИ ВДИГНАХА ОЩЕ ЦЕНАТА.Сашко ти не беше ли този ТОЗИ ДЕТО РЕВЕШЕ в темата за оптимизма за шитовете си и все си валат...Саше ти като направиш с тези боклуци , които имаш поне един дубъл и ще умреш..Нали ти казах ти където отиваш ние от там се връщаме..Слагай памперса , че няма да е леко..
                            Last edited by Kiro; 18.07.2017, 20:37.

Коментар

• Джони ти си готов за патент, че инвестирането в подценени копании "винаги е грешно" дългосрочно.
                              Забрави да си изброиш портфейла, да знаем какво е топ стратегия, защото ти никога не грешиш, всичките ти преценки и инвестиции са безпогрешни, като почнем от ХЕС и всички останали 'подценени компании" в безценния ти портфейл

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Всички са на борсата да печелят и според теб не е толкова важно да спечелиш, а стратегията на печалба.Аз си мислех,че като правиш пари важи принципа на мечо Пух-"Колкото повече мед,толкова повече мед".
                                Не си ме разбрал, грешната стратегия и грешната преценка ВИНАГИ в дългосрочен план водят до загуби.

Коментар

Working...
                                X