IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не се ядосвай 98Кила, не бива да губим самообладение тва е като в шаха - ако се поддаде човек на инсинуации и непотребни емоции в средата на играта може да оплете конците я даже им се радвам на тея дето ръмжат профилактично нека си ръмжат, може би тва значи, че ги водим в резултата ... ето и чичо Личо и внучето е с нас, нема как, според нас като мине корекцията вървиме нагоре, дори да не е с тоя темп пак сме по-добре от почти всички други еми който си го може, нека си го практикува... то и при явни резулати и коментарите са излишни, че им видиме накрая и Шарп коефицентите на тея къде много ръмжат тя математиката не гледа кой кви мераци има ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 98КилаКрасота
      аре писна ми разни представители на разни ИП-та да бълват помия и да пречат на инвеститорската приказка
      Красота, кои са тези представители?
      Я ги посочи

Коментар

• аре писна ми разни представители на разни ИП-та да бълват помия и да пречат на инвеститорската приказка

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Абе защо всички словоблудци се бъзикат с Капман и Юга а нищо не казват за другите?
          Оти ги е яд на тях.
          Пък са и като марк мейкари за доходност.
          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Внучето каза, че бате Гено е в час с нещата

Аз ще се съглася с внучето.

Коментар

• Абе защо всички словоблудци се бъзикат с Капман и Юга а нищо не казват за другите?
              Life won't wait for you.

Коментар

• baixinho, да ти кажа честно, си мисла че не бива да му се бъркаме у работата на г-н Гено. Майстора по приницип требва да се остави да твори на спокойствие /тва големото куче цитирах/ ама така си е де, от опит го забелезах, понеже с едни приятели имаме също общ капитал та по некой път го направляваме, всеки гласува и за офертата съгласно тежест по капитала с който участва и така сме решавали некои спорни моменти, ноооо се оказа че обикновено предложенията на големото куче са по-често с най-добра доходност /тва постфактум/ и затва самите приятели решиха да не му се бъркат в играта оттогава са доволни повече но и нали това му е смисъла, да си повериш капитала некъде - поне да не го мислиш, така отстрани може да е лесно ама когато обърнеш демото на реалност може да ти побелее брадата, особено по време на корекция, даже г-н инсайдера може да питаш, да ти каже как се оправя по време на корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                  би ли ни казал кои са тея с голем потенциял че да компенсираме евентуално в личен план
                  Не ме разбра Ветре. Не знам какво е разпродавал и какво не. Според мен, спадът при ЮГ беше в някой дни доста по-слаб в сравнение със спадът на SOFIX и BG40. Това може да е резултат на продаване на добре оценявани дружества (а ако те се оценяват като добри по време на корекция, значи със сигурност имат growth-potential). Не знам дали е така, или не. Ако е така обаче, това със сигурност отнема от възможностите за растеж на фонда.

А се надявам да не е така, тъй като всичките ми дялове са в ЮГ.

Коментар

би ли ни казал кои са тея с голем потенциял че да компенсираме евентуално в личен план
                    Как кои??? ХДПАТ, МОСТС, ФЗЛЕС, БСТР и т.н. убавци :-)))) Дето и да иска да ги продаде няма на кой :-)
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• би ли ни казал кои са тея с голем потенциял че да компенсираме евентуално в личен план

Коментар

• Ами ще видим Гено как се представя като започне пак полека-лека да се покачват индексите. Надявам се да не се е представял по-добре по време на корекцията, защото е разпродавал акции с голям потенциал ... (Пази Боже и пепел ми на езика/ръката!!).

Коментар

• Ako peresh pari i ne ti puka dali idvat normalni klienti da.
                          E Коле, чак пък пране на пари... да кажем че съм инвеститор и не обичам излишни разходи а и си мисля че г-н Тонев се представя много по-добре от Као /примерно / по време на корекция ама и затова сме се спрели на него все пак

Коментар

Коле, офисите са излишен разход
                            Ako peresh pari i ne ti puka dali idvat normalni klienti da.

Коментар

• Коле, офисите са излишен разход

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                                Първоначално изпратено от Nikola
                                Права е Ниа. Те ако един офис не могат да обзаведат къде са тръгнали въобще. А ти майче какво си правила там?
                                Tursih si rabota maiche hahahahah )) ama se okazah prekvalificirana!
                                Ima go v zara

Коментар

Working...
                                X