IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Права е Ниа. Те ако един офис не могат да обзаведат къде са тръгнали въобще. А ти майче какво си правила там?
    Tursih si rabota maiche hahahahah )) ama se okazah prekvalificirana!
    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• До тук разбрах че Юга инвестират в хора и капитали а не в обзавеждане и интериор.Което е по-добре от обратното.Доста по-добре.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Права е Ниа. Те ако един офис не могат да обзаведат къде са тръгнали въобще. А ти майче какво си правила там?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
          Sutrinta hodih do ofisa na Iuga....

Edna lelka mi kaza, che brokera im bil v otpuska i ako iskam da govoria s PMa, koito e v Plovdiv....leko ia nahranih, che tova e nedopustimo, sled koeto biah pokanena da sedna na edno razporuteno stolche.

Pitah ia s kolko sa padnali v petuk, tia sbuta niakvo hvurchashto listche i kaza:
          "Miiii s 11 stotinki, ma oshte ne sum go smetnala v procenti"....

Stoiah oshte 2 minuti i si trugnah...samo edno znam, NIKOGA, AMA NIKOGA niama da stupia poveche tam.

Ne e preporuka za pokupka ili prodajba na dialove.
          И каква е връзката на лелката с експертния персонал ?

Коментар

• То, вярно, че интериора не е много впечатляващ, но аз обикновено като видя разни излъскани хора и офиси, работата започва да ми понамирисва. Едно такова гадно усещане, че някой се опитва да те "подмамва". Ама това си е лично мое усещане - повечето хора това явно не ги притеснява.

А пък за лелките - ами аз не разчитам на тях да ми правят анализ или за съвет, така че... Пък и не те управляват фонда. А пък инфото за цената си го има всеки ден на сайта, както и на сайта на БФБ, така че досега не ми се е налагало да ходя до офис, за да науча цената.

Е, това разбира се си е мое мнение, защото не съм толкова придирчива към "външния вид" а си гледам цифричките. А когато числата говорят.....

Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Здравей, Ния)
              Общо взето съм съгласна с мнението ти за създаване на представа за цялостна картинка от ...офисите извън централата.
              Но...
              Един пример с ABN Amro - не за друго, а защото е от най-големите в Европа, но нямаш идея колко отчайващо е обслужването им в клоновете в Холандия.

Предполагам и Money Gram си ги чувала, но личен съвет - никога не ги ползвай в...Амстердам, за да не преживяваш кошмара на попадане в "гетото" и търсенето на съответния адрес....за подробности, че услугата им е до час, а реално, защото в понеделник там почивали(без другите части на света да знаят) и получаването на парите с дни по-късно, няма нужда от коментар.

Хубава вечер)

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                Интересно, че главно жените се печатляват от интериора :-)
                Мен лично малко ме обърка некомпетентността на лелката, отговорите и са много уклончиви и неясни, което не прави добро впечатление.
                ПФФФ, интериорът не е никак за подценяване, но е последният критерии, по който съдя, по дрехите посресщнах само....ама по какъв акъл се изпратих...тази жена беше КРАЙНО некомпетентна.
                Другият невероятен офис на ИП: Варчев, Вн....бате Бисо се разкрещя на 2 пъти на служителите си колко са малоумни, извини ми се 10 пъти, че са пълни некадърници и започна да ми бута визитки...
                Подобна среда ме кара да си вадя много генерални заключения за организацията като цяло и ми дава ясен сигнал, че дори и ако за момента нещата вървят, то в малко по-дългосрочен план перспективите не са особено розови.

Коментар

• Интересно, че главно жените се печатляват от интериора :-)
                  Мен лично малко ме обърка некомпетентността на лелката, отговорите и са много уклончиви и неясни, което не прави добро впечатление.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                    Sutrinta hodih do ofisa na Iuga....

Edna lelka mi kaza, che brokera im bil v otpuska i ako iskam da govoria s PMa, koito e v Plovdiv....leko ia nahranih, che tova e nedopustimo, sled koeto biah pokanena da sedna na edno razporuteno stolche.

Pitah ia s kolko sa padnali v petuk, tia sbuta niakvo hvurchashto listche i kaza:

Stoiah oshte 2 minuti i si trugnah...samo edno znam, NIKOGA, AMA NIKOGA niama da stupia poveche tam.

Съгласна,
                    аз когато си купувах ми трябваше малко, за да си тръгна,
                    добре, че не го направих, защото от 1,5 до 2,9 са си доста проценти ...
                    не е препоръка за каквото и да е ...

Коментар

• Когато спреш да задаваш глупави въпроси.
                      Всеки ход е грешен!

Коментар

• Има ли някой идея докога повечето високодоходни фондове ще вървят здраво надолу, някакви прогнози?

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm
                          О , santa simplicitas !
                          Това нещо като santa klaus ли е? :-)

Майтап :-)
                          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• О , santa simplicitas !

Коментар

• Sutrinta hodih do ofisa na Iuga....

Коментар

• Първоначално изпратено от Amatyor
                                Първоначално изпратено от franky4fingers
                                AfterDark, kogato stava duma za pari shega ne biva zapomni go ot men
                                Зависи за чии пари става дума
                                8)

Коментар

Working...
                                X