IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Da novak sam, no se u4a barzo.za sega niama da bezpokoia PROFISIONALISTITE s glupavite si vaprosi,shte vi 4eta razmislite i strastite
    Iskam da popitam profisionalistite:
    Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

• ... но ти си чети прилежно - може някой да рискува да се изпусне! Обърни внимание на секцията обучение на сайта!

Хехе, Афтър, ами той горкото, неопитно, пуска тема със заглавие Хелп или "Настапи ли момента..."
      А виж днес едно по-дърто куче като ни грабна с това как трябва да благодарим на Фактс и си изстреля темата сред най-популярните:-)
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор
        Първоначално изпратено от slabak
        Aide niakoi da mi otgovori po sashtestvo na vaprosa,niakakvo mnenie.
        A za neshtata koito kazahte shte si vodia zapiski

Mersi predvaritelno za vnimanieto
        Той май се опитва постоянно да пусне собствена тема вместо да влезе в тази ...

Упорит човек ...

Коментар

• Слабаче, тука у форума препоръките дали да се купи да не се купи това или онова се таксуват за груба манипулация от Комисия Финансов Надзор /КФН/ така че явно никой нема да посмее да ти каже кое е по-убаво - едното или другото, понеже и за подсказване таксата на КФН не е много малка

Коментар

• Първоначално изпратено от slabak
            Aide niakoi da mi otgovori po sashtestvo na vaprosa,niakakvo mnenie.
            A za neshtata koito kazahte shte si vodia zapiski

Mersi predvaritelno za vnimanieto

Коментар

• а SubZero, извиневай че се намесих, тва беше понеже ми се прииска да те питам нещо как мислиш а забравих /требва да внимавам с тая борса/
              та исках да те питам как мислиш, некой се беше поусъмнил че с тая голема доходност да нема некакво пране на праи как ги чувстваш нещата SubZero, имат ли логика подозренията

Коментар

• Следващия път,

Недей да обясняваш много на жената какво правиш ...

Коментар

• Абе ти пич ли си??? Вземи от жена си съвет и направи точно обратното!
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• SubZero, нали нема да е неморално ако допълна нещо
                    Слабак, снощи у новините на канал 1 излена некакъв председател на некаква асоциация на фондовете да разясни малко от малко на тея къде се интересуват за избор на фонд, дано жена ти го е гледала /тия маймуни гледат сичко / та се каза по новините, че е убаво за един фонд да се гледа съотношението доходност/риск /грубо казано на тва сотношение му викат още коеф. на Шарп/ та може да погледнеш, имаше некаква класация май тука у сайта на инвестора също май имаше, та да видиш според тва съотношение как се подредени и пак да поговорите с жената, а иначе SubZero e прав отвсекъде - ако жената ще ти рупа постоянно, давай го както каже мир и любов у къщи не се купуват лесно

Коментар

Subzero, ne se pritesniavai niama da me biat, znam 4e imame zakoni,ne se pritesniavam,prosto mi e interesno mnenie na razbira4(osnovno kakvi sa vi vijdaniata za prespektivite na fonda)

P.S. oshte sam na4inaesht,no barzo se u4a

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор
                        Първоначално изпратено от slabak
                        Iskam da pitam Profisionalistite:

Imam malko dialove v Uga,iskam da znam mnenieto vi za fonda(jenata me kara da gi prodavam,a az se darpam),iska da gi vkaram v Kapmana,zashtoto imam i tam malko i i se struval po nadejden.
                        Mnogo shte sam blagodaren na niakolko mnenia za Uga
                        Слабак, това е същото като да питаш дали да си купиш тези или онези акции. Какво значи "по-надежден"? В страната има закони за тази дейност и те важат за всички фондове. Ако под "надеждни" разбираш такива, които ще донесат доходност - прочети първото ми изречение.

Ако искаш обаче да си нямаш неприятности вкъщи - купи си на Макса, че да не те бие жената.

Поздрави!

Коментар

• Отговора на твоя въпрос би бил тенденциозен.

Коментар

Iskam da pitam Profisionalistite:

Imam malko dialove v Uga,iskam da znam mnenieto vi za fonda(jenata me kara da gi prodavam,a az se darpam),iska da gi vkaram v Kapmana,zashtoto imam i tam malko i i se struval po nadejden.
                            Mnogo shte sam blagodaren na niakolko mnenia za Uga

Коментар

• чичо Личо, ако тея другите дето споменаваш не изпуснат и последния влак, може да скърпят положението тва да им пожелаеме чичо Личо - да се оправят колкото може по-бързо, да си накупят убави акции /щото майстори като г-н Тонев никак не ги подминават убавите акции/ та да им пожелаеме да улучат моментите и да влязат навреме в най-убавите позиции убаво е да са доволни, за да нема непремерени панически действия евентуално ... ако ще се играе, да е по правилата ... евентуално изобщо, нека всички са доволни чичо Личо а за числата нема спор чичо Личо опре ли работата до числата, балоните изчезват

Коментар

• Ветре така е с математиката и другите точни науки: колкото покажат числата- толкова

Виж друго нещо е с наименованията. Ето Е....на хихихи са писали единия си фонд "високодоходен". Седим ние с внучето и се чудим що така са го кръстили тоя фонд, като едва крета, някаде там в небитието от загубили вяра вложители и манипулативно настроени антипрофи-мениджъри

Коментар

Working...
                                X