Da novak sam, no se u4a barzo.za sega niama da bezpokoia PROFISIONALISTITE s glupavite si vaprosi,shte vi 4eta razmislite i strastite
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
... но ти си чети прилежно - може някой да рискува да се изпусне! Обърни внимание на секцията обучение на сайта!
Хехе, Афтър, ами той горкото, неопитно, пуска тема със заглавие Хелп или "Настапи ли момента..."
А виж днес едно по-дърто куче като ни грабна с това как трябва да благодарим на Фактс и си изстреля темата сред най-популярните:-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от модераторПървоначално изпратено от slabakAide niakoi da mi otgovori po sashtestvo na vaprosa,niakakvo mnenie.
A za neshtata koito kazahte shte si vodia zapiski
Mersi predvaritelno za vnimanieto
Упорит човек ...
Коментар
-
а SubZero, извиневай че се намесих, тва беше понеже ми се прииска да те питам нещо как мислиш а забравих /требва да внимавам с тая борса/
та исках да те питам как мислиш, некой се беше поусъмнил че с тая голема доходност да нема некакво пране на праи как ги чувстваш нещата SubZero, имат ли логика подозренията
Коментар
-
AfterDark
Следващия път,
Недей да обясняваш много на жената какво правиш ...
Коментар
-
SubZero, нали нема да е неморално ако допълна нещо
Слабак, снощи у новините на канал 1 излена некакъв председател на некаква асоциация на фондовете да разясни малко от малко на тея къде се интересуват за избор на фонд, дано жена ти го е гледала /тия маймуни гледат сичко / та се каза по новините, че е убаво за един фонд да се гледа съотношението доходност/риск /грубо казано на тва сотношение му викат още коеф. на Шарп/ та може да погледнеш, имаше некаква класация май тука у сайта на инвестора също май имаше, та да видиш според тва съотношение как се подредени и пак да поговорите с жената, а иначе SubZero e прав отвсекъде - ако жената ще ти рупа постоянно, давай го както каже мир и любов у къщи не се купуват лесно
Коментар
-
Първоначално изпратено от модераторПървоначално изпратено от slabakIskam da pitam Profisionalistite:
Imam malko dialove v Uga,iskam da znam mnenieto vi za fonda(jenata me kara da gi prodavam,a az se darpam),iska da gi vkaram v Kapmana,zashtoto imam i tam malko i i se struval po nadejden.
Mnogo shte sam blagodaren na niakolko mnenia za Uga
Ако искаш обаче да си нямаш неприятности вкъщи - купи си на Макса, че да не те бие жената.
Поздрави!
Коментар
-
Anton Chigurh
Отговора на твоя въпрос би бил тенденциозен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от slabakIskam da pitam Profisionalistite:
Imam malko dialove v Uga,iskam da znam mnenieto vi za fonda(jenata me kara da gi prodavam,a az se darpam),iska da gi vkaram v Kapmana,zashtoto imam i tam malko i i se struval po nadejden.
Mnogo shte sam blagodaren na niakolko mnenia za Uga
Коментар
-
чичо Личо, ако тея другите дето споменаваш не изпуснат и последния влак, може да скърпят положението тва да им пожелаеме чичо Личо - да се оправят колкото може по-бързо, да си накупят убави акции /щото майстори като г-н Тонев никак не ги подминават убавите акции/ та да им пожелаеме да улучат моментите и да влязат навреме в най-убавите позиции убаво е да са доволни, за да нема непремерени панически действия евентуално ... ако ще се играе, да е по правилата ... евентуално изобщо, нека всички са доволни чичо Личо а за числата нема спор чичо Личо опре ли работата до числата, балоните изчезват
Коментар
-
Ветре така е с математиката и другите точни науки: колкото покажат числата- толкова
Виж друго нещо е с наименованията. Ето Е....на хихихи са писали единия си фонд "високодоходен". Седим ние с внучето и се чудим що така са го кръстили тоя фонд, като едва крета, някаде там в небитието от загубили вяра вложители и манипулативно настроени антипрофи-мениджъри
Коментар
Коментар