IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Охооо, здравей инсайдер, какво ви води насам? радвам се че сте фен на Лилито но защо да вадите така прибързано тайните й страхове на показ нека си живее момичето но нека да не караме с лошото инсайдер, сам виждаш че имало достойни хора /макар че за техна сметка некои недостойни май прибараха акции на трейс, да не би заради това да благодарите на Юга инсайдер а кой е вашият любим фонд, немате ли си некой фонд у портфейла, вие сте фундаменталист инсайдер, значи инвестирате железно, та бих поооогледал некой отчет и от ваш фонд, така за ориентир

Коментар

• Първоначално изпратено от baixinho
      Е, аз съм си сложил парите в ЮГ за по-дългосрочен план (още 2г няма да ги пипам) с надеждата да ги управляват разумно и коректно. А като минат тези 2 години, а може и по време на тях, и Дай Боже г-н Тонев още да е начело, може и да инвестирам и повечко средства ...
      Не се притеснявай Байхинхо /ще ме прощаваш ако съм ти объркал името/! г-н Тонев ще е там и след смъртта на Лили Иванова :-))))

За Трейса поздравявам мениджмънта на Юга, че не е допуснал подаването на перверзни поръчки! Това е съвсем искрено!!!
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Абе хора какво сте се запритеснявали че Юга отсвири Трейса.Те така са се нагрухтяли с Пътища че след двата сплита ще питате "Тrace!Who the fuck is Trace?"

Коментар

• Абе хора какво сте се запритеснявали че Юга отсвири Трейса.Те така са се нагрухтяли с Пътища че след двата сплита ще питате "Тrace!Who the fuck is Trace?"
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
            Да и аз съм малко недоволен от този реализъм към Трейса но какво да се прави не се е свършил света я.
            Аз пък съм изчлючително доволен от реализма към Трейс. В дебелите книги ни учат, че рискът се влияе от нещо наречено "moral hazard". И че отказът да се възползваш от некоректна възможност, за сметка на друг, гради ДОВЕРИЕ. Доверие, което се изплаща в дългосрочен план с отварянето на нови възможности за растеж.

Е, аз съм си сложил парите в ЮГ за по-дългосрочен план (още 2г няма да ги пипам) с надеждата да ги управляват разумно и коректно. А като минат тези 2 години, а може и по време на тях, и Дай Боже г-н Тонев още да е начело, може и да инвестирам и повечко средства ...

Коментар

• Да и аз съм малко недоволен от този реализъм към Трейса но какво да се прави не се е свършил света я.
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                ...Поне ще видим, совите, сови ли са))
                Ни съ, Съни, ни съ.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Аз пък се надявам г-н К.К. от БАЛИП да се отнесе точно толкова отговорно към IPO-то на Енемона, както призоваваше в едно интервю.
                  Поне ще видим, совите, сови ли са))

Коментар

• Първоначално изпратено от чичо Личо
                    ...
                    фондмениджъра на Юга наистина си разбира от работата
                    Внучето дочуло, че преди ИПО-то на Трейс имало разговор между ИП да не се приемат кухи заявки.Е г-н Тонев си удържа на думата....
                    Спор няма! Искаха ми пълно покритие на заявката! Тъй де, сериозни хора - реалисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                      Затова ние клиентите на юга видехме задния номер на (т)рейса, докато тия с поръчките за по 20 мил. го хванаха. Както и да е, фен съм на юга.

Тъй де, все пак, за акции и борсов пазар става дума, а не за зеле и моркови и зеленчукова борса)))
                      Малко по-сериозно отношение трябва!

Коментар

• Първоначално изпратено от чичо Личо
                        Първоначално изпратено от slabak
                        Da novak sam, no se u4a barzo.za sega niama da bezpokoia PROFISIONALISTITE s glupavite si vaprosi,shte vi 4eta razmislite i strastite
                        Слабак,
                        Внучето дочуло, че преди ИПО-то на Трейс имало разговор между ИП да не се приемат кухи заявки.Е г-н Тонев си удържа на думата. За другите ИП....внучето нищо не е дочуло
                        Какво друго мога да кажа
                        Късмет
                        Затова ние клиентите на юга видехме задния номер на (т)рейса, докато тия с поръчките за по 20 мил. го хванаха. Както и да е, фен съм на юга.

Коментар

• SubZero, мерси за отговора много , железен както винаги
                          ние с големото куче питаме не щото не се сещаме, а питахме щото досещахме отговора
                          ама нека и другите го прочетат, че може на кучето да не верват де се е чуло и видело големо куче - "фундаменталист-спекулант", - тва да ползваме термина на инсайдера, знаеш г-н инсайдера колко е хитър днеска той спомена тоя термин, май искаше да ни подскаже че по време не корекция фундамента минава леко на по-заден план , и може би и всеки фундаменталист се изкушава да потъргува леко при корекция а това че DFUMM се справя умело с корекциите вече съм го забелязал
                          /апропо, некой път и аз му се чудя какви ги плещи големото куче /

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                            а SubZero, извиневай че се намесих, тва беше понеже ми се прииска да те питам нещо как мислиш а забравих /требва да внимавам с тая борса/
                            та исках да те питам как мислиш, некой се беше поусъмнил че с тая голема доходност да нема некакво пране на праи как ги чувстваш нещата SubZero, имат ли логика подозренията
                            Привет, Ветре! И на Голямото Куче привет!

Питането ме озадачи, наистина. Хм... Няма схема по която да се перат пари чрез фонд. Портфейлът им е известен на всички, а в него няма акции на марсиански компании, чиито цени да се надуват. Освен това, май залагат на широка база инвеститори, съдейки по слабото изтичане на средства от фонда по време на корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от slabak
                              Da novak sam, no se u4a barzo.za sega niama da bezpokoia PROFISIONALISTITE s glupavite si vaprosi,shte vi 4eta razmislite i strastite
                              Слабак,
                              Внучето дочуло, че преди ИПО-то на Трейс имало разговор между ИП да не се приемат кухи заявки.Е г-н Тонев си удържа на думата. За другите ИП....внучето нищо не е дочуло
                              Какво друго мога да кажа
                              Късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                                ... но ти си чети прилежно - може някой да рискува да се изпусне! Обърни внимание на секцията обучение на сайта!

Хехе, Афтър, ами той горкото, неопитно, пуска тема със заглавие Хелп или "Настапи ли момента..."
                                А виж днес едно по-дърто куче като ни грабна с това как трябва да благодарим на Фактс и си изстреля темата сред най-популярните:-)
                                е да, ама я изтриха,

той Фактс сега спами в темата до инвестор.бг - имало конспирация срещу него - скенирали му портовете ...

Коментар

Working...
                                X