IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се базикайте! Човека може да няма пари за храна на децата, ако е теглил кредит!

Коментар

• сделката изглежда изгодна

Коментар

• Първоначално изпратено от baixinho
        Първоначално изпратено от franky4fingers
        Ne se izrazih pravilno. Tova si e samoubiistvo ...
        Франки, ако ще казваш нещо, казвай . Юг е 159, нали ? Тези ~1900 са доста малко ... около 5,000 лв. На някой малък инвеститор не са му издържали нервите да поизчака ръст ... ?
        пич,

влез в сайта на юга и виж цената на обратно изкупуване ...

айде сега погледни на колко са сключени сделките ...

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
          Ne se izrazih pravilno. Tova si e samoubiistvo ...
          Франки, ако ще казваш нещо, казвай . Юг е 159, нали ? Тези ~1900 са доста малко ... около 5,000 лв. На някой малък инвеститор не са му издържали нервите да поизчака ръст ... ?

Коментар

• Ne se izrazih pravilno. Tova si e samoubiistvo ...

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
              Svideteli sme na ubiistvo ......
              Доколкото разбирам някой си разпродава дяловете от Юг-а ... така, кой кого убива не разбирам само . Това обратно изкупено количество достатъчно голямо ли е за да предизвика Юг да разпродава акции ??

Коментар

• Svideteli sme na ubiistvo ......

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                  Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                  май интересна сделка се оформи за некой поизморен играч
                  някой яко/ненужно си изпусна нервите тук

http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=1205
                  Я някой да пообясни на какво точно сме свидетели, че аз нещо се обърках ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    май интересна сделка се оформи за некой поизморен играч
                    някой яко/ненужно си изпусна нервите тук

http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=1205

Коментар

• май интересна сделка се оформи за некой поизморен играч

Коментар

• psyco, само това не, ако кфн ми вземат езика за нормален да не ме пратат на обучение в сибир

Коментар

• Оф Ветре, пиши на нормален език - хем ми е интересно да те четa, хем ме затрудняваш! :-)
                          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• така си е инсайдер, какво й е на Лилито, тва убаво момиче. Па и другите жени ако беха като нея така неувехващи през вековете, ние с тебе само можеме да им се радваме, разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от baixinho
                              Първоначално изпратено от marcy
                              Да и аз съм малко недоволен от този реализъм към Трейса но какво да се прави не се е свършил света я.
                              Аз пък съм изчлючително доволен от реализма към Трейс. В дебелите книги ни учат, че рискът се влияе от нещо наречено "moral hazard". И че отказът да се възползваш от некоректна възможност, за сметка на друг, гради ДОВЕРИЕ. Доверие, което се изплаща в дългосрочен план с отварянето на нови възможности за растеж.

Е, аз съм си сложил парите в ЮГ за по-дългосрочен план (още 2г няма да ги пипам) с надеждата да ги управляват разумно и коректно. А като минат тези 2 години, а може и по време на тях, и Дай Боже г-н Тонев още да е начело, може и да инвестирам и повечко средства ...
                              Аз също имам дялове в DFUMM и то доста.

Но за Трейса се получи че тук подадохме поръчки съобразени с портфеила а при другите сам знаеш какво стана, та аз съм на принципа или всички или никой няма да се съобразява с това.
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                                Охооо, здравей инсайдер, какво ви води насам? радвам сте че сте фен на Лилито но защо да вадите така прибързано тайните й страхове на показ нека си живее момичето но нека да не караме с лошото инсайдер, сам виждаш че имало достойни хора /макар че за техна сметка некои недостойни май прибараха акции на трейс, да не би заради това да благодарите на Юга инсайдер а кой е вашият любим фонд, немате ли си некой фонд у портфейла, вие сте фундаменталист инсайдер, значи инвестирате железно, та бих поооогледал некой отчет и от ваш фонд, така за ориентир
                                Привет Ветре! Относно Баба Лили (да не се обижда девойката) нямам нищо против И дори напротив! Пожелавам и още милиони години! Всъщност моя постинг беше в тази посока ... ;-)

За достойните и недостойните мисля писах в края на постинга. Няма повече какво да добавя. Само ще кажа, че не си правих майтап.

П.П. Във фондове не инвестирам ;-)
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X