Не се базикайте! Човека може да няма пари за храна на децата, ако е теглил кредит!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от baixinhoПървоначално изпратено от franky4fingersNe se izrazih pravilno. Tova si e samoubiistvo ...
влез в сайта на юга и виж цената на обратно изкупуване ...
айде сега погледни на колко са сключени сделките ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от Слънчев вятърмай интересна сделка се оформи за некой поизморен играч
http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=1205
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Слънчев вятърмай интересна сделка се оформи за некой поизморен играч
http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=1205
Коментар
-
Първоначално изпратено от baixinhoПървоначално изпратено от marcyДа и аз съм малко недоволен от този реализъм към Трейса но какво да се прави не се е свършил света я.
Е, аз съм си сложил парите в ЮГ за по-дългосрочен план (още 2г няма да ги пипам) с надеждата да ги управляват разумно и коректно. А като минат тези 2 години, а може и по време на тях, и Дай Боже г-н Тонев още да е начело, може и да инвестирам и повечко средства ...
Но за Трейса се получи че тук подадохме поръчки съобразени с портфеила а при другите сам знаеш какво стана, та аз съм на принципа или всички или никой няма да се съобразява с това.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърОхооо, здравей инсайдер, какво ви води насам? радвам сте че сте фен на Лилито но защо да вадите така прибързано тайните й страхове на показ нека си живее момичето но нека да не караме с лошото инсайдер, сам виждаш че имало достойни хора /макар че за техна сметка некои недостойни май прибараха акции на трейс, да не би заради това да благодарите на Юга инсайдер а кой е вашият любим фонд, немате ли си некой фонд у портфейла, вие сте фундаменталист инсайдер, значи инвестирате железно, та бих поооогледал некой отчет и от ваш фонд, така за ориентир
За достойните и недостойните мисля писах в края на постинга. Няма повече какво да добавя. Само ще кажа, че не си правих майтап.
П.П. Във фондове не инвестирам ;-)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар