Da vi pitam kavo ozna4ava (prodava 159-kupuva 159).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от AmatyorПървоначално изпратено от Кака Дечка-0.13 % :-(
можеше и да сме нагоре ...
Mejdu 9:30 i 14 a podskachat, a kliakat iako gimnastika.
Posle ot 14 do 17:30 sa nastruhnali i treperiat v gurch i tremor.
Sled 17:30 ia se piat diazepami, ia se piat rakii.
Spokoino be hora hahahahha!
Nali se razbrahme...June 2008 SOFIX 2500-3000 kakto se spomena v edna tema.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака Дечка-0.13 % :-(
Всичко е надолу, но поради "конюнктурни" причини, цените на затваряне се оказаха доста по-високи от тези на отваряне.
Затова, днес всеки има едно странно усещане, че нещо не е както трябва.
Цените падат, а индексите се вдигат. Що е то?
Преоценка се нарича. Веднъж месечно обикновено, но тоз път дадоха бонус нещо
Няма да се плашиш, гледай как всички фондове днес са надолу с изключение на тези, които са 100% кеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AmatyorПървоначално изпратено от Кака Дечка-0.13 % :-(
Mejdu 9:30 i 14 a podskachat, a kliakat iako gimnastika.
Posle ot 14 do 17:30 sa nastruhnali i treperiat v gurch i tremor.
Sled 17:30 ia se piat diazepami, ia se piat rakii.
Spokoino be hora hahahahha!
Nali se razbrahme...June 2008 SOFIX 2500-3000 kakto se spomena v edna tema.NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от yono.... Всъщност, търсех отчета за октомври и това е моя грешка, но пък това не променя същността на нещата, кой знае колко, нали? Започвам да се чудя дали да инвестирам в този фонд, защото държа на прозрачността и спазването на правилата. А така ще играем малко на тъмно, нали:"Вижте дяловете ни се увеличават, но само ние си знаем защо." .........
И когато понеделникът дойде, аз вкарах парите си в "Капман Макс.
Сега обаче отново имам свободни пари за инвестиране и понеже съм упорит пак се насочих към този фонд. И какво да видя: липсва отчетът за октомври! ..........................
Желанието за печалба или страхът от скритите карти в ръкава на противника ще надделеят у мен! Вечната дилема на десетки поколения играчи!
Коментар
Коментар