IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от martsiano
    Sled kato popitah v edin fond mi kazaha 4e mogli da mi izdadat no ne bila tolkova vajna.Moje6 li da mi obqsni6 za kakvo e tolkova vajna tq.Tam mi obqsniha 4e si ima dokument za zapisani dqlove i za vnesenata suma
    Договорите между теб и фонда са си между теб и фонда. Докато фонда е коректен с теб, наистина нямаш нужда от разписката. Самата разписка замесва в играта и държавния депозитар - т.е. ако недай си боже се стигне да се хванете за гушите с фонда - тя е твоя гръб от към държавата.

Те нека ти разправят че не ти трябва - за някой и друг лев - цигании не си струва да се правят.

Ако мислиш в кратко време да купуваш/продаваш може би можеш да пропуснеш "междинните" разписки. Но в момента в който се кротнеш - вземи си последната да ти е мирна главата.

Коментар

A nujno li e da ia tarsq vednaga ili moje i v posledstvie
      .Може и по-късно.Някои се обаждат да отидете да си ги получите
      "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• A nujno li e da ia tarsq vednaga ili moje i v posledstvie

Коментар

• Първоначално изпратено от destroyer
          Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от alpes
          Първоначално изпратено от martsiano
          Ami togava (prodava159-kupuva COB)
          Клиент на COBOS купува,а 159 продава
          Тоя КОБОС е голяма работа.Колко много клиенти има
          Много голяма работа е наистина! Дали да не взема и аз да му стана клиент......
          Ами има,да!Над 4000:-)
          "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Sled kato popitah v edin fond mi kazaha 4e mogli da mi izdadat no ne bila tolkova vajna.Moje6 li da mi obqsni6 za kakvo e tolkova vajna tq.Tam mi obqsniha 4e si ima dokument za zapisani dqlove i za vnesenata suma
            Важна е ако искаш да продадеш дяловете си на борсата.Или други разпореждания.Тя ти удостоверява правото на собственост.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Sled kato popitah v edin fond mi kazaha 4e mogli da mi izdadat no ne bila tolkova vajna.Moje6 li da mi obqsni6 za kakvo e tolkova vajna tq.Tam mi obqsniha 4e si ima dokument za zapisani dqlove i za vnesenata suma

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Първоначално изпратено от alpes
                Много голяма работа е наистина! Дали да не взема и аз да му стана клиент......

Коментар

Triabva li da iziskvam depozitarna razpiska pri zapisvane na dqlve ot daden fond
                  Да.

Коментар

• Triabva li da iziskvam depozitarna razpiska pri zapisvane na dqlve ot daden fond

Коментар

• Първоначално изпратено от Михаела
                      Абе не всички, гледам че фондовете за чужбина печелят последната седмица.
                      може да печелят но имат по малка доходност ... от кадето и да го гелдаш ! поне по мой бегли наблюдения ! и там има големи тръсове не само тук !

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes
                        Life won't wait for you.

Коментар

• alpes mersi za tarpenieto

Коментар

Коментар

• Ami togava (prodava159-kupuva COB)

Коментар

Da vi pitam kavo ozna4ava (prodava 159-kupuva 159).
                                означава,че 159 продава за свой клиент през БФБ.:-)

Коментар

Working...
                                X