Първоначално изпратено от Кака Дечка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от psycoholicНе се съди прекалено жестоко, чадо! На всеки може да се случи!
Но гледай да не се повтаря, защото много хора зависят от тази информация!
п.с. какво означава проста п..а?
прозаичка,
писателка,
пианистка,
парашутистка,
принцеса,
палячка,
плевенчанка,
перничанка,
правистка ...
избери си ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака ДечкаПървоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от Кака Дечка-0.7 % днес,
вие знаете хубаво ли е това или не ...
Az li sum idiot, excela li mi e buggav ama na men mi e -0.36%...
вземам 2.6473, деля на 2.6660 вадя едно и умножавам по сто. И получавам нула и седем ...NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от Кака Дечка-0.7 % днес,
вземам 2.6473, деля на 2.6660 вадя едно и умножавам по сто. И получавам нула и седем ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от Кака Дечка-0.7 % днес,
Ниа, Ексела не може да е бъгав! :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърех че хубаво изглежда а и текста много симпатичен, на човек чак да му се прииска да прати въздушна целувка в отговор а иначе нема да си даваме дяловете от фонда, докато тръгне нагоре и това е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърNia, днес корекцията ни удари и нас тъжно, тъжно, много тъжно ...
http://www.pamidovo.com/redwine5.html
Nazdrave! i pozdravi na Golemoto kuche.NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от AmatyorПървоначално изпратено от kaspelДа, добавих 2 нули за по-интересно Вече съжалявам че съм се обяснявал толкова.
Според вас добър ли е момента да продам част от акциите си сега с цел по малка загуба? Като гледам края му не се вижда..
Когато всички са настроят негативно, значи тренда ще обърне в позитивен. И обратно - ако всички са оптимисти - значи бурята иде
Края не се виждал? Че то край има ли? Борсата е това днес надолу, утре нагоре. Инвеститорите гледат години напред. Спекулантите гонят вълните. Който го може - го може.
Основния ти проблем май е че не си решил какво ще бъдеш - инвеститор или спекулант. Ама така като гледам - не ставаш за спекулант. Ти си знаеш. Както си изясниш това, ще ти светнат и стратегиите за по - натам.
Няма кой да ти даде точен съвет. Мога да ти кажа какво съм направил аз, но не го приемай нито като препоръка, нито като нещо правилно, аз съм аматьор.
Излязох почти 100% на кеш края на октовмри, и влязох с пълна сила в края на ноември отново. Ама аз съм аматьор.... Гледам че индианците сбират дърва... и се приготвям за зиматаBULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
Коментар