Първоначално изпратено от alpes
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Кака ДечкаПървоначално изпратено от alpesПървоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от Кака ДечкаНия,
според теб къде в интервала 5-10 стотинки виждаш днешния ръст? ;-)
има DRUPL +1.55 %
MOSTS +4.82 %
EUBG + 5.48 %
ELHIM + 2.66 %
OTZK +5.89 %
ORGH + 4.64 %
CHIM + 4.30 %
не ми се занимава да вадя и другите.
Моята прогноза е над 7.5BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpesПървоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от Кака ДечкаНия,
според теб къде в интервала 5-10 стотинки виждаш днешния ръст? ;-)
има DRUPL +1.55 %
MOSTS +4.82 %
EUBG + 5.48 %
ELHIM + 2.66 %
OTZK +5.89 %
ORGH + 4.64 %
CHIM + 4.30 %
не ми се занимава да вадя и другите.
Моята прогноза е над 7.5
Коментар
-
Абе не ги тормозете бе хора...Аз не съм им доверил парите си ,но знам какво е да загубиш половината,да загубих ги ,но няма да се откажа да играя на борсата сам ,без посредник.На всички вас които не ви стиска да играете сами ,нямате моралното право да им търсите сметка за този пазар.Като сте толкова мъжкари направете като мен:КОБОС и вкарвате 10000 и играете и в един момент сте с половината пари...Кой е виновен?Естествено ,че аз съм виновен ,парите аз ги управлявах....Не е никаква препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от Кака Дечка-1.46 % днес,
нова Дачия Лоуган - 13 хилки, ново фотоапаратче - четири стотака, островче в Гърция - една милка,
Да паднем само с 1.46 % - безценно ...
S moeto uvajenie, ama ne ti davam ve4e da izchisliavash dohodnostta )))
-0.7021%
напиши ми как я сметна доходността?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака Дечка-1.46 % днес,
нова Дачия Лоуган - 13 хилки, ново фотоапаратче - четири стотака, островче в Гърция - една милка,
Да паднем само с 1.46 % - безценно ...
S moeto uvajenie, ama ne ti davam ve4e da izchisliavash dohodnostta )))
-0.7021%NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Абе тия пичове кога ще осъвременят картинката с кривата на доходност. Седи си на август месец....
Не за друго, ама едва ли сме толкоз тъпи тия дето им поверяваме парите си , та да не се сещаме да проверим какво аджеба се случва след август.
Обижда ме. Като не искат да рисуват стряскащи графики - да я махнат въобще.
Апропо това си е манипулация.... може да имат неприятности с ....Комисията....
Коментар
Коментар