If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ДСК Растеж - Това му е хубавото че още в 13:00 се знае цената за утре +- 0.001ст.
По долу колегата беше написал за 13.00 и си помислих че цената излиза на същият ден.
Портфейла се преоценява всяка вечер Ванка.Цената за дял от фонда можеш да видиш на следващия ден.
ДСК Растеж - Това му е хубавото че още в 13:00 се знае цената за утре +- 0.001ст.
По долу колегата беше написал за 13.00 и си помислих че цената излиза на същият ден.
Днешният ден ме кара да отворя тази позабравена тема.Струва ми се че днешният ден е един от най-слънчевите в историята на ДСК Растеж.Порртфейла работи доста добре в последно време но днес е връх на сладоледа.Всички основни позиции са здраво нагоре.Поздрави и успех на всички заинтересовани от фонда.Не препоръчвам абсолютно нищо.
Tova e vyarno, edinstveno bez CHIM, vsi4ko e yako nagore, da vidim dove4era kak ste e netnata stoynost, az ste napravya prognoza sled zatvaryaneto na dneshnata sesiya!
Daje go presmetnah grubo ve4e, mislya, 4e cenata za obratno izkupuvane za dnes ste e okolo 2.21500 lv
Ne e preporaka!
Във всички случеи не си далеч от истината.Успех ти желая.
Днешният ден ме кара да отворя тази позабравена тема.Струва ми се че днешният ден е един от най-слънчевите в историята на ДСК Растеж.Порртфейла работи доста добре в последно време но днес е връх на сладоледа.Всички основни позиции са здраво нагоре.Поздрави и успех на всички заинтересовани от фонда.Не препоръчвам абсолютно нищо.
Tova e vyarno, edinstveno bez CHIM, vsi4ko e yako nagore, da vidim dove4era kak ste e netnata stoynost, az ste napravya prognoza sled zatvaryaneto na dneshnata sesiya!
Daje go presmetnah grubo ve4e, mislya, 4e cenata za obratno izkupuvane za dnes ste e okolo 2.21500 lv
Ne e preporaka!
ДСК Растеж - е един според ме перфектно БАЛАНСИРАН фонд. Ако разгледате внимателно движението на SOFIX и ДСК Растеж, ще забележите колко много общи неща имат. При движение на SOFIX 1% нагоре, фондчето се покачва с 1ст. Това му е хубавото че още в 13:00 се знае цената за утре +- 0.001ст.
По отношение на обратното изкупуване са жестоки, спор няма.
По отношение на обратното изкупуване - днес подадох поръчка за стойност, сумата беше веднага заверена в сметката ми. Става много бързо и без излишни формалности, необходима е само лична карта!
В това отношение нямат равни, а то никак не е маловажно.
По отношение на обратното изкупуване - днес подадох поръчка за стойност, сумата беше веднага заверена в сметката ми. Става много бързо и без излишни формалности, необходима е само лична карта!
Здравейте! Искам да попитам за мнение относно взаимните фондове ДСК Баланс и ДСК Растеж, спрямо други подобни фондове. Например инвестиционна политика, оперативни разходи и др. п. Благодря!
По долу ти дадоха добри съвети.Рискувай и си вложи паричките в някой от изброените фондове.Аз имам почти във всички,както предполагам и повечето от участниците във форума тук.Ако искаш диверсифицирай риска,част в балансиран,част във високорисков фонд.Ще бъдеш доволен,вместо да стискаш кесията под дюшека.
Не препоръка,мнение е.
Абе тия от Bench-a докога са платили за тоя банер,че само ме дразни?
Коментар