IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДСК Баланс и ДСК Растеж - мнение?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обърни внимание на "Статистика"!
    Не е препоръка за покупко-продажби.
    * think positive * think simple * think big *
    * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Преди да решиш, влез и тук! Виж, прочети, сравни.
      Доста полезно е.

http://fondovete.com/
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Е да но мислех че излиза нещо по-рано. Разбирам какво е имал в предвид. Успех колега.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata
          Първоначално изпратено от todorov 74
          Първоначално изпратено от vankata
          Каде може да се види цената около 13 00 ч.?
          Цената за кога.
          ДСК Растеж - Това му е хубавото че още в 13:00 се знае цената за утре +- 0.001ст.
          По долу колегата беше написал за 13.00 и си помислих че цената излиза на същият ден.
          Портфейла се преоценява всяка вечер Ванка.Цената за дял от фонда можеш да видиш на следващия ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
            Първоначално изпратено от vankata
            Цената за кога.
            ДСК Растеж - Това му е хубавото че още в 13:00 се знае цената за утре +- 0.001ст.
            По долу колегата беше написал за 13.00 и си помислих че цената излиза на същият ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata
              Цената за кога.

Коментар

• Каде може да се види цената около 13 00 ч.?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
                  Първоначално изпратено от Ned
                  Днешният ден ме кара да отворя тази позабравена тема.Струва ми се че днешният ден е един от най-слънчевите в историята на ДСК Растеж.Порртфейла работи доста добре в последно време но днес е връх на сладоледа.Всички основни позиции са здраво нагоре.Поздрави и успех на всички заинтересовани от фонда.Не препоръчвам абсолютно нищо.
                  Tova e vyarno, edinstveno bez CHIM, vsi4ko e yako nagore, da vidim dove4era kak ste e netnata stoynost, az ste napravya prognoza sled zatvaryaneto na dneshnata sesiya!
                  Daje go presmetnah grubo ve4e, mislya, 4e cenata za obratno izkupuvane za dnes ste e okolo 2.21500 lv
                  Ne e preporaka!
                  Във всички случеи не си далеч от истината.Успех ти желая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
                    Днешният ден ме кара да отворя тази позабравена тема.Струва ми се че днешният ден е един от най-слънчевите в историята на ДСК Растеж.Порртфейла работи доста добре в последно време но днес е връх на сладоледа.Всички основни позиции са здраво нагоре.Поздрави и успех на всички заинтересовани от фонда.Не препоръчвам абсолютно нищо.
                    Tova e vyarno, edinstveno bez CHIM, vsi4ko e yako nagore, da vidim dove4era kak ste e netnata stoynost, az ste napravya prognoza sled zatvaryaneto na dneshnata sesiya!
                    Daje go presmetnah grubo ve4e, mislya, 4e cenata za obratno izkupuvane za dnes ste e okolo 2.21500 lv
                    Ne e preporaka!

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74

Коментар

• Днешният ден ме кара да отворя тази позабравена тема.Струва ми се че днешният ден е един от най-слънчевите в историята на ДСК Растеж.Порртфейла работи доста добре в последно време но днес е връх на сладоледа.Всички основни позиции са здраво нагоре.Поздрави и успех на всички заинтересовани от фонда.Не препоръчвам абсолютно нищо.

Коментар

• ДСК Растеж - е един според ме перфектно БАЛАНСИРАН фонд. Ако разгледате внимателно движението на SOFIX и ДСК Растеж, ще забележите колко много общи неща имат. При движение на SOFIX 1% нагоре, фондчето се покачва с 1ст. Това му е хубавото че още в 13:00 се знае цената за утре +- 0.001ст.
                          По отношение на обратното изкупуване са жестоки, спор няма.
                          Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306
                            По отношение на обратното изкупуване - днес подадох поръчка за стойност, сумата беше веднага заверена в сметката ми. Става много бързо и без излишни формалности, необходима е само лична карта!
                            В това отношение нямат равни, а то никак не е маловажно.

Коментар

• По отношение на обратното изкупуване - днес подадох поръчка за стойност, сумата беше веднага заверена в сметката ми. Става много бързо и без излишни формалности, необходима е само лична карта!

Коментар

• Re: ДСК Баланс и ДСК Растеж - мнение?

Първоначално изпратено от astra club
                                Здравейте! Искам да попитам за мнение относно взаимните фондове ДСК Баланс и ДСК Растеж, спрямо други подобни фондове. Например инвестиционна политика, оперативни разходи и др. п. Благодря!
                                По долу ти дадоха добри съвети.Рискувай и си вложи паричките в някой от изброените фондове.Аз имам почти във всички,както предполагам и повечето от участниците във форума тук.Ако искаш диверсифицирай риска,част в балансиран,част във високорисков фонд.Ще бъдеш доволен,вместо да стискаш кесията под дюшека.
                                Не препоръка,мнение е.
                                Абе тия от Bench-a докога са платили за тоя банер,че само ме дразни?

Коментар

Working...
                                X