IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДСК Баланс и ДСК Растеж - мнение?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не са обвързани със срок и няма наказателни комисионни.
    Има такса покупка и такса обратно изкупуване.

Коментар

• Само за протокола да попитам, дали форндовете са обвързани със срок и по всяко време можеш да си изтеглих парите+доходността без наказателни комисионни

Коментар

• Първоначално изпратено от tottenham
        naj dobria fond v bulgaria,ako znae niakoi kakvo e standard deviation i koeficient na sharp shte me razbere!
        Я си дай данните, че по Sharp нещата не ми изглеждат така.

Коментар

• naj dobria fond v bulgaria,ako znae niakoi kakvo e standard deviation i koeficient na sharp shte me razbere!

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306
            По отношение на обратното изкупуване - днес подадох поръчка за стойност, сумата беше веднага заверена в сметката ми. Става много бързо и без излишни формалности, необходима е само лична карта!
            Една от хубавите страни на ДСК е че всеки ден изнасят стойноста на дяловете, при някои други фондове ( без да назовавам имена за да не правя анти рекалма на тях) изнасят резултатите си 2 пъти седмично, все пак човек който е вложил пари ( предполгам всеки от вас) държи да бъде информиран за стойноста на дяловете си

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
              Обърни внимание на "Статистика"!
              Не е препоръка за покупко-продажби.
              Според мен най добрият сайт за в който може да се намери полезна информация за всички фондове както и ценатата на дяловете им от началото е : www.moitepari.com

Коментар

• Днес беше ден който ни подсеща да кажем 2-3добри думи за Растежа.Блага вест ще ни изпрати той.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
                  Грешка в рамките на един ден е напълно простима.Просто прогнозата ти е била за 27.09 .Нищо фатално.
                  Nisto fatalno,samo deto gubim edin den v silno "bichi" pazar..., a vremeto i to e pari...

Коментар

• Грешка в рамките на един ден е напълно простима.Просто прогнозата ти е била за 27.09 .Нищо фатално.

Коментар

Първоначално изпратено от Ned
                      Първоначално изпратено от Ned
                      Първоначално изпратено от todorov 74
                      Днешният ден ме кара да отворя тази позабравена тема.Струва ми се че днешният ден е един от най-слънчевите в историята на ДСК Растеж.Порртфейла работи доста добре в последно време но днес е връх на сладоледа.Всички основни позиции са здраво нагоре.Поздрави и успех на всички заинтересовани от фонда.Не препоръчвам абсолютно нищо.
                      Tova e vyarno, edinstveno bez CHIM, vsi4ko e yako nagore, da vidim dove4era kak ste e netnata stoynost, az ste napravya prognoza sled zatvaryaneto na dneshnata sesiya!
                      Daje go presmetnah grubo ve4e, mislya, 4e cenata za obratno izkupuvane za dnes ste e okolo 2.21500 lv
                      Ne e preporaka!
                      Във всички случеи не си далеч от истината.Успех ти желая.
                      Не можах да позная цената за 26.09., нещо са ни поотрязали май в нетната стойност, надявам се днес да я коригират според моите сметки! Шегувам се, разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe
                        По-точно към 20:50 излизат в общия случай
                        Съжелявям ако съм подвел някого.Просто не съм проверявал никога до сега.

Коментар

• По-точно към 20:50 излизат в общия случай

Коментар

Първоначално изпратено от vankata
                            Първоначално изпратено от todorov 74
                            Първоначално изпратено от vankata
                            Каде може да се види цената около 13 00 ч.?
                            Цената за кога.
                            ДСК Растеж - Това му е хубавото че още в 13:00 се знае цената за утре +- 0.001ст.
                            По долу колегата беше написал за 13.00 и си помислих че цената излиза на същият ден.
                            Портфейла се преоценява всяка вечер Ванка.Цената за дял от фонда можеш да видиш на следващия ден.
                            Ne e taka, netnata stoynost na aktivite, vinagi kam 22.00 chasa ya ima ve4e na sayta na drujestvoti www.dskam.bg ili v razdel "fondove" v investor.bg

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=155

Тук базата е от доста време

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                                Преди да решиш, влез и тук! Виж, прочети, сравни.
                                Доста полезно е.

http://fondovete.com/
                                Аз вече сам решил. Знам го сайта. Благодаря ти.

Коментар

Working...
                                X