IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДСК Баланс и ДСК Растеж - мнение?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надежден отговор на въпроса "Кога ще свърши корекцията?" може да получиш на
    http://www.diadogospod.org/ask.php
    Виж ако питаш за очаквания, е по-различно. Аз например мисля, че привърши около 23-26 миналия месец. Други, да речем Facts (но не само), смятат, че най-лошото тепърва предстои. Има и хора, които твърдят, че още известно време ще се лашкаме нагоре-надолу.

Коментар

• Какво става с ДСК? Знам че БФБ има корекция ама все пак кога ще прилючи, защото вече печалбата ми се стопи!
      Та мисълта ми е дали ще продължи още 1-2...5,6 месеца или е към финала си!
      Ако някой може да каже ще съм му благодарен! Така или иначе сам ще си взема решението!

Коментар

• ако не предприемат нещо май скоро няма да останат много хора .....

Коментар

• Първоначално изпратено от KoHcKaMyXa
          Попаднах на следното интересно мнение , дали след нова година ДСК- ще стимулира вложителите си който не са изтеглили парите си през този период ( на спад ) ?
          интересно ?
          Вашето мнение е ?
          е вече чу тази глупост !! :-) нищо не пречи , за някоя нова идея :-) нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
            Първоначално изпратено от KoHcKaMyXa
            Попаднах на следното интересно мнение , дали след нова година ДСК- ще стимулира вложителите си който не са изтеглили парите си през този период ( на спад ) ?
            интересно ?
            Вашето мнение е ?
            Po-golqma glupost ne sam 4uval
            за това хората са казали че във всяко стадо има и 1 черна овца .. не трбва да се съди по 1 човек за ДСК-то като цяло .. ( според мен )

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo
              Банката и фондовете нямат нищо общо, така да се каже!!!
              Хе. Значи лявата ръка не знае какво прави дясната
              Как да нямат, като на финала парите отиват в едни джобове!
              Бандата, пардон банката е шапката на всички далаверки с парите на вложителите (.. и аз искам да крадна няколко милиона като шеф на клон и да ме общетят за уволнение после (от кумова срама) с 1 милион.) Щом за шефове в банката назначават такива и си ги обичат значи и във фондовете им няма да е по-добро положението!
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от KoHcKaMyXa
                интересно ?
                Вашето мнение е ?
                Po-golqma glupost ne sam 4uval , ne 4e e imam protiv da go napravqt

Коментар

• Попаднах на следното интересно мнение , дали след нова година ДСК- ще стимулира вложителите си който не са изтеглили парите си през този период ( на спад ) ?
                  интересно ?
                  Вашето мнение е ?

Коментар

• Re: ДСК Баланс и ДСК Растеж - мнение?

Първоначално изпратено от astra club
                    Здравейте! Искам да попитам за мнение относно взаимните фондове ДСК Баланс и ДСК Растеж, спрямо други подобни фондове. Например инвестиционна политика, оперативни разходи и др. п. Благодря!
                    на знам да има по добър сайт от този на ДСК-то от който може да намериш всякаква информация един от + им е че актуализират всеки ден цените на дяловете ! кое не разбра ? то трябва и да се чете :-) не само да се гледа :-)

Коментар

• Попаднах на следното интересно мнение , дали след нова година ДСК- ще стимулира вложителите си който не са изтеглили парите си през този период ( на спад ) ?
                      интересно ?
                      Вашето мнение е ?

Коментар

• Портфейла на фондовете на ДСК на 90% повтаря BG40 - без никакво творчество. Погледнете и дневната им активност - има сесии в които изобщо не са участвали. Поради този причина считам, че е по-добре човек лично да инвестира - дори да повтори индекса пак ще е на кяр с разходите за управление.

Коментар

• Напълно съм съгласен с мнението на Ned , относно бързината с която ДСК оперира. Техен клиент съм и съм доволен от обслужването.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
                            Човека ви обясни предимствата на "ДСК Управление на активи", а вие го дъвчите с вашите предубеждения за банката на бабите ви и дядовците ви. Ако разровите темата по-назад, ще видите, че всички подчертават,че това улеснение при купуването и продаването на дялове го няма никъде другаде. А най-добре е сами да се убедите. Ама с тези ваши предразсъдъци се съмнявам... Затова си теглете хомота!
                            NED

Съгласен съм с тебе ДСК има наи ясна бърза и сугурна система относно фондовете.Можеш много бързо да къпъваш и продаваш аз съм клиент там от година и съм много доволен.Без никакви формалности документи един подпис за покупка и един за продажба и парите до 70 процента ти ги дават веднага а другите след 5 часа така че ако имаш карта в същия ден имаш всичко....

СУПЕР СА и имат наи модерното ИНТЕРНЕТ банкиране което съм виждал .....Говоря за ДИРЕКТА

Коментар

• Човека ви обясни предимствата на "ДСК Управление на активи", а вие го дъвчите с вашите предубеждения за банката на бабите ви и дядовците ви. Ако разровите темата по-назад, ще видите, че всички подчертават,че това улеснение при купуването и продаването на дялове го няма никъде другаде. А най-добре е сами да се убедите. Ама с тези ваши предразсъдъци се съмнявам... Затова си теглете хомота!

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                                S DURJAVNATA SPESTOVNA KASA ne iskam da imam absoluitno nikakvi otno6eniq ,nai-malkoto da mi vzimat pari4kite
                                Правилно! Тва не е банка, а спестовната каса на баба и дядо!

Коментар

Working...
                                X