Първоначално изпратено от Sisqou
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДСК Баланс и ДСК Растеж - мнение?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BGoldПървоначално изпратено от KoHcKaMyXaПървоначално изпратено от ArrowЕ добре де , не виждате ли името на въпросния линк...!.?!???!!!??!
Ако не го виждате прочетете го пак - па може и да разберете, че дядо Господ е зает в момента! Другият вариянт е да щракате докато отвори сайта !
Коментар
-
Първоначално изпратено от KoHcKaMyXaПървоначално изпратено от ArrowЕ добре де , не виждате ли името на въпросния линк...!.?!???!!!??!
Ако не го виждате прочетете го пак - па може и да разберете, че дядо Господ е зает в момента! Другият вариянт е да щракате докато отвори сайта !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ArrowЕ добре де , не виждате ли името на въпросния линк...!.?!???!!!??!
Коментар
-
Re: здр
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от KoHcKaMyXaПървоначално изпратено от SnipeНадежден отговор на въпроса "Кога ще свърши корекцията?" може да получиш на
http://www.diadogospod.org/ask.php
Виж ако питаш за очаквания, е по-различно. Аз например мисля, че привърши около 23-26 миналия месец. Други, да речем Facts (но не само), смятат, че най-лошото тепърва предстои. Има и хора, които твърдят, че още известно време ще се лашкаме нагоре-надолу.
Благодаря !
ето този файл не мога да отворя понеже спонемаваш кога ще свърши корекцията .... искам да видя какво си публикувал ..
Благодаря !
Коментар
-
Re: здр
Първоначално изпратено от KoHcKaMyXaПървоначално изпратено от SnipeНадежден отговор на въпроса "Кога ще свърши корекцията?" може да получиш на
Виж ако питаш за очаквания, е по-различно. Аз например мисля, че привърши около 23-26 миналия месец. Други, да речем Facts (но не само), смятат, че най-лошото тепърва предстои. Има и хора, които твърдят, че още известно време ще се лашкаме нагоре-надолу.
Благодаря !
Коментар
-
здр
Първоначално изпратено от SnipeНадежден отговор на въпроса "Кога ще свърши корекцията?" може да получиш на
Благодаря !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifпри условие, че до колкото гледах някъде, ДСК имат най-голямо намаление на активите през последния месец може и да не е толкова странноНе е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от iliooБанката и фондовете нямат нищо общо, така да се каже!!!
Как да нямат, като на финала парите отиват в едни джобове!
Бандата, пардон банката е шапката на всички далаверки с парите на вложителите (.. и аз искам да крадна няколко милиона като шеф на клон и да ме общетят за уволнение после (от кумова срама) с 1 милион.) Щом за шефове в банката назначават такива и си ги обичат значи и във фондовете им няма да е по-добро положението!
и когато пфбк и райфа продават или купуват според теб за кои? мога да ти подзкажа (коко фонда бяха с 90мил активи ? май само 3 и дск беше в кюпа )Не е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
Коментар