IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДСК Баланс и ДСК Растеж - мнение?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Sisqou
    Как мислите: добре ли е да се закупят дялове на Растеж преди спирането на 21? Имаше ли го миналата година?
    защо искаш да купуваш точно преди 21 ? на 21 борсата затваря ? каква е целта ти ?

Коментар

• Как мислите: добре ли е да се закупят дялове на Растеж преди спирането на 21? Имаше ли го миналата година?

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
        Първоначално изпратено от KoHcKaMyXa
        Първоначално изпратено от Arrow
        Е добре де , не виждате ли името на въпросния линк...!.?!???!!!??!
        Ако не го виждате прочетете го пак - па може и да разберете, че дядо Господ е зает в момента! Другият вариянт е да щракате докато отвори сайта !
        ето линка от който може да проверите как ще вървят нещата в бъдеще www.barnimezapaketa.net
        Еврика Той проумя
        :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от KoHcKaMyXa
          Първоначално изпратено от Arrow
          Ако не го виждате прочетете го пак - па може и да разберете, че дядо Господ е зает в момента! Другият вариянт е да щракате докато отвори сайта !
          ето линка от който може да проверите как ще вървят нещата в бъдеще www.barnimezapaketa.net
          Еврика Той проумя

Коментар

• Първоначално изпратено от Arrow

Коментар

• Е добре де , не виждате ли името на въпросния линк...!.?!???!!!??!

Коментар

• Re: здр

Първоначално изпратено от SubZero
                Първоначално изпратено от Snipe
                Надежден отговор на въпроса "Кога ще свърши корекцията?" може да получиш на
                http://www.diadogospod.org/ask.php
                Виж ако питаш за очаквания, е по-различно. Аз например мисля, че привърши около 23-26 миналия месец. Други, да речем Facts (но не само), смятат, че най-лошото тепърва предстои. Има и хора, които твърдят, че още известно време ще се лашкаме нагоре-надолу.
                от каде да видя файла който беше посочил понеже линка е навалиден ! ?

Благодаря !

ето този файл не мога да отворя понеже спонемаваш кога ще свърши корекцията .... искам да видя какво си публикувал ..

Благодаря !

Коментар

как според теб ще продължи да се развиват нещата в ДСК ? или по точно какво ли предстой на БФБ ? в идните 1 2 или 3 месеца ? някой казват че този тръс е минал, но май едва сега започва ... с нова сила .. ?

Благодаря !

Коментар

Благодаря !
                    Сигурно е бил претоварен сървъра, поради много заявки

Коментар

Виж ако питаш за очаквания, е по-различно. Аз например мисля, че привърши около 23-26 миналия месец. Други, да речем Facts (но не само), смятат, че най-лошото тепърва предстои. Има и хора, които твърдят, че още известно време ще се лашкаме нагоре-надолу.

Благодаря !

Коментар

• здр

Благодаря !

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                          при условие, че до колкото гледах някъде, ДСК имат най-голямо намаление на активите през последния месец може и да не е толкова странно
                          парите които са дръпнати от инвеститори не са толкова много, не казвам че са малко, но спада на активите беше главно заради спада на борсата. преизчисляват се всяка вечер, дори и да няма поръчки.
                          Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                            Първоначално изпратено от ilioo
                            Банката и фондовете нямат нищо общо, така да се каже!!!
                            Хе. Значи лявата ръка не знае какво прави дясната
                            Как да нямат, като на финала парите отиват в едни джобове!
                            Бандата, пардон банката е шапката на всички далаверки с парите на вложителите (.. и аз искам да крадна няколко милиона като шеф на клон и да ме общетят за уволнение после (от кумова срама) с 1 милион.) Щом за шефове в банката назначават такива и си ги обичат значи и във фондовете им няма да е по-добро положението!
                            Jay, имаш грешка повярвай ми , не говоря празни прикъзки! Това за шефа незнам какво имаш в предвид и да ли е така, незнам, затова няма да споря. По повод печалбата повярвай ми, че пеалбата е за OTP а не за банка дск. Това че OTP искат да се развиват в няколко сектора си е тяхна работа, намери ли са пролуки развиват се. Развиват се е силна дума, защото ако я няма майката банка дск с множеството офиси и клонове дъщерните дружества са жив зян, ЛИЧНО МНЕНИЕ. Всичко това с подкрепата на множеството точки на дистрибучия работи добре. Тука си напълно прав ЛЯВАТА незнае какво прави ДЯСНАТА, интеренсува се за таргетите, нищо повече. Само ще ти кажа нещо интересно което най-вероятно незнаеш, и аз скоро научих де, дск активи не пуска поръчки прес дск посредника, а чрез ПФБК и Райфа

и когато пфбк и райфа продават или купуват според теб за кои? мога да ти подзкажа (коко фонда бяха с 90мил активи ? май само 3 и дск беше в кюпа )
                            Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• при условие, че до колкото гледах някъде, ДСК имат най-голямо намаление на активите през последния месец може и да не е толкова странно
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• обикновено към 20-то число вадят отчета за предния месец, а днес е 4 декември а отчета за октомври все още го няма в сайта им! Странно!

Коментар

Working...
                                X