If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма къде да видиш текущия портфейл - не само на Капман, но и на другите фондове. От месечния им отчет (излизащ към средата на следващия месец) можеш да видиш какво притежават и какво са купували предния месец Ако изкаш да видиш какво текущо купуват и продават - трябва целенасочено да следиш пазара
Първоначално изпратено от kurta007
Къде мога да следя портфейла на Капман Макс в смисъл какви акции притежават в момента,какво продават ,какво купуват и т.н.,мерси
has, за процентите си напълно прав, повредата е в моя телевизор колкото за 1-2та % не съм напълно съгласен. Според мен и двата фонда
ще направят всичко възможно да са първи в края на годината, защото това е страхотна реклама. Предвид доста ниския процент на спестяванията, които са във фондове (в сравнение с развитите икономики), те ще привличат все повече хора, които изобщо не се интересуват от борсата и не я следят, а за тях доходността е най-важния показател.
може и да си прав. цените са от вторник за Макс и от четвъртък за Юг. Сега не ми се смятат проценти, за да видя, кой е напред, но на око май пак Юг ще се окажат напред за 6-те месеца. А и не е ли странно, че с цени от вторник, според Инвестора Макс имат годишна доходност около 121%, а в сайта на Капман, с петъчни цени(+2.9% от вторник) е над 127%?
Интересно ми е да чуя прогнозите на колегите за първото място по доходност в края на годината
няма и защо да смяташ,доколкото ми е известно всички фондове смятат цените на дяловете и доходността по общоприета методика-важаща за всички, а и преди да обявят цените си-банката депозитар(за всек фонд) потвърждава вярността (точността) на изчисленията
може и да си прав. цените са от вторник за Макс и от четвъртък за Юг. Сега не ми се смятат проценти, за да видя, кой е напред, но на око май пак Юг ще се окажат напред за 6-те месеца. А и не е ли странно, че с цени от вторник, според Инвестора Макс имат годишна доходност около 121%, а в сайта на Капман, с петъчни цени(+2.9% от вторник) е над 127%?
Интересно ми е да чуя прогнозите на колегите за първото място по доходност в края на годината
ne razbiram koe mu e strannoto,vtornik dohodnost 121%(kakvito sa dannite v investora),a petak da e e 127% s aktualnite tseni za peta4nata sesiya(aktualnite danni ot sayta na K-n.
ili ti e stranno rastta ot 2,9%?-toy e na baza ot na4aloto na godinata,a ne v sravnenie s vtorni4nata tsena.
ne vyarvam i ot dvata fonda da gledat koy 6te e s 1-2 % napred pred ediniya,a po skoro klientite da im sa dovolni ot dobriya rast,pohvalni sa rezultatite i na dvata fonda,i na vsi4ki s dobra dohodnost
Юг задмина Макса за последните 6 месеца и му остава още малко да го мине от началото на годината...Интересно дали наистина не им идват в повечко тези цифри, които Пепи редовно ни цитира...
Не е препоръка, притежавам дялове
ne sam siguren,dali towa e aktualnata informatsiya.po peta4ni tseni dohodnostta na fonda e127.99%-wij sayta im,v investora tsenite sa ot vtornik predpolagam
може ли някой да даде линк към таблица с всички цифрови кодове на компаниите? не борсовите кодове от типа DFCAPMX, а от типа 132.
убих се да търся - явно съм мноооого прост, защото четох някъде, че имало, но не намерих.
Коментар