IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lussander
    Да, ама как да разберем кое 132 е за Макса, кое за Капитала и кое за частни лица?!
    Пропусна да попиташ кое 132 е за самия "132"...

Никой ли не разбра, че ДФ и ИД търгуват предимно през COBOS?!?!?

Коментар

• Да, ама как да разберем кое 132 е за Макса, кое за Капитала и кое за частни лица?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
        Лео, според мен човека не пита за предходния месец, а иска да следи портфейла, покупките и продажбите на Макса текущо
        М-да,май е така.Може да ползва това като база и да следи какво купуват и продават.Аз поне другначин не знам.

Коментар

• Лео, според мен човека не пита за предходния месец, а иска да следи портфейла, покупките и продажбите на Макса текущо

Коментар

• http://download.bse-sofia.bg/finance...%20DFCAPMX.pdf

Коментар

• Няма къде да видиш текущия портфейл - не само на Капман, но и на другите фондове. От месечния им отчет (излизащ към средата на следващия месец) можеш да видиш какво притежават и какво са купували предния месец Ако изкаш да видиш какво текущо купуват и продават - трябва целенасочено да следиш пазара

Първоначално изпратено от kurta007
              Къде мога да следя портфейла на Капман Макс в смисъл какви акции притежават в момента,какво продават ,какво купуват и т.н.,мерси

Коментар

• Къде мога да следя портфейла на Капман Макс в смисъл какви акции притежават в момента,какво продават ,какво купуват и т.н.,мерси

Коментар

• has, за процентите си напълно прав, повредата е в моя телевизор колкото за 1-2та % не съм напълно съгласен. Според мен и двата фонда
                  ще направят всичко възможно да са първи в края на годината, защото това е страхотна реклама. Предвид доста ниския процент на спестяванията, които са във фондове (в сравнение с развитите икономики), те ще привличат все повече хора, които изобщо не се интересуват от борсата и не я следят, а за тях доходността е най-важния показател.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vaillant
                    може и да си прав. цените са от вторник за Макс и от четвъртък за Юг. Сега не ми се смятат проценти, за да видя, кой е напред, но на око май пак Юг ще се окажат напред за 6-те месеца. А и не е ли странно, че с цени от вторник, според Инвестора Макс имат годишна доходност около 121%, а в сайта на Капман, с петъчни цени(+2.9% от вторник) е над 127%?

Интересно ми е да чуя прогнозите на колегите за първото място по доходност в края на годината
                    няма и защо да смяташ,доколкото ми е известно всички фондове смятат цените на дяловете и доходността по общоприета методика-важаща за всички, а и преди да обявят цените си-банката депозитар(за всек фонд) потвърждава вярността (точността) на изчисленията

Коментар

може и да си прав. цените са от вторник за Макс и от четвъртък за Юг. Сега не ми се смятат проценти, за да видя, кой е напред, но на око май пак Юг ще се окажат напред за 6-те месеца. А и не е ли странно, че с цени от вторник, според Инвестора Макс имат годишна доходност около 121%, а в сайта на Капман, с петъчни цени(+2.9% от вторник) е над 127%?

Интересно ми е да чуя прогнозите на колегите за първото място по доходност в края на годината
                      ne razbiram koe mu e strannoto,vtornik dohodnost 121%(kakvito sa dannite v investora),a petak da e e 127% s aktualnite tseni za peta4nata sesiya(aktualnite danni ot sayta na K-n.
                      ili ti e stranno rastta ot 2,9%?-toy e na baza ot na4aloto na godinata,a ne v sravnenie s vtorni4nata tsena.
                      ne vyarvam i ot dvata fonda da gledat koy 6te e s 1-2 % napred pred ediniya,a po skoro klientite da im sa dovolni ot dobriya rast,pohvalni sa rezultatite i na dvata fonda,i na vsi4ki s dobra dohodnost

Коментар

• може и да си прав. цените са от вторник за Макс и от четвъртък за Юг. Сега не ми се смятат проценти, за да видя, кой е напред, но на око май пак Юг ще се окажат напред за 6-те месеца. А и не е ли странно, че с цени от вторник, според Инвестора Макс имат годишна доходност около 121%, а в сайта на Капман, с петъчни цени(+2.9% от вторник) е над 127%?

Коментар

Юг задмина Макса за последните 6 месеца и му остава още малко да го мине от началото на годината...Интересно дали наистина не им идват в повечко тези цифри, които Пепи редовно ни цитира...

Не е препоръка, притежавам дялове
                          ne sam siguren,dali towa e aktualnata informatsiya.po peta4ni tseni dohodnostta na fonda e127.99%-wij sayta im,v investora tsenite sa ot vtornik predpolagam

Коментар

• точно за това става въпрос.. видя ли колко съм прост... знаех си, че ми е било под носа и не го разбирам.
                            Без кураж няма слава

Коментар

• Нещо бъркаш понятията, ама предполагам че търсиш кодовете на борсовите посредници.

http://kompanii.investor.bg/?cat=42

първите 3 цифри.

Коментар

• може ли някой да даде линк към таблица с всички цифрови кодове на компаниите? не борсовите кодове от типа DFCAPMX, а от типа 132.
                                убих се да търся - явно съм мноооого прост, защото четох някъде, че имало, но не намерих.
                                Без кураж няма слава

Коментар

Working...
                                X