Иване, ако при всеки спад си продавал, досега немаше да имаш нищо или почти нищо останало
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lussanderНякъде в този форум бях чел (но нещо сега не го намирам), че на фондовете е забранено да ползват кобоси за купуване или продаване на позиции от портфейла. И доколкото си спомням КФН следи за това.
Следя ги 132 от няколко месеца и не съм забелязъл купуване от кобос на голем обем (нали ако използват кобоси все някога трябва да ги прехвърлят в 132)?!?!
Не.
Сделките през системата COBOS се сключват и приключват със сетълмент като всички останали, за които виждаш от двете страни да стои борсовия номер на даден посредник. Следователно, сделките през COBOS не се "повтарят" от участващите в тях ИП / по-точно техни клиенти/.
Няма забрана ДФ, ИД, ПФ и други да търгуват през COBOS!
Има забрана, както за тях, така и за всички инвеститори, да не търгуват през повече от един сертификат за COBOS.
Коментар
-
Някъде в този форум бях чел (но нещо сега не го намирам), че на фондовете е забранено да ползват кобоси за купуване или продаване на позиции от портфейла. И доколкото си спомням КФН следи за това.
Следя ги 132 от няколко месеца и не съм забелязъл купуване от кобос на голем обем (нали ако използват кобоси все някога трябва да ги прехвърлят в 132)?!?!
Коментар
Коментар