IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стискаме палци за Вторник

Коментар

• е това ще е многооооооооо глупавооооооо

Коментар

• мда това -3.7% ме поразби май е време да вдигаме гълабите от тука

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
          Първоначално изпратено от prascho
          залагаш ли 1 бутилка Jack
          Залагам 2 !!!!
          e pone nqkoi pecheli dnes

Коментар

• -3.7%

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
              въпреки, че немам акции на Капманите, пожелавам им от сарце да продалжават да вървят нагоре
              Иване, и flower, всъщност не бех много коректен като казах, че немам акции. все пак да уточна за да немаме после некакви главоболия с някоя инститиция Имам известен подсигуретелен ресурс у ДФУММ, а както знаем те имат съшо дялове и на кампан макс, затова всъщност требва да призная че имам некаква част и от капмакс
              Слънчице купи си моля те. Може тогава и на нашата улица да изгре слънце

Коментар

• Първоначално изпратено от prascho
                залагаш ли 1 бутилка Jack
                Залагам 2 !!!!

Коментар

• залагаш ли 1 бутилка Jack

Коментар

• Първоначално изпратено от prascho
                    моята прогноза е-1%
                    Няма как де е-1% повече ще е за съжаление.

Коментар

• моята прогноза е-1%

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        Иване, ако при всеки спад си продавал, досега немаше да имаш нищо или почти нищо останало
                        Пиша, че имам бая дялове а не че при спад продавам! И въобще от началото на годината купувам и съм доволен!

Коментар

• въпреки, че немам акции на Капманите, пожелавам им от сарце да продалжават да вървят нагоре
                          Иване, и flower, всъщност не бех много коректен като казах, че немам акции. все пак да уточна за да немаме после некакви главоболия с някоя инститиция Имам известен подсигуретелен ресурс у ДФУММ, а както знаем те имат съшо дялове и на кампан макс, затова всъщност требва да призная че имам некаква част и от капмакс

Коментар

• сори за гадния цитат дето се получи

Коментар

• [quote="Слънчев вятър"]въпреки, че немам акции на Капманите, пожелавам им от сарце да продалжават да вървят нагоре [/quote
                              А защо нямаш

Коментар

• Смачакайте ги тия от Елана, както ги мачкахте до сега!

Коментар

Working...
                                X