IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SubZero
    Първоначално изпратено от prascho
    200к е инвестицията без доходноста ,имното то на батко
    Похвално, Прасчо!
    Хората ти донесли 150% и сега при първия спад си чупиш пръстите да пишеш как още утре смяташ продадеш...

Чак се чудя дали да не си купя от тоя фонд.
    Можем да се видим на опашката. Запази ми номерче, а!

peace!
    Не се заяждам. Скучно ми е.

ще ти дам моят телефон не ти трябва друг номер ,ще заформим средна цена между копува и продава за тебе на моите дялове

Коментар

• сега защо всявате паника у хората излишно?
      Вижте до какво доведоха тъпите писания и статии на някой хора със задни мисли. Сега всеки чака отстрани да види до къде ще издържи пазара и в първия миг щом тръгне рязко нагоре и ще купуват всички като полудели. Сигурно се смеят отстрани и точат зъби за евтини акциики.

Коментар

• Първоначално изпратено от prascho
        200к е инвестицията без доходноста ,имното то на батко
        Похвално, Прасчо!
        Хората ти донесли 150% и сега при първия спад си чупиш пръстите да пишеш как още утре смяташ продадеш...

Чак се чудя дали да не си купя от тоя фонд.
        Можем да се видим на опашката. Запази ми номерче, а!

peace!
        Не се заяждам. Скучно ми е.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
          Graham, ама ти в най-добрите си вложил))
          Я ги тегли бързо и от Бъркшира, че идва края на ....фондовете, току и Бъфет се притеснил от приказките на Прасчо...))))
          Съни ще ти кажа нещо на ухо.Така че другите да не чуят.Звъни ми телефона в събота.Ама така по междунардному ми звъни.Дигам аз и кой мислиш?Уорънчо.Викам "К'во праиш бе серсем?" а той "Мани,мани страх.Идва края на фондовете и съм се панирал".Аз го питам "Въйх.Кой го каза?".А той "Прасчо го бил казал на Грийнспан и Сорос а те на мене.Ще закривам и ще се пенсионирам"
          Така че Съни иде края на света ..... на фондовете де, на фондовете.
          Life won't wait for you.

Коментар

• днес като минавам покрай КАПМАН ще загледам дали опашката не е с номера вече , че да си взема един за утре

Коментар

• Graham, ама ти в най-добрите си вложил))
              Я ги тегли бързо и от Бъркшира, че идва края на ....фондовете, току и Бъфет се притеснил от приказките на Прасчо...))))

Коментар

• 200к е инвестицията без доходноста ,имното то на батко

Коментар

• аз мисля, че прасчо се опитва да избута фактс от сърцата на участниците във форума, но го прави доста елементарно.

прасчо, опитай се да бъдеш по - оригинален, напиши нещо апокалиптично..... за края на света, трета световна война, коледа....

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                    A бе, Прасчоо....нали 200хил. имаше в Капман, що сега им искаш 500хил. ?

Graham, 5 Мил. или 5 Милиарда имаш предвид ))))
                    5 милиона Съни.Останалите 4 995 000 000 са във "Бъркшир Хатауей"
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от prascho
                      мисля , че краят на фондовете , е толкова бурен колкото и началото
                      Пзара ще отпише теб много по-рано отколкото фондовете.

Капман да приготвят 500к за вторник ,че ще кеширам , коледа е трябва кешшшшш
                      Прасчо на теб за Коледа няма да ти трябва кеш.А лимонче
                      Life won't wait for you.

Коментар

• A бе, Прасчоо....нали 200хил. имаше в Капман, що сега им искаш 500хил. ?

Graham, 5 Мил. или 5 Милиарда имаш предвид ))))

Коментар

• мисля , че краят на фондовете , е толкова бурен колкото и началото

Коментар

• Да приготвят значи 5,5М.Защото и аз ще кеширам.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Капман да приготвят 500к за вторник ,че ще кеширам , коледа е трябва кешшшшш

Коментар

• я да видим сега

Коментар

Working...
                                X