If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-3.7 za 3 dni v koito pazarat e qako na - za nai visokoriskoviq fond misla 4e ne e ne6to stra6no, osven tova tezi -3.7 sa dobra predpostavka vav vtornik da e na +5%
в ЕЛАНА не стъпвам ако ще и пари да ми дават , имам 200к в КАПМАН и си ги уважавам от много време ,просто съм леко разочарован , подобна ситуация не е за първи път ,но -3.7% е , или поне за мене е
P.s това е лично мнение и не ангажирам никого с него освен извънземните
ot mai mesec sledia kapman i vinagi biaha na gore.ot iuni do 01.10.2007 sa kachili 20 leva.reshih na 03.10.2007 da kupia akcii na fonda i vkarah dosta mangizi.i kakto vinagi stava ot edin mesec kapman e valat-ne se pokachva.ujkim visokoriskovite fondove se orientirat po-barzo v obstanovkata i reagirat po-dobre na pazara,a v posledno vreme-nishto.dsk-rastej sa v sashtoto polojenie.vaprosat mi e - tova meseci na padej li sa ili niakoi si pravi dalaverata?ako kapman sa nomer 1 i padat,kakvo ostava za drugite fondove?
Както правят най-висока доходност при качващ се пазар, така и спадат най-много при мечи. Нормално.
ot mai mesec sledia kapman i vinagi biaha na gore.ot iuni do 01.10.2007 sa kachili 20 leva.reshih na 03.10.2007 da kupia akcii na fonda i vkarah dosta mangizi.i kakto vinagi stava ot edin mesec kapman e valat-ne se pokachva.ujkim visokoriskovite fondove se orientirat po-barzo v obstanovkata i reagirat po-dobre na pazara,a v posledno vreme-nishto.dsk-rastej sa v sashtoto polojenie.vaprosat mi e - tova meseci na padej li sa ili niakoi si pravi dalaverata?ako kapman sa nomer 1 i padat,kakvo ostava za drugite fondove?
Преди няколко дни имаше статия колко са депозитите в банките и каква част са инвестираните средства на БФБ. Ако не се лъжа депозитите в банките са около 16-17 млрд. лева а тези на борсата към 1.5-1.6 млрд. лева. Какво ли ще стане ако решат да инвестират около 2 млрд. лева от депозитите. Тогава май ще има +++++
Какво мислите а ?
мечкаря.ама верно ще излезеш голям мечкар , що не си гледаш мечката ,че ще вземе да умре от глад от такъв като тебе;Р
Преди няколко дни имаше статия колко са депозитите в банките и каква част са инвестираните средства на БФБ. Ако не се лъжа депозитите в банките са около 16-17 млрд. лева а тези на борсата към 1.5-1.6 млрд. лева. Какво ли ще стане ако решат да инвестират около 2 млрд. лева от депозитите. Тогава май ще има +++++
Какво мислите а ?
мечкаря.ама верно ще излезеш голям мечкар , що не си гледаш мечката ,че ще вземе да умре от глад от такъв като тебе;Р
Какво мислите а ?
приятелю капман са само част от моите инвестиции, а под печалбата за която говориш имах в предвид ,че влязох тънко в някой позиции ,според мен ,и беше в друг форум по друга тема
Олеле, какви са тези милиарди мой човек, ти маи не си за борсата изобщо и с долното по-скоро визираш себе си
Първоначално изпратено от prascho
ще кажа ,че май си в грешка с към 10млрд. в парвият случай ,и към 0.5млрд във втория ,разбира се може и да греша, а за тези 2 млрд където щели да дойдат.........слабите душици като се поопарят тези дни и като подвият опашоци да не стане друго;Р
По това какво очакваш си личи, че изобщо не си погледнал портфейла на капман. А в друга тема по-рано се кефеше, че си на печалба днеска. Интересно от къде си я изкарал след като даже за нещо очевидно не си се позаинтерисувал.
Първоначално изпратено от prascho
е от такива изопачавания сме на този хал , бях казал че прогнозирам -1%(наблягам на знака - ако някой не са го забелязали) ,но ако някой ми каже че е предвидил -3,7% в писмен вид в този форум да заповяда 2 бутилки са негови;Р
ще кажа ,че май си в грешка с към 10млрд. в парвият случай ,и към 0.5млрд във втория ,разбира се може и да греша, а за тези 2 млрд където щели да дойдат.........слабите душици като се поопарят тези дни и като подвият опашоци да не стане друго;Р
е от такива изопачавания сме на този хал , бях казал че прогнозирам -1%(наблягам на знака - ако някой не са го забелязали) ,но ако някой ми каже че е предвидил -3,7% в писмен вид в този форум да заповяда 2 бутилки са негови;Р
"Никой" не е очаквал -3,7%?
А "Никой" ли не е следил връзката между Макса и цените на дружествата в BG40, например? Според мен всичко се връзва. Освен това - достатъчно е да следиш цената на Юг Маркет Максимум - той има почти идентичен портфейл с Макса. За три дни търговия Юга е на -3,6%, а Макса - на -3,7%. И Никой не го е очаквал? Хехе...
Все забравям да напиша, че нито имам, нито съм имала дялове на който и да било фонд!!!
Просто ...разсъждавам.Все пак, са голяма част от пазара и безумните реакции се отразяват...
Какво мислите а ?
Коментар