IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК
    Юга връщат с 2.7% за утре. Как ли ще е макса в сряда?
    Къде гледаш доходността на Юга, че не я намирам... ?

Коментар

• Юга връщат с 2.7% за утре. Как ли ще е макса в сряда?

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
        Похвално, Прасчо!
        Хората ти донесли 150% и сега при първия спад си чупиш пръстите да пишеш как още утре смяташ продадеш...
        SubZero, гледам че си отговорил достойно на прасчо, да ти кажа, днеска съм взел за мене си брутално решение - реших да давам колкото може рамо на всека що-годе капманска позиция до последната стотинка, брате ще се бора като опълченец, щото никак не ме устройва да падат едни от мойте любими играчи и така ще е до победата SubZero /макар че сички играчи ги обичам, некои са ми любимци а въпроса е също и принципен, паниките са мноооого лош съветник за инвеститора ..., такива като прасчо може да нанесат лоша шега на колебаещите се играчи по време на корекция/
        ама чекайте бе хора - тва не са гръцките бутафории къде са набалончили индекса 5-6 пъти за година и полвина, помислете малко - ние за 1 г. сме скочили 1850/1200 = 1,5 пъти, разлика има голема ако не бъркам
        Ветре, ти на мен си ми голям приятел, но не мога да ти спестя следното едно питане: С колко пъти поскъпнаха ХДПАТ и МОСТ за последната 1 година? 5-6 или?
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Похвално, Прасчо!
          Хората ти донесли 150% и сега при първия спад си чупиш пръстите да пишеш как още утре смяташ продадеш...
          SubZero, гледам че си отговорил достойно на прасчо, да ти кажа, днеска съм взел за мене си брутално решение - реших да давам колкото може рамо на всека що-годе капманска позиция до последната стотинка, брате ще се бора като опълченец, щото никак не ме устройва да падат едни от мойте любими играчи и така ще е до победата SubZero /макар че сички играчи ги обичам, некои са ми любимци а въпроса е също и принципен, паниките са мноооого лош съветник за инвеститора ..., такива като прасчо може да нанесат лоша шега на колебаещите се играчи по време на корекция/
          ама чекайте бе хора - тва не са гръцките бутафории къде са набалончили индекса 5-6 пъти за година и полвина, помислете малко - ние за 1 г. сме скочили 1850/1200 = 1,5 пъти, разлика има голема ако не бъркам

Коментар

• prascho, кога се сдоби с това впечатление като цял ден си пред компа. Да не си се клонирал.....щото има една овца дето я клонираха ама тя е Доли

Коментар

• И какво е станало толкова в Капман, да не са затворили офиса за профилактика.

Първоначално изпратено от prascho
              намини през КАПМАН и ще разбереш ,кой какво е прозрял:Р

Коментар

• Първоначално изпратено от prascho
                намини през КАПМАН и ще разбереш ,кой какво е прозрял:Р
                От там се върнах...имаше 3ма за покупка на дялове и аз да си подпиша поръ4ките за покупка на акции :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
                  мечкаря със селски пръчки не споря затова от левия в десния крачол..на темата , в КАПМАН е тотална истерия

П.с не е препорака за покупко продажба ,а лично наблюдение
                  Прас4о знаеш ли 4е на борсата има 4етири вида животни.. бикове.. ме4ки.. овце и свине ) няма да ги анализирам ... свинете ги колят ) но всъщност твойто поведение е присъщо на овцете )

Коментар

• Коментар

• намини през КАПМАН и ще разбереш ,кой какво е прозрял:Р

Коментар

• сега защо всявате паника у хората излишно?
                        Вижте до какво доведоха тъпите писания и статии на някой хора със задни мисли. Сега всеки чака отстрани да види до къде ще издържи пазара и в първия миг щом тръгне рязко нагоре и ще купуват всички като полудели. Сигурно се смеят отстрани и точат зъби за евтини акциики.
                        такива дето точат забки явно не четат. другите дето не сме свини четем и не се редим на опашка при -3,7%. предполагам че няма нужда да споменавам интервюто с една дама от борсата в днешен "часови вестник". всичко е вече ясно за "паниката" на БФБ, която своевременно беше разконспирирана от будните и МИСЛЕЩИ читатели и инвеститори, прасчо!
                        друг е въпроса защто такива "паники" въобще се създават, това също беше обсъдено в една друга тема, за което поздравявам всички мислещи.
                        Извод: прасчо, ние вестниците освен да ги четем ги ползваме и да си завием по някоя пържолка, дето остава след "паниката"

[/quote]

Коментар

• Прасчо, верно си голяма ...злобичка.Що така?

Как не се аргументира веднъж, а само повтаряш "крайни - до манипулация" (балони, истерия...) фрази на едни други хора...

Всъщност, кога сбърка, когато влезе във фонда или сега като ги пишеш ..."тия"?Или просто нямаш дялове, а друго целиш???

Коментар

• мечкаря със селски пръчки не споря затова от левия в десния крачол..на темата , в КАПМАН е тотална истерия

П.с не е препорака за покупко продажба ,а лично наблюдение

Коментар

• Прасето в петък се похвали, че имало 200 бона в Капман отдавна и затова очакваше -1% а то се оказа -3.8%. Може да се досетите от колко отдавна е на пазара. Купил бил и изгодно акции преди спада и "спечелил". Сега разправя в друга тема, че имал кеш много. Абе престани да лъжеш постоянно и се разкарай от тия форуми.

Първоначално изпратено от SubZero
                              200к е инвестицията без доходноста ,имното то на батко
                              Похвално, Прасчо!

Чак се чудя дали да не си купя от тоя фонд.
                              Можем да се видим на опашката. Запази ми номерче, а!

peace!
                              Не се заяждам. Скучно ми е.

ще ти дам моят телефон не ти трябва друг номер ,ще заформим средна цена между копува и продава за тебе на моите дялове

Коментар

• Тази година няма да има реална корекция, но ЯНУАРИ кеширайте че дупе да ни е яко.

Коментар

Working...
                                X