IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SubZero
    Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Ветре, ти на мен си ми голям приятел, но не мога да ти спестя следното едно питане: С колко пъти поскъпнаха ХДПАТ и МОСТ за последната 1 година? 5-6 или?
    Ще заместя Вятъра, да не занимаваме кучето с много сметки.

ХДПАТ, след днешния спад, е окол 7,7 пъти по-скъп от миналата година по това време. За същия, че дори и по-кратък, ELTOS (13.5 пъти) и ZAHZA (18.6 пъти) са направо недостижими. Дай Боже всекиму.

Мост е само 4 пъти по-скъп, колкото и CHIM, MONBAT, MOMKR, OTZK.

Други отличници са тоже:
    IHLBL - 6.2
    DOVUHL - 6.8
    HIKA - 5.9

Живи и здрави да са им акционерите! Няма лошо.
    O нулев, в никакъв случай не желая да безпокоя слънчевото куче с някакви си коефициенти :-) Явно обаче не сме се разбрали, заради което ще се поясня:

Слънчевия каза: "тва не са гръцките бутафории къде са набалончили индекса 5-6 пъти за година и полвина"

Ти сподели и собствени наблюдения:

"ХДПАТ, след днешния спад, е окол 7,7 пъти по-скъп от миналата година по това време. За същия, че дори и по-кратък, ELTOS (13.5 пъти) и ZAHZA (18.6 пъти) са направо недостижими. Дай Боже всекиму.

Други отличници са тоже:
    IHLBL - 6.2
    DOVUHL - 6.8
    HIKA - 5.9
    "

Аз няма да коментирам ;-)

Както сподели живи и здрави да са им акционерите! Бог да поживи и бордовете на директорите, надзорните съвети, мажоритарите, миноритарите, КФН. БФБ и т.н. Няма лошо ;-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• ПРАСЧО, нещо за мезе те взеха май, а? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
        Здравейте,
        за повече от половин месец съм изгубил около три-четири процента от активите си. Смятам го по цената на придобиване и по цена на обратно изкупуване за фондовете Капитал и Макс. При Елана е още по-зле, а за Ти би Ай немам думи. Това нормално ли е?

Нещо почвам да подозирам, че тази доходност която фондовете рекламират е абсолютно имагинерна. То само падат цените, а те рекламират че имат доходност.
        Напълно е нормално, по света тези фондове както правят големи доходности, така може и да паднат с 40-50%. Ако не искаш да поемаш такъв риск, инвестирай в консервативни или по-диверсифицирани фондове.

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
          Здравейте,
          На 1 декември 2007 г. ще се явявам на изпит за брокер пред КФН.
          ............
          ти шегуваш ли се с този въпрос по-долу?

Коментар

• нормално е и не се притеснявай
            поне в този момент е нормално виж че на борсата всичко пада

Коментар

• Здравейте,
              за повече от половин месец съм изгубил около три-четири процента от активите си. Смятам го по цената на придобиване и по цена на обратно изкупуване за фондовете Капитал и Макс. При Елана е още по-зле, а за Ти би Ай немам думи. Това нормално ли е?

Нещо почвам да подозирам, че тази доходност която фондовете рекламират е абсолютно имагинерна. То само падат цените, а те рекламират че имат доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                Първоначално изпратено от flower
                Първоначално изпратено от ОК
                Юга връщат с 2.7% за утре. Как ли ще е макса в сряда?
                ти явно не си в час - не в сряда , а утре вторник
                а и цената им за 5 е по-ниска от тази за 2-р октомври така че пак си провери сметките
                Имам предвид, че цената, която са сметнали днес е с 2.7% по-ниска от цената, която са сметнали в петък.
                Писал съм връщат което значи че падат.

Коментар

• Привет Инсайдер, радваме се да те чуем по това време ами виж сега да ти кажа за растежа - то е ясно че ще сподела че играеме според съвета на големото куче ами то ми рече да купувам акции с голем потенциал за растеж, питах го неколко пъти за Биовет примерно, нооо то беше категорично че в куци позиции и недоказани мажоритари не иска и да чуе та тва е инс, има мнооооого дружества които си растат понеже си имат заложено да растат от фундамента, нема да ги казвам за да нема поодскоци и упреци в манипулации а и дебна некои от тех, ама виж Инс, не сме ли единодушни че едно Доверие примерно скочи над 5 пъти по едно време нали нема лошо в това инвеститорите да забележат перспективите пред дружеството, така че да не проявяваме избирателност според собствените ни нагласи, ами да си следиме играта без излишни паникьорски възгласи е верно че всеки може да има различни цели разбира се като на всека борса
                  току що видех че и SubZero ги е посочил некои дружества е па кое си е верно си е верно Бих допълнил - колко скочи такъв избушеняк като ТИЧА /може би заради фазерлес?/ или Захарни заводи и т.н.
                  ех как съжалявам за Биоветчето че неможа да мръдне горкото нищо от корекцията па може да слезе та може да ни се стори примамливо по некое време, макар че нема гаранция

Коментар

Първоначално изпратено от flower
                    а и цената им за 5 е по-ниска от тази за 2-р октомври така че пак си провери сметките
                    Имам предвид, че цената, която са сметнали днес е с 2.7% по-ниска от цената, която са сметнали в петък.
                    е тогава напише един - /минус/

Коментар

• Първоначално изпратено от flower

Коментар

Коментар

• Инсайдър, нали си добричък и любознателен, ето още малко справки)

Кои са компаниите с най-голям ръст на продажбите?(за деветмесечието на 2007)

http://www.investor.bg/?cat=85&id=56644

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                            Ветре, ти на мен си ми голям приятел, но не мога да ти спестя следното едно питане: С колко пъти поскъпнаха ХДПАТ и МОСТ за последната 1 година? 5-6 или?
                            Ще заместя Вятъра, да не занимаваме кучето с много сметки.

ХДПАТ, след днешния спад, е окол 7,7 пъти по-скъп от миналата година по това време. За същия, че дори и по-кратък, ELTOS (13.5 пъти) и ZAHZA (18.6 пъти) са направо недостижими. Дай Боже всекиму.

Други отличници са тоже:
                            IHLBL - 6.2
                            DOVUHL - 6.8
                            HIKA - 5.9

Живи и здрави да са им акционерите! Няма лошо.

Коментар

• Юга и Макса се движат рамо до рамо в доходността си (била тя и отрицателна). Разликите в последните месеци рядко надхвърлят десети от процента. Така че - правете си изводите...

P. S. Страшно няма - искрено вярвам, че днес достигнхме дъното, и - макар че не ми се вярва да има изстрелване - мисля, че максимум до края на седмицата трендът ще се обърне, а до две-три седмици цените ще се върнат на мястото си (качествените - още по-скоро).

Коментар

• В сайта им има цена и я сравнявам с цената от петък.

Коментар

Working...
                                X