IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
    Абе Инс. вместо да се репчиш излишно със SubZero що не кажеме тука кое дружество е скочило най-много за една година тва нема общо с никое от изброените ноооо ....има некои неща които го обуславят. Ами за да не чудиш толкова да ти кажа - тва е Розахим - растеж 32 пъти нали се сещаш Инс че тва дружество има само 16 000 акции /точно така - шестнайсет хиляди акции/ и нали се сещаш какъв е фрифлоута ами я виж сега колко са акциите на ХДП както виждаш спрямо Розахим, ХДП е къде - къде с по-малък растеж Изобщо Инс да не префърляме проблемите от болната глава на здравата а те са че - Нема достатъчно убави компании на БФБ, нема достатъчен фрифлоут на БФБ, нема много на брой и убави IPO -та, и т.н. Некои акции си плачат за увеличение на капиталите, ей тука требва да се мисли навреме за да нема забалончване и сътресения Така че, ИНС, можеме да се изразяваме по-внимателната, та да не убидиме случайно и уважаваната от нас кфн
    И когато сравняваме гръцки индекс с български индекс сравняваме само индекси, а не компании Големото куче е убедено, че българина си е по принцип доста по-косервативен от други нации, така че 5 пъти растеж на индекса у нас е ФАНТАЗИЯ, да не кажа лудост, Инс - виж че още на 1,5 Пъти се намериха "паникьори" дето да почнат с изказванията за апокалипсиса както сам се убеждаваш нашта борса има "саморегулиращи" механизми , дето сработват доста преди да се "забалончим" брутално
    Слънчев, пише се "репчиш на ..." а не "репчиш със ..." щото иначе щеше да е по-добре да напишеш "дърляш със ..." и т.н. ама това не е най-важното ;-) Виж сега Ветре, то верно, че не бива да обиждаме КФН-то ама май не ние с теб го правим ;-) Вие с нулевия имате нещо общо :-) Какво ли? Мислите трезво :-) Аз затова и двамата ви уважавам ;-) Успех!
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Инсайдър-А/ от А- групата/ , кажи накрая къде си инвестирал .

бе ,критико неземен, да ни открехнеш, щото ние сме много

заблудени! :-))))))))))))))

Коментар

• защото днеска има ДФ от малко над средно ниво с -4% за един ден за това.не знам кой е неграмотник ама ич ви няма честно

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
          Първоначално изпратено от prascho
          утре макса ако е със спад под -10% ще съм много щастлив

не е преложение или съвет за покупко продажба
          Защо, приятелю? Нали утре ще продаваш? Или аз нещо не разбирам, или си падаш мазохист...
          не му е за пръв път. забравя точно какъв играе отвреме-навреме...

Коментар

• утре макса ако е със спад под -10% ще съм много щастлив
            ееееех прасчо, прасчо ако знаеш колко още щастливци като тебе ще има дето му мислят лошото на Капманите ех, ако знаеше колко са много, прасчо, сигурно щеше да бъдеш нещастен
            ех, лека нощ прасчо, дано нетърпението за утре те остави да дремнеш некоя минута

Коментар

• Първоначално изпратено от prascho
              утре макса ако е със спад под -10% ще съм много щастлив

Защо, приятелю? Нали утре ще продаваш? Или аз нещо не разбирам, или си падаш мазохист...

Коментар

• Аз мисля, че е крайно време да те баннат от форума.

Коментар

• утре макса ако е със спад под -10% ще съм много щастлив

Коментар

• Първоначално изпратено от prascho
                    доскоро бяхме свидетели на бум на ДФ мисля ,че наближава времето когато ще станем свидетели и на тяхното изчезване
                    A aз си мисля, че ти съвсем умишлено осираш всяка възможна тема с абсолютно нулевата си финансова култура.

Коментар

• Естествено - след като ти пусна поръчка за обратно изкупуване, съвсем логично е това да доведе до спад в тази индустрия и да последват фалити. Възможно е повечето ДФ да затворят до петък.

Коментар

• Абе Инс. вместо да се репчиш излишно със SubZero що не кажеме тука кое дружество е скочило най-много за една година тва нема общо с никое от изброените ноооо ....има некои неща които го обуславят. Ами за да не чудиш толкова да ти кажа - тва е Розахим - растеж 32 пъти нали се сещаш Инс че тва дружество има само 16 000 акции /точно така - шестнайсет хиляди акции/ и нали се сещаш какъв е фрифлоута ами я виж сега колко са акциите на ХДП както виждаш спрямо Розахим, ХДП е къде - къде с по-малък растеж Изобщо Инс да не префърляме проблемите от болната глава на здравата а те са че - Нема достатъчно убави компании на БФБ, нема достатъчен фрифлоут на БФБ, нема много на брой и убави IPO -та, и т.н. Некои акции си плачат за увеличение на капиталите, ей тука требва да се мисли навреме за да нема забалончване и сътресения Така че, ИНС, можеме да се изразяваме по-внимателната, та да не убидиме случайно и уважаваната от нас кфн
                        И когато сравняваме гръцки индекс с български индекс сравняваме само индекси, а не компании Големото куче е убедено, че българина си е по принцип доста по-косервативен от други нации, така че 5 пъти растеж на индекса у нас е ФАНТАЗИЯ, да не кажа лудост, Инс - виж че още на 1,5 Пъти се намериха "паникьори" дето да почнат с изказванията за апокалипсиса както сам се убеждаваш нашта борса има "саморегулиращи" механизми , дето сработват доста преди да се "забалончим" брутално
                        Обаче Инс между другото ако сметнеш само земята на Розахим че видиш че само тя е грубо половината от капитализацията на дружеството ами Инс, кво да праиме сега ако утре дружествата си проценат активите не е лесна и нашата приятел, не е лесна а розахим е засега оценено само на 4 мильона, а кво ше кажеме - много ли е пораснало или малко

Коментар

• доскоро бяхме свидетели на бум на ДФ мисля ,че наближава времето когато ще станем свидетели и на тяхното изчезване

Коментар

• Първоначално изпратено от sotby
                            Първоначално изпратено от BNBB
                            Здравейте,
                            На 1 декември 2007 г. ще се явявам на изпит за брокер пред КФН.
                            ............
                            ти шегуваш ли се с този въпрос по-долу?

Коментар

• RE: SubZero

Браво добра оценка за MOSTS е сега вече е под 4 пъти ))
                              Но за IHLBL не съм съгласен ))

Не е препоръка
                              Успех в кризата ))
                              Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                                Инсайдър, нали си добричък и любознателен, ето още малко справки)

Кои са компаниите с най-голям ръст на продажбите?(за деветмесечието на 2007)

http://www.investor.bg/?cat=85&id=56644
                                Съни, ние за приходи не работим ;-) Ние работим за ПЕЧАЛБИ ;-)

Ако искаш погледни БИОВ, ПОЛИМ и т.н. колко приходи имат :-)

Нали съм добър - гледам да те открехна (не да те отворя, щото можеш да си помислиш нещо дето не требе ;-) )
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X