Първоначално изпратено от Слънчев вятър
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от praschoутре макса ако е със спад под -10% ще съм много щастлив
не е преложение или съвет за покупко продажба
Коментар
-
утре макса ако е със спад под -10% ще съм много щастлив
ех, лека нощ прасчо, дано нетърпението за утре те остави да дремнеш некоя минута
Коментар
-
Абе Инс. вместо да се репчиш излишно със SubZero що не кажеме тука кое дружество е скочило най-много за една година тва нема общо с никое от изброените ноооо ....има некои неща които го обуславят. Ами за да не чудиш толкова да ти кажа - тва е Розахим - растеж 32 пъти нали се сещаш Инс че тва дружество има само 16 000 акции /точно така - шестнайсет хиляди акции/ и нали се сещаш какъв е фрифлоута ами я виж сега колко са акциите на ХДП както виждаш спрямо Розахим, ХДП е къде - къде с по-малък растеж Изобщо Инс да не префърляме проблемите от болната глава на здравата а те са че - Нема достатъчно убави компании на БФБ, нема достатъчен фрифлоут на БФБ, нема много на брой и убави IPO -та, и т.н. Некои акции си плачат за увеличение на капиталите, ей тука требва да се мисли навреме за да нема забалончване и сътресения Така че, ИНС, можеме да се изразяваме по-внимателната, та да не убидиме случайно и уважаваната от нас кфн
И когато сравняваме гръцки индекс с български индекс сравняваме само индекси, а не компании Големото куче е убедено, че българина си е по принцип доста по-косервативен от други нации, така че 5 пъти растеж на индекса у нас е ФАНТАЗИЯ, да не кажа лудост, Инс - виж че още на 1,5 Пъти се намериха "паникьори" дето да почнат с изказванията за апокалипсиса както сам се убеждаваш нашта борса има "саморегулиращи" механизми , дето сработват доста преди да се "забалончим" брутално
Обаче Инс между другото ако сметнеш само земята на Розахим че видиш че само тя е грубо половината от капитализацията на дружеството ами Инс, кво да праиме сега ако утре дружествата си проценат активите не е лесна и нашата приятел, не е лесна а розахим е засега оценено само на 4 мильона, а кво ше кажеме - много ли е пораснало или малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Инсайдър, нали си добричък и любознателен, ето още малко справки)
Кои са компаниите с най-голям ръст на продажбите?(за деветмесечието на 2007)
http://www.investor.bg/?cat=85&id=56644
Ако искаш погледни БИОВ, ПОЛИМ и т.н. колко приходи имат :-)
Нали съм добър - гледам да те открехна (не да те отворя, щото можеш да си помислиш нещо дето не требе ;-) )МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар