Предната беше в началото на 2005, продължи от февруари до юни и пазара падна с около 30%. Преди това имаше спад през 1998-2001 от сигурно 80% и продължи 3 години. Очаквам сегашната да е някъде по средата (ако сега има корекция)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
ОК
-
Здравейте,
очевидно е че съм нов във форума и изобщо в борсата. Всъщност съм инвестирал пари и понеже не обичам да съм най големия балък чета форума доста често. От многото различни мнения и т.н. си избрах да мисля че случващото се на борсата е корекция. Въпроса ми е - кога е била предната такава на БФБ и дали някои може да даде някакво сравнение със спада които виждаме сега?
Благодаря
Коментар
-
ОК
Както знаем, пирамидите печелят като влизат пари в тях. Като почнат да излизат....
Коментар
-
ОК
По-тревожно е обратното изкупуване за над 4.3 милиона. Да излязат и да кажат как ще си крепят позициите, че става лошо.
Коментар
-
ОК
Колко ще е цената днес, аз залагам на минус 2%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от praschoнямам брада, а и съм плешив , така че не мога да си обръстна и главата
хахаха яка снимка , бих донесал 100 тона люцерна ако това ще направи индексите зелени за 6 месеца
п.с някой ме е шпионирал или приликата е убийственна
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от praschoнямам брада, а и съм плешив , така че не мога да си обръстна и главата
Коментар
Коментар