IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предната беше в началото на 2005, продължи от февруари до юни и пазара падна с около 30%. Преди това имаше спад през 1998-2001 от сигурно 80% и продължи 3 години. Очаквам сегашната да е някъде по средата (ако сега има корекция)

Коментар

• Здравейте,

очевидно е че съм нов във форума и изобщо в борсата. Всъщност съм инвестирал пари и понеже не обичам да съм най големия балък чета форума доста често. От многото различни мнения и т.н. си избрах да мисля че случващото се на борсата е корекция. Въпроса ми е - кога е била предната такава на БФБ и дали някои може да даде някакво сравнение със спада които виждаме сега?

Благодаря

Коментар

• Както знаем, пирамидите печелят като влизат пари в тях. Като почнат да излизат....

Коментар

• Всички тея, които сега изкарват след 2 седмици пак ще се тълпят да вкарват...

IMHO

Коментар

• Айдее, не ги мислете толкова CAPMX и не се правете на отворковци ! :-)))))))))))))))

Коментар

• По-тревожно е обратното изкупуване за над 4.3 милиона. Да излязат и да кажат как ще си крепят позициите, че става лошо.

Коментар

• -1,2 %

Коментар

• Въздода в сряда се заличи в четвъртък и петък, но чак пък -2%?
                  Дори има немалко позиции които са нагоре спрямо вторник.
                  Незнам точно какъв е портфейла в момента, но очаквам около нулата(+/-0,5)!

Коментар

• Колко ще е цената днес, аз залагам на минус 2%.

Коментар

• а тези дни защо спа, а не носи люцерничка

Коментар

• я ,като гледам индексите днеска явно люцерната вършела работа

Коментар

• Брой дялове на 06.11 - 1 990 078 спрямо 1 936 656 на 02.11... Прасчо, май не си продавал, а си купувал тия дни доста дялове

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                            Първоначално изпратено от prascho
                            нямам брада, а и съм плешив , така че не мога да си обръстна и главата
                            а зеленина за индексите можеш ли да донесеш?

хахаха яка снимка , бих донесал 100 тона люцерна ако това ще направи индексите зелени за 6 месеца

п.с някой ме е шпионирал или приликата е убийственна

Коментар

• Първоначално изпратено от prascho
                              нямам брада, а и съм плешив , така че не мога да си обръстна и главата
                              а зеленина за индексите можеш ли да донесеш?

Коментар

• нямам брада, а и съм плешив , така че не мога да си обръстна и главата

Коментар

Working...
                                X