IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК
    Съни, не злоупотребявай с наивността на новаците. Ясно е, че има много нови ИПО, а на Капман им трябва кеш. При това обратно изкупуване трябва да продават даже от сакралните си позиции. А това какво предполага за цената?...
    ЗАЩО МИСЛИШ че им трябва кеш?Като гледам си имат достатъчно(над 11 милн.над изискуемите 10%от портфейла-виж новините от инвестора) и едвали са се притеснили много.

Коментар

• [quote="ОК"]Съни, не злоупотребявай с наивността на новаците. Ясно е, че има много нови ИПО, а на Капман им трябва кеш. При това обратно изкупуване трябва да продават даже от сакралните си позиции. А това какво предполага за цената?...[/quot

ЗАЩО МИСЛИШ че им трябва кеш?Като гледам си имат достатъчно(над 11 милн.над изискуемите 10%от портфейла-виж новините от инвестора) и едвали са се притеснили много.

Коментар

• ето Ви една задачка закачка: днес един от високорисковите фондове играещи на БФБ даде близо 1% печалба на клиентите си , какво доказва това питам аз всеки да си отговори сам

Коментар

• Помагате както можете, за което благодаря. Но трябваше да уточня в началото, че не съм от две седмици. В началото на годината почнах, но си мълча засега и не давам мнения - просо надали няма и година е достатчно време за сериозен опит и знания. Профила ми е на типичния млад инвеститор - влязох с доста пари, изкарах малко, взех назаем и вкарах още За щастие изкарвам достатъчно пари от различни работи за да мога да издържа на смея да кажа дори сериозен спад. Нямам намерение да продавам ако съм обеден, че падането на пазара ще се обърне и именно така смятам че ще стане (както вече казах нямам познанията да прогнозирам, просто такова мнение съм си съставил). Въпроса ми беше дали някои може да сравни случващото се с други такива корекций. Ако не се лъжа април също беше тежък за фондовете, макар и да не загубиха толкова.

Аиде чао, петък вечер е време да се харчат много пари за глупости

Коментар

• Приятна и на теб! Да оставим човека да мисли през уикенда без да му натрапваме нашите мнения.

Коментар

• Именно, ОК)
              Всеки трябва сам да взима решение!
              Но нито тренда в следващите 2 седмици е толкова ясен, нито че на някой му трябвало кеш, особено, ако го има...
              Хубава вечер)

Коментар

• Всеки сам да си взема решенията. Но за мен поне за две седмици напред тренда в България е ясно надолу. За после не съм сигурен. Така че защо да не си продаде човек дяловете в началото на спада, пък дори и на загуба.

Коментар

• ОК, ти от лошите джедаи ли си)))))))))

Добре де, аз написах да се гледа картината глобално.
                  Ти какво препоръчваш?
                  Хайде обясни разбираемо)
                  Влязъл е наскоро и всеки ден да се взира и при 2-3 спада да разпродаде на загуба ли???
                  С каква алтернатива???И най - вече на каква база - няколко IPOs?

Коментар

• Ами виж броя на дяловете днес и във вторник, и умножи разликата по нетната стойност на един дял. ПОлучава се минус 4 млн за капман макс и минус 300 и нещо хиляди за капман капитал.

Коментар

• ОК, къде го видя това обратно изкупуване?!
                      те още не са изкарали месечния отчет...

Коментар

• Съни, не злоупотребявай с наивността на новаците. Ясно е, че има много нови ИПО, а на Капман им трябва кеш. При това обратно изкупуване трябва да продават даже от сакралните си позиции. А това какво предполага за цената?...

Коментар

• monopola, за да си ги вложил в който и да било фонд, вероятно си проучил нещо за тях и след като си се доверил, дай им поне 2-3 месеца кредит на доверие - в смисъл ако ги следиш не гледай сляпо само конкретиката, а в цялостен мащаб.
                          А на Инсайдера не му се връзвай, той е от джедаите))

Коментар

• задължен съм за отговора, изчерпателен, стряскащ и надявам се сега няма да е така. Мислех си че започнах да влизам в час с нещата и изведнъж - спад, а и не съм вложил малко пари, дано да дръпнем напред по скоро.

Коментар

По-тревожно е обратното изкупуване за над 4.3 милиона. Да излязат и да кажат как ще си крепят позициите, че става лошо.
                              Ще пуснат Пепи в атака с голи гърди срещу мечките :-)
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Предната беше в началото на 2005, продължи от февруари до юни и пазара падна с около 30%. Преди това имаше спад през 1998-2001 от сигурно 80% и продължи 3 години. Очаквам сегашната да е някъде по средата (ако сега има корекция)
                                ..А преди това беше 100-годишната война и пазара падна със 100%! Хайде не плашете човека![/img][/list]

Коментар

Working...
                                X