IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• sabodete se be kapmanci

Коментар

• Първоначално изпратено от kod123
      Моля инвестор да се обадят в Капман и да си оправят съобщението за Капман Макс, защото са се пообъркали, че да не съзираме КФН, че въвеждат в заблуждение инвеститорите.
      какво съобщението за Капман Макс?

Коментар

• Моля инвестор да се обадят в Капман и да си оправят съобщението за Капман Макс, защото са се пообъркали, че да не съзираме КФН, че въвеждат в заблуждение инвеститорите.

Коментар

• Много скача, ама и много пада. То това стандартно отклонение дето го има Макса си го показва (25.66%). Интересното е че станд. отклонение на Капман Капитал е горе долу колкото този на Юг Маркет (20.34% срещу 20.8%), а се водят балансиран единия и високорисков другия ...

Коментар

• бързо почнахме да наваксваме загубите

Коментар

• da nahranim apokalipticite +5,8 %

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola
                Ако тоя не прави шменти капели и положението му е такова каквото е описал в оная тема .......... Винаги ми е интересно как може такива хора да коментират неща от който идея си нямат. Може и да е познал пък.
                Да аз съм лош пророк ! За лошите неща винаги познавам за съжаление !

Коментар

• Ако тоя не прави шменти капели и положението му е такова каквото е описал в оная тема .......... Винаги ми е интересно как може такива хора да коментират неща от който идея си нямат. Може и да е познал пък.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola
                    Да не бъркам нещо ама Иво не беше ли този от кремиковци с многото дългове и концепция да ги избива с пари назаем от форекс?
                    toq de toq leko faliraliq

Коментар

• Да не бъркам нещо ама Иво не беше ли този от кремиковци с многото дългове и концепция да ги избива с пари назаем от форекс?

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                        Еееее пооживи се тази тема !!! По едно време беше като на погребение - никакви ви нямаше !!! Но така е като чакате на друг да
                        ви върти парите , а сами не смеете ! Използвайте това покачване , за
                        да спасите нещо ! В началото на юни се очаква нов спад , който ще е дългосрочен ( поне до септември ) ! Да не кажете , че не съм ви предупредил !
                        shtom ti znaesh za spada rabotata e seriozna , trqbva da se tarsi oshte cash she iuni e skoro

ne e preporaka

Коментар

• Плюха ви фонда, плюха го много но идва ново време.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                            Еееее пооживи се тази тема !!! По едно време беше като на погребение - никакви ви нямаше !!! Но така е като чакате на друг да
                            да спасите нещо ! В началото на юни се очаква нов спад , който ще е дългосрочен ( поне до септември ) ! Да не кажете , че не съм ви предупредил !
                            Нали знаеш, че това се води препоръка и ако някой се подлъже по нея и съответно след това се оплаче на КФН ... закона

Коментар

• Еееее пооживи се тази тема !!! По едно време беше като на погребение - никакви ви нямаше !!! Но така е като чакате на друг да

Коментар

• Ще се усети...........хахахахаха.....! :-)))

Коментар

Working...
                                X