IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от slabak
    Колеги имам питане кам разбирачите:
    Къде мога да намерия партфейла на Капман Макс,защото имам някакъв от Април,а се ядосвам, защото Пон. и Втор. почти всички техни позиции скачат, а те само с 0.8%,нещо не ми се връзва.

БЛАГОДАРИЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!
    Портфейлите на КИС вече се тайна и не се публикуват, само мога да ти кажа, че към датата на увеличаване на капитала са имали

Холдинг Пътища - 3324 броя
    Мостстрой - 23879 бр.

Но към вчерашна дата не знам какво имат от тези позиции ......

Коментар

• Първоначално изпратено от slabak
      Колеги имам питане кам разбирачите:
      Къде мога да намерия партфейла на Капман Макс,защото имам някакъв от Април,а се ядосвам, защото Пон. и Втор. почти всички техни позиции скачат, а те само с 0.8%,нещо не ми се връзва.

Вече не ги публикуват.

Коментар

• Колеги имам питане кам разбирачите:

Iskam da popitam profisionalistite:
        Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

• Ха-ха!

Какъв мозъчен тръст сте се събрали!

Мухахахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от Amatyor
            За да чака човек трябва да вижда някаква положителна тенденция във близко бъдеще. Къде точно я видяхте вие:

1. Инфлацията реално гони 20%. Дефицита е рекорден.
            2. Скъпото евро и евтиния долар
            3. Липсата на работна ръка вдига цената на пройзводител.
            4. Петрола трайно над 100$.
            5. Имотния балон издиша бавно, но сигурно.
            6. Европарите са трайно блокирани.
            7. Чуждите инвестиции падат, след тоя доклад ще падат още по осезаемо.
            8. Имаме излишък базиран на ДДС и Акцизи (т.е. на потребление, а не на пройзводство).
            9. Политическата обстановка е "куче влачи рейс". Тия са зле, но и по-добри няма.

Аз ако съм кредитна агенция бих дал на Б-я трайно негативна прогноза. И предполагам, че ще се случи в обозримо бъдеще.

Та ми е много чудно какво точно чакате? Българската икономика е трайно надолу - Капман да не са магьостници? Те просто следват тренда.

ZA VSICHKO SI PRAV NA 100%, NO MOETO SKROMNO MNENIE E, CHE AKO RAZBIRAXA TOLKOVA MNOGO SHTQXA DA OBARNAT SAOTNOSHENIETO AKCII-DEPOZITI. OT TAM NQMASHE DA PADAT KATO GULE NADOLU < A PONE SHTQXA DA SE POSTABILIZIRAT .NE ZNAM DA E ZABRANENO OTNOSHENI 90% DEPOZIT, 10% AKCII. SAMO , CHE ... NQMA DA KOMENTIRAM SHTOTO NE RAZBIRAM I AZ KATO TQX !!!

Коментар

• Хей Капман Макс , няма ли да си промените цените и реализираната загуба. Дръжте се мъжки де.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amatyor
                За да чака човек трябва да вижда някаква положителна тенденция във близко бъдеще. Къде точно я видяхте вие:

1. Инфлацията реално гони 20%. Дефицита е рекорден.2. Скъпото евро и евтиния долар
                8. Имаме излишък базиран на ДДС и Акцизи (т.е. на потребление, а не на пройзводство).
                9. Политическата обстановка е "куче влачи рейс". Тия са зле, но и по-добри няма.

Аз ако съм кредитна агенция бих дал на Б-я трайно негативна прогноза. И предполагам, че ще се случи в обозримо бъдеще.

Та ми е много чудно какво точно чакате? Българската икономика е трайно надолу - Капман да не са магьостници? Те просто следват тренда.
                Пич, не съм адвокат на Капман ама ти направо се _сра :-)
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• За да чака човек трябва да вижда някаква положителна тенденция във близко бъдеще. Къде точно я видяхте вие:

1. Инфлацията реално гони 20%. Дефицита е рекорден.
                  2. Скъпото евро и евтиния долар

Коментар

• Първоначално изпратено от Chubaka
                    Чекаме.............
                    Чекаме, ама баира стана много стръмен надолу...
                    Идеята на поста ми беше дали инфлацията, полит. обстановката, въпросителните около валутния борд и разни др. няма да обезсмислят чакането накрая...

Коментар

• Чекаме.............

Коментар

• Ехо, има ли някой още тук...или всички продадоха/продават...
                        Как мислите, дали hold стратегия тук е добра идея, или дългосрочно някой фактори ще превърнат тези инвестиции в "масова приватизация епизод следващ"?
                        Няма препоръки в горното!

Коментар

• Първоначално изпратено от diplomat82
                          Не съм следил отдавна портфейла на макса ,някой може ли да ми обясни защо при положение ,че основната им акция в портфейла( холдин пътища) е + 30% на седмична база ,те днес обявиха цена -1.5%???
                          това е така,защото е на база от вторник до сега,а пък и другите акции на МАКСА са надолу

Коментар

• Не съм следил отдавна портфейла на макса ,някой може ли да ми обясни защо при положение ,че основната им акция в портфейла( холдин пътища) е + 30% на седмична база ,те днес обявиха цена -1.5%???

Коментар

• Теоретично е така!

С малката особеност, че практически тегленията от фондовете приключиха още през април...

Освен това, малцина са тези, които следят подробно инвестиционните практики на своя си фонд! А още по-малко разбират причинно следствената връзка!

Т.е. споко! :

Не притежавам дялове на ДФ!

Коментар

• Тук ме притеснява това, че някои инвеститори във фондовете на Капман могат да потрият ръце и да решат да си осребрят "хартиената" доходност и поради невъзможност на този етап да продават от Пътищата и Мостовете, Капман да се наложи да продават от другите си позиции - което би означавало нов натиск надолу за пазара... И при тази ликвидност...

Това се отнася не само за Капман, а и за други фондове, които имат много Пътища и Мостове...

Коментар

Working...
                                X