IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пепи, я кажи сега на кой растоянието от върха на главичката до топките е по-голямо на Макса или на Максимума? :-))))
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Дали Макса ще повтори утре онзи ръст от 6.7% ? Предположения? Или искате да видите първо утрешния ден?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
        Пичове,

там където е текло,

пак ще тече! ;-))
        Хахахахахахахаха

Пепи, добре дошъл у дома :-)))))))) хахахаха
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Пичове,

там където е текло,

пак ще тече! ;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от workcoholic
            Първоначално изпратено от pesho777
            fonda si e super
            беше супер,сега са вече на 2-ро място след ЮГ-МАРКЕТ.едно време като си мислех да купя и дялове на ЮГ-МАРКЕТ ,аз взех само на КАПМАН и на тъпите ДСК-РАСТЕЖ.А ОТ ТРИТЕ ФОНДА НАЙ-ДОБРЕ СЕ ДЪРЖИ ЮГ-МАРКЕТ.КОФТИ АМА ТОВА Е ИСТИНАТА
            Аз пък си купих дялове на Юг Маркет, хубаво че откриха офис в Стара Загора , ама ми се ще да си взема и на Капман, някой има ли идея дали се предлагат някаде в Ст.З.
            Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

при тоя скок днес на борсата,с колко ли ще скочи макса утре?
              pribavi i skokcheto ot sabota

Коментар

• interesno 4e dnes 132 izkupiha mnogo FPPta
                vsu6nost 106 su6to :-)

Коментар

• при тоя скок днес на борсата,с колко ли ще скочи макса утре?

Коментар

• НАПРЕД ОРЛИ.................!!!

Коментар

• Като гледам как хвърчи инфраструктурата ...

Нямам дялове в ничий фонд, но тук ме кефят !

Коментар

Първоначално изпратено от pesho777
                        fonda si e super
                        беше супер,сега са вече на 2-ро място след ЮГ-МАРКЕТ.едно време като си мислех да купя и дялове на ЮГ-МАРКЕТ ,аз взех само на КАПМАН и на тъпите ДСК-РАСТЕЖ.А ОТ ТРИТЕ ФОНДА НАЙ-ДОБРЕ СЕ ДЪРЖИ ЮГ-МАРКЕТ.КОФТИ АМА ТОВА Е ИСТИНАТА
                        az sashto imam dqlove i v UGa ,pri pazar kato segashniq obache Capman Max izprevarva s pokachvaneto na dqlovete pochti dva pati
                        za tazi sedmica pokachvaneto na Capman e kam 8% bez dneshnata sesiq ,a na Uga s dnes e kam 5% .........
                        Kofti e kato pazara vrashta ,togava padat nai barzo

ne e preporaka za investirane vav vzaimni fondove

Коментар

• Явно двегодишната ти заплата по онова време е била като на всички българи - цената на един малък дюнер, понастоящем. Но и това си беше цифра в сравнение с тогавашните пенсии. Явно метода на опита и грешката са ти помогнали яко.... Успех! Дай боже всекиму 700% годишно.
                          Ако продаваш методиката свирни. Човек се учи докато е жив!

------------------------------------------------------------------------------
                          Първоначално изпратено от vhk
                          Ordinary Man ,имам чувство че си разумен и коректен човек.Затова ще ти отговоря обстойно.От1993 г. купувам български акции ,имена като ЛЕКС ,БАТС ,ТБС ХОТЕЛИ,ХРАНКОВ ХОТЕЛ, МАКСКОМ и др. вероятно на теб нищо не ти говорят но покрай тях аз загубих сума равна на двегодищната ми заплата .След 2001 г правех по 700% годишно печалба ,искам да кажа че монетата има две страни аз съм ги видял но 95% от новите играчи не знаят какво е срив на борсата и какво е безскруполен мажоритар ,те са видяли само възход и печалби , за това пиша потготвям ги за обратната страна на монетата.Успех ти желая !

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                            fonda si e super

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                              fonda si e super
                              Върха на сладоледа :-)

Коментар

• fonda si e super

Коментар

Working...
                                X