Пепи, я кажи сега на кой растоянието от върха на главичката до топките е по-голямо на Макса или на Максимума? :-))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от workcoholicПървоначално изпратено от pesho777fonda si e superМненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от workcoholicПървоначално изпратено от pesho777fonda si e super
za tazi sedmica pokachvaneto na Capman e kam 8% bez dneshnata sesiq ,a na Uga s dnes e kam 5% .........
Kofti e kato pazara vrashta ,togava padat nai barzo
ne e preporaka za investirane vav vzaimni fondove
Коментар
-
Явно двегодишната ти заплата по онова време е била като на всички българи - цената на един малък дюнер, понастоящем. Но и това си беше цифра в сравнение с тогавашните пенсии. Явно метода на опита и грешката са ти помогнали яко.... Успех! Дай боже всекиму 700% годишно.
Ако продаваш методиката свирни. Човек се учи докато е жив!
------------------------------------------------------------------------------
Първоначално изпратено от vhkOrdinary Man ,имам чувство че си разумен и коректен човек.Затова ще ти отговоря обстойно.От1993 г. купувам български акции ,имена като ЛЕКС ,БАТС ,ТБС ХОТЕЛИ,ХРАНКОВ ХОТЕЛ, МАКСКОМ и др. вероятно на теб нищо не ти говорят но покрай тях аз загубих сума равна на двегодищната ми заплата .След 2001 г правех по 700% годишно печалба ,искам да кажа че монетата има две страни аз съм ги видял но 95% от новите играчи не знаят какво е срив на борсата и какво е безскруполен мажоритар ,те са видяли само възход и печалби , за това пиша потготвям ги за обратната страна на монетата.Успех ти желая !
Коментар
Коментар