Днес май е перфектен момент за излизане. Най-печелившите позиции с ръст от поне 4-5% при среден оборот 1000 лева са Труд и капитал, Булстрад, Актив пропъртис и други подобни от портфейла на Капман. Това ще им спаси цената с малко (ще са по-малко от очакваното надолу), но пък всички продали ще спечелят
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошоПървоначално изпратено от ОКМоже и под 2% да е. Прекараха 10 акции на Актив пропъртис на висока цена Просто ме кефят как с по 10 акции по 2 лева си вдигат оценката на активите с 50 бона
като дойде този момент (ако дойде) пак ще се шмугна в далаверата дали ще имам 1 дял за 1 милион или 1 милион дялове за 1 лв , +2% са си все +2% и в единият и в другият случай ,а до тогава съм наредил едни пачки пред мене и ги гледам с мек и влажен поглед
Коментар
-
B.Graham написа:
Дали ще са 2 или 3% надолу какво значение има?Ако сте решили да продават 1% не е важен.Ако сте решили да се доверите на Капман и 5% да паднат нали после ще са 100% нагоре така че какво толкова смятате?Споко.
като дойде този момент (ако дойде) пак ще се шмугна в далаверата дали ще имам 1 дял за 1 милион или 1 милион дялове за 1 лв , +2% са си все +2% и в единият и в другият случай ,а до тогава съм наредил едни пачки пред мене и ги гледам с мек и влажен поглед
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошоПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Гошо момче лошоПървоначално изпратено от B.GrahamДали ще са 2 или 3% надолу какво значение има?Ако сте решили да продават 1% не е важен.Ако сте решили да се доверите на Капман и 5% да паднат нали после ще са 100% нагоре така че какво толкова смятате?Споко.
наминах днес покрай твоите любимци ,пих едно кайве и сок минаха към 100 калпака народ поне да продават ,в офиса гробна тишина само на персонала дето леко му потрепваха нервно ръчичките ,и за да не ме обвините ,че само с лошо ще добавя ,че имаше един чичка каде купуваше дялове вярно за 5 бонки ма се кяр за някой друг)))
И сега нещо сериозно.От достоверен източник знам че поне днес продавачи и купувачи са по равно.
а на бас ,че продавачите са повече....много повече
п.ц освен ако капман не изманиполират статистиката ,което го допускам както си надуваха цената август месец кога тренда беше надолуLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Гошо момче лошоПървоначално изпратено от B.GrahamДали ще са 2 или 3% надолу какво значение има?Ако сте решили да продават 1% не е важен.Ако сте решили да се доверите на Капман и 5% да паднат нали после ще са 100% нагоре така че какво толкова смятате?Споко.
наминах днес покрай твоите любимци ,пих едно кайве и сок минаха към 100 калпака народ поне да продават ,в офиса гробна тишина само на персонала дето леко му потрепваха нервно ръчичките ,и за да не ме обвините ,че само с лошо ще добавя ,че имаше един чичка каде купуваше дялове вярно за 5 бонки ма се кяр за някой друг)))
И сега нещо сериозно.От достоверен източник знам че поне днес продавачи и купувачи са по равно.
а на бас ,че продавачите са повече....много повече
п.ц освен ако капман не изманиполират статистиката ,което го допускам както си надуваха цената август месец кога тренда беше надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Гошо момче лошоПървоначално изпратено от B.GrahamДали ще са 2 или 3% надолу какво значение има?Ако сте решили да продават 1% не е важен.Ако сте решили да се доверите на Капман и 5% да паднат нали после ще са 100% нагоре така че какво толкова смятате?Споко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошоПървоначално изпратено от B.GrahamДали ще са 2 или 3% надолу какво значение има?Ако сте решили да продават 1% не е важен.Ако сте решили да се доверите на Капман и 5% да паднат нали после ще са 100% нагоре така че какво толкова смятате?Споко.
И сега нещо сериозно.От достоверен източник знам че поне днес продавачи и купувачи са по равно.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар