IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За това не трябва да се учудваме от тази корекция.Всичко вървеше прекалено хубаво.Интересното е колко ще продължи.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Дали ще са 2 или 3% надолу какво значение има?Ако сте решили да продават 1% не е важен.Ако сте решили да се доверите на Капман и 5% да паднат нали после ще са 100% нагоре така че какво толкова смятате?Споко.

наминах днес покрай твоите любимци ,пих едно кайве и сок минаха към 100 калпака народ поне да продават ,в офиса гробна тишина само на персонала дето леко му потрепваха нервно ръчичките ,и за да не ме обвините ,че само с лошо ще добавя ,че имаше един чичка каде купуваше дялове вярно за 5 бонки ма се кяр за някой друг)))

Коментар

• Абе защо всички словоблудци се бъзикат с Капман и Юга а нищо не казват за другите?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от observer-ALL
          Първоначално изпратено от mitkodotcom
          Първоначално изпратено от ОК
          Може и под 2% да е. Прекараха 10 акции на Актив пропъртис на висока цена Просто ме кефят как с по 10 акции по 2 лева си вдигат оценката на активите с 50 бона
          И мен ме кефят, но точно заради тази стратегия в момента преживяваме тази "корекция" (цитирам писмото на БАЛИП):

Сред инвестиционната общност съществува убеждение, че някои цени на нисколиквидни дружества са поддържани манипулативно с цел преоценка на портфейли и изкуствено завишаване на резултати, като това се допуска дори от колективни инвестиционни схеми, които са в санкция от регулаторния орган.

БАЛИП всъщност постави всичко на всичко само три въпроса, вторите два от които очевидно са насочени срещу Капман: 1. преекспонирането на очакванията за печалба от ИПО, 2. преоценката на активи чрез единични сделки и 3. рекламирането на предишна доходност.

Пак казвам - и мен ме кефи, и аз печеля от това (имам дялове в Капман към момента, в който пиша тези редове). Но нека не си заравяме главата в пясъка и нека си дадем ясна сметка, че точно тази практика издразни някои хора и понеже не могат да я спрат по друг начин, бутнаха пазара надолу (повече отколкото очакваха, но това е друга тема). И докато не измислят как да не може да се прави преоценка на голям портфейл чрез продажба на две акции, дотогава няма да търгуват и няма да има ликвидност. Като първа стъпка оценките ще са по цена на затваряне, а не по средна цена за деня.

Митко
          А също и кроскурсчетата-продал на себе си по-скъпо и веднага преоценка на активите.
          ...те "вложителите" си знаят работата...някой тука гледаше на боб, помните ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitkodotcom
            Първоначално изпратено от ОК
            Може и под 2% да е. Прекараха 10 акции на Актив пропъртис на висока цена Просто ме кефят как с по 10 акции по 2 лева си вдигат оценката на активите с 50 бона
            И мен ме кефят, но точно заради тази стратегия в момента преживяваме тази "корекция" (цитирам писмото на БАЛИП):

Сред инвестиционната общност съществува убеждение, че някои цени на нисколиквидни дружества са поддържани манипулативно с цел преоценка на портфейли и изкуствено завишаване на резултати, като това се допуска дори от колективни инвестиционни схеми, които са в санкция от регулаторния орган.

БАЛИП всъщност постави всичко на всичко само три въпроса, вторите два от които очевидно са насочени срещу Капман: 1. преекспонирането на очакванията за печалба от ИПО, 2. преоценката на активи чрез единични сделки и 3. рекламирането на предишна доходност.

Пак казвам - и мен ме кефи, и аз печеля от това (имам дялове в Капман към момента, в който пиша тези редове). Но нека не си заравяме главата в пясъка и нека си дадем ясна сметка, че точно тази практика издразни някои хора и понеже не могат да я спрат по друг начин, бутнаха пазара надолу (повече отколкото очакваха, но това е друга тема). И докато не измислят как да не може да се прави преоценка на голям портфейл чрез продажба на две акции, дотогава няма да търгуват и няма да има ликвидност. Като първа стъпка оценките ще са по цена на затваряне, а не по средна цена за деня.

Митко
            А също и кроскурсчетата-продал на себе си по-скъпо и веднага преоценка на активите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК

Митко

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкадар
                Абсолютен наивник, който си няма и идея къде си е вложил парите и как се определят цените.

Първоначално изпратено от castor
                моята прогноза е, че с днешните котировки, капман ще тръгне срещу тренда, (т.е. положителни малко над 0%), за да генерира позитивни очаквания. Ако Елана са консерви и мечи фенове, то Капман са точно обратното. Едните искат да спечелят от това, че пазара пада, а другите от това, че се качва. Сами преценете кой печели повече симпатии...и кой ще поведе пазара нагоре...
                Малко писимистично настроени животни си имаме във форума,а сега и МЕЧКАДАР.Приятел или светни всички тук ка се инвестира профисионално според теб или си дръж парите близо до идеите-под възглавницата.Между другото сложи там и мненията си.Успех ти желая.

Коментар

• Абсолютен наивник, който си няма и идея къде си е вложил парите и как се определят цените.

Първоначално изпратено от castor
                  моята прогноза е, че с днешните котировки, капман ще тръгне срещу тренда, (т.е. положителни малко над 0%), за да генерира позитивни очаквания. Ако Елана са консерви и мечи фенове, то Капман са точно обратното. Едните искат да спечелят от това, че пазара пада, а другите от това, че се качва. Сами преценете кой печели повече симпатии...и кой ще поведе пазара нагоре...

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                    и колко % от активите са тия 50хил.?)))))
                    а при любимият ни номер 107, к'во ли е дереджето)

Коментар

• моята прогноза е, че с днешните котировки, капман ще тръгне срещу тренда, (т.е. положителни малко над 0%), за да генерира позитивни очаквания. Ако Елана са консерви и мечи фенове, то Капман са точно обратното. Едните искат да спечелят от това, че пазара пада, а другите от това, че се качва. Сами преценете кой печели повече симпатии...и кой ще поведе пазара нагоре...

Коментар

• Може и под 2% да е. Прекараха 10 акции на Актив пропъртис на висока цена Просто ме кефят как с по 10 акции по 2 лева си вдигат оценката на активите с 50 бона

Коментар

• Дали ще са 2 или 3% надолу какво значение има?Ако сте решили да продават 1% не е важен.Ако сте решили да се доверите на Капман и 5% да паднат нали после ще са 100% нагоре така че какво толкова смятате?Споко.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• А как само пълнят Монбат на тази изгодна цена. Затова ще продължат да бъдат най-доходоностния фонд!

Коментар

• И аз мисля, че ще са под 2 %, виж как подкрепиха моста и спряха атаката срещу ALBHL на Елана, кефя им се.

Коментар

• dneska e vreme veche i ot4eta za oktomvri da publikuvat

Коментар

Working...
                                X