IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от don emilio
    Първоначално изпратено от hardbabe
    За всички папагали в темата, днес бях 30мин. в Капман.За това време минаха 7 човека.От тях две баби си получаваха деп.разписки,едно възрастно семейство подаваше заявка за дялове,един 18 годишен си взимаше COBOS, един се колебаеше дали да дава заявка за обратно изкупуване днес или в петък и изрично попита 2 пъти как може да се откаже от нея.Седмият бях аз!Толкова "паника" беше, че щях да заспя от скука.
    Май леля Пена и бай Иван имат по - висока инвестиционна култура от вас, на които представата за инвестиции е писане на глупости във форума.Добре, че беше ония олигофрен Гошо прасето да му отговаряте на бисерите, щото иначе смислено не можете да напишете.
    TOVA GO PUSNI V TEMATA ZA PANIKATA PRIATEL
    Добре колега, пускам го и там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гошо момче лошо
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Абе защо всички словоблудци се бъзикат с Капман и Юга а нищо не казват за другите?
      всички са рендета след онова писмо знаеш кое
      Ама, Гоше и Писмо ли си писал )))

Я раздуй нещо сега за моите любимци - "номер 107") - пи ли и при тях кафенце или беше свършило))

Коментар

• Първоначално изпратено от hardbabe
        За всички папагали в темата, днес бях 30мин. в Капман.За това време минаха 7 човека.От тях две баби си получаваха деп.разписки,едно възрастно семейство подаваше заявка за дялове,един 18 годишен си взимаше COBOS, един се колебаеше дали да дава заявка за обратно изкупуване днес или в петък и изрично попита 2 пъти как може да се откаже от нея.Седмият бях аз!Толкова "паника" беше, че щях да заспя от скука.
        Май леля Пена и бай Иван имат по - висока инвестиционна култура от вас, на които представата за инвестиции е писане на глупости във форума.Добре, че беше ония олигофрен Гошо прасето да му отговаряте на бисерите, щото иначе смислено не можете да напишете.
        TOVA GO PUSNI V TEMATA ZA PANIKATA PRIATEL

Коментар

• За всички папагали в темата, днес бях 30мин. в Капман.За това време минаха 7 човека.От тях две баби си получаваха деп.разписки,едно възрастно семейство подаваше заявка за дялове,един 18 годишен си взимаше COBOS, един се колебаеше дали да дава заявка за обратно изкупуване днес или в петък и изрично попита 2 пъти как може да се откаже от нея.Седмият бях аз!Толкова "паника" беше, че щях да заспя от скука.

Коментар

• Къде е Пепи бре хора? Два дена го няма и далаверата отива към
            провал.

Коментар

• Първоначално изпратено от леля Гицка
              Първоначално изпратено от Bobi75
              Първоначално изпратено от леля Гицка
              "Слуховете за смърТТа на Капман са силно преувеличени"

извинявам се , от скоро съм собственичка на дялове и предимно чета форума ,но забелязах ,че сте доста вещи в правописа и затова си позволявам да се обаждам. [/b]
              гицке, грахам го е написал точно как требе да е
              смърт
              смъртта

не разбирам хвалиш ли го или какво

май ше станете двама
              не, ще станем 1 610 000 писачи на смъртта
              срещу
              52 700 писачи на смърта

потърсено в Интернет. Вземи си оправи правописа лельо. на таз преклонна възраст е срамота за теб

и ми писна от такива, които обосновават инвестиционните си решения с правопис... а още повече от такива, които ги обосновават с грешен правопис!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                Първоначално изпратено от леля Гицка

извинявам се , от скоро съм собственичка на дялове и предимно чета форума ,но забелязах ,че сте доста вещи в правописа и затова си позволявам да се обаждам. [/b]
                смърт
                смъртта

май ше станете двама

Коментар

• Първоначално изпратено от леля Гицка

смърт
                  смъртта

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                      Първоначално изпратено от баш майстора
                      Първоначално изпратено от coolice
                      Елана прави пари за клиентите си кажи речи от времето на пирамидите (звучи внушително а?) Мен не ми изнася че има толкова много акционери... Затова казах които не му изнасят 60% и има акции, моля знаете къде са им офисите отивате и продавате.... Много по ленсно е да наместиш 100 000 лв и да им наравиш 100% отколкото на 10 000 000...
                      нещо май се оправдаваш а?
                      айде да махнем Юг-а и Капман по обясними причини
                      еми преди Елана има поне 10 фонда с 10-20% по-висока доходност
                      е те да не са по 100 к я?
                      май някой нещо е дремал и ся гледа да си намърда кеша
                      Не съм казал че трябва да инвестирате 100% в един фонд или да нямате кобос. Всеки си решава къде да си намести парите и как да диверсифицира межеду фондове и акции. Казах че не ми изнася че има толкова акционери. 40% да си ходят (да няма нужда от допълнително наместване) за да почне и този фонд да расте със скоростта на нарастване на акциите след корекцията
                      глупости говориш
                      активите на ELHYF са 29 милиона,
                      а на DFCAPMX са 79 милиона

Advance Invest имат активи за 92 милиона и пак са с по-добра доходност

така че ако верно представянето зависи от обема управлявани пари, то Капман са много по-напред, а явно имат и много по-голям пазарен дял, Карол също

Коментар

• "Слуховете за смъртта на Капман са силно преувеличени"
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от nECA
                          - 2.9% ............

Молете се за малко зелено утре, че до края на месеца има още време....

хей Капманите, я се събудете малко и направете някво профитабилити че работата не върви на добре ми се струва......

Коментар

• - 2.9% ............

Молете се за малко зелено утре, че до края на месеца има още време....

Коментар

• от две седмици има подходящи моменти за влизане,за излизане след 5 години като се усвоят малко парички за инфраструктура

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                                Днес май е перфектен момент за излизане. Най-печелившите позиции с ръст от поне 4-5% при среден оборот 1000 лева са Труд и капитал, Булстрад, Актив пропъртис и други подобни от портфейла на Капман. Това ще им спаси цената с малко (ще са по-малко от очакваното надолу), но пък всички продали ще спечелят
                                вярно в петък може да няма такава възможност ,ако въобще има някаква ,нещо като промоция е

Коментар

Working...
                                X