Първоначално изпратено от don emilio
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошоПървоначално изпратено от B.GrahamАбе защо всички словоблудци се бъзикат с Капман и Юга а нищо не казват за другите?
Я раздуй нещо сега за моите любимци - "номер 107") - пи ли и при тях кафенце или беше свършило))
Коментар
-
Първоначално изпратено от hardbabeЗа всички папагали в темата, днес бях 30мин. в Капман.За това време минаха 7 човека.От тях две баби си получаваха деп.разписки,едно възрастно семейство подаваше заявка за дялове,един 18 годишен си взимаше COBOS, един се колебаеше дали да дава заявка за обратно изкупуване днес или в петък и изрично попита 2 пъти как може да се откаже от нея.Седмият бях аз!Толкова "паника" беше, че щях да заспя от скука.
Май леля Пена и бай Иван имат по - висока инвестиционна култура от вас, на които представата за инвестиции е писане на глупости във форума.Добре, че беше ония олигофрен Гошо прасето да му отговаряте на бисерите, щото иначе смислено не можете да напишете.
Коментар
-
За всички папагали в темата, днес бях 30мин. в Капман.За това време минаха 7 човека.От тях две баби си получаваха деп.разписки,едно възрастно семейство подаваше заявка за дялове,един 18 годишен си взимаше COBOS, един се колебаеше дали да дава заявка за обратно изкупуване днес или в петък и изрично попита 2 пъти как може да се откаже от нея.Седмият бях аз!Толкова "паника" беше, че щях да заспя от скука.
Май леля Пена и бай Иван имат по - висока инвестиционна култура от вас, на които представата за инвестиции е писане на глупости във форума.Добре, че беше ония олигофрен Гошо прасето да му отговаряте на бисерите, щото иначе смислено не можете да напишете.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от леля ГицкаПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от леля ГицкаПървоначално изпратено от B.Graham"Слуховете за смърТТа на Капман са силно преувеличени"
извинявам се , от скоро съм собственичка на дялове и предимно чета форума ,но забелязах ,че сте доста вещи в правописа и затова си позволявам да се обаждам. [/b]
смърт
смъртта
не разбирам хвалиш ли го или какво
май ше станете двама
срещу
52 700 писачи на смърта
потърсено в Интернет. Вземи си оправи правописа лельо. на таз преклонна възраст е срамота за теб
и ми писна от такива, които обосновават инвестиционните си решения с правопис... а още повече от такива, които ги обосновават с грешен правопис!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от леля ГицкаПървоначално изпратено от B.Graham"Слуховете за смърТТа на Капман са силно преувеличени"
извинявам се , от скоро съм собственичка на дялове и предимно чета форума ,но забелязах ,че сте доста вещи в правописа и затова си позволявам да се обаждам. [/b]
смърт
смъртта
май ше станете двама
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от леля ГицкаПървоначално изпратено от B.Graham"Слуховете за смърТТа на Капман са силно преувеличени"
смърт
смъртта
Коментар
-
Първоначално изпратено от cooliceПървоначално изпратено от баш майстораПървоначално изпратено от cooliceЕлана прави пари за клиентите си кажи речи от времето на пирамидите (звучи внушително а?) Мен не ми изнася че има толкова много акционери... Затова казах които не му изнасят 60% и има акции, моля знаете къде са им офисите отивате и продавате.... Много по ленсно е да наместиш 100 000 лв и да им наравиш 100% отколкото на 10 000 000...
айде да махнем Юг-а и Капман по обясними причини
еми преди Елана има поне 10 фонда с 10-20% по-висока доходност
е те да не са по 100 к я?
май някой нещо е дремал и ся гледа да си намърда кеша
активите на ELHYF са 29 милиона,
а на DFCAPMX са 79 милиона
Advance Invest имат активи за 92 милиона и пак са с по-добра доходност
така че ако верно представянето зависи от обема управлявани пари, то Капман са много по-напред, а явно имат и много по-голям пазарен дял, Карол също
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКДнес май е перфектен момент за излизане. Най-печелившите позиции с ръст от поне 4-5% при среден оборот 1000 лева са Труд и капитал, Булстрад, Актив пропъртис и други подобни от портфейла на Капман. Това ще им спаси цената с малко (ще са по-малко от очакваното надолу), но пък всички продали ще спечелят
Коментар
Коментар