If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е от тук само се вижда, че има с 2600 дяла повече, не се знае колко са си взели кеш. Със сигурност има различни клиенти и някои купуват сега вместо да продават докато са по-евтини.
А разни Гошо Прасето и баба Гицка (изглежда са едно и също говно) сигурно са купули на 46, продали на 43 от страх и сега искат да настане потоп за да не приемат загубата само за лична. Даже си коментира сам писанията. Интересни индивиди има.
Първоначално изпратено от заядливецът
загуба на доверие, наплив от продавачи и пр. глупости на килограм
Който има малко акъл в главата може да види реалностите в цифри на сайта на БФБ, а не да се връзва на всякакви изтърсаци навъдили се във форума. Ето ви този път наготово:
9.11 -Брой дялове в обращение: 1 899 160.0610 бр.
13.11 -Брой дялове в обращение: 1 901 803.9610 бр.
той и съседа така ми каза , вика сакън само у Купман няма да одиш дека са големи чафути ,кво искаше да каже с това чиляка каа ли ти некой
Искал е да ти каже Гице,че далеч по-полезна си щяла да бъдеш край кокошките в двора.Това което е пропуснал да ти каже е че и с коментарите си би била по-полезна на тях. Замислям се защо мястато където основно имаше градивни и обективни коментари започва да става средище на домашни любимци и стопани с интелект по-нисък от този на любимците си.
загуба на доверие, наплив от продавачи и пр. глупости на килограм
Който има малко акъл в главата може да види реалностите в цифри на сайта на БФБ, а не да се връзва на всякакви изтърсаци навъдили се във форума. Ето ви този път наготово:
9.11 -Брой дялове в обращение: 1 899 160.0610 бр.
13.11 -Брой дялове в обращение: 1 901 803.9610 бр.
Дано да са предвидили добре мечото хоро и да са се запасили с кеш. Защото ако Капман види зора и почне сериозни разпродажби за да покрие обратното изкупуване... Лавинообразния процес ни е в кърпа вързан. Паниката така ще занити борсичката ни, че Елана ще празнуват пирова победа. Едва ли някой има полза от такъв сценарии, освен ако не е 100% излязал на кеш и да гледа злорадо отстрани.
Капман според мене са сега в голямо затруднение ..... Хората си продават дяловете и не знам до къде ще доведе ,аз лично си продадох мойте а и лошто е че те изкупуват само вторник и петък ..... и ако искаш да продадеш в сряда няма да стане в четвъртък а в петък п оцена за петък .....
ЗАГУБИХА ДОВЕРИЕТО
za6to ti zagubiha doverieto?
za6toto imat tsena samo vtornik i petak li?
4e tova si e tyahna politika,kakto i na drugite fondove,ne si li 4el prospekta im(i na drugite),sklonen li si da pla6ta6 3-5% za upravlenie ,za da ti iz4islyavat vsekidnevno tseni??? edva li?-ne stavay sme6en,hodi v drugi fondove koito go pravyat-ama % na udrajki e po-golyam,a kato gledam i dohodnostta im e i po -niska? pi6i kato otide6 v dr.fond s vsekidnevna smyatane na tsenata,ako si dovolen -moje da te posledvame(v koeto se samnyavam)
Ами вземи махни капаците па погледни към ЮгМаркет, па после па пиши простотии!!!
Дано да са предвидили добре мечото хоро и да са се запасили с кеш. Защото ако Капман види зора и почне сериозни разпродажби за да покрие обратното изкупуване... Лавинообразния процес ни е в кърпа вързан. Паниката така ще занити борсичката ни, че Елана ще празнуват пирова победа. Едва ли някой има полза от такъв сценарии, освен ако не е 100% излязал на кеш и да гледа злорадо отстрани.
Капман според мене са сега в голямо затруднение ..... Хората си продават дяловете и не знам до къде ще доведе ,аз лично си продадох мойте а и лошто е че те изкупуват само вторник и петък ..... и ако искаш да продадеш в сряда няма да стане в четвъртък а в петък п оцена за петък .....
ЗАГУБИХА ДОВЕРИЕТО
za6to ti zagubiha doverieto?
za6toto imat tsena samo vtornik i petak li?
4e tova si e tyahna politika,kakto i na drugite fondove,ne si li 4el prospekta im(i na drugite),sklonen li si da pla6ta6 3-5% za upravlenie ,za da ti iz4islyavat vsekidnevno tseni??? edva li?-ne stavay sme6en,hodi v drugi fondove koito go pravyat-ama % na udrajki e po-golyam,a kato gledam i dohodnostta im e i po -niska? pi6i kato otide6 v dr.fond s vsekidnevna smyatane na tsenata,ako si dovolen -moje da te posledvame(v koeto se samnyavam)
Не съм компетентен, ама как винаги се крепят позиции във вторник и в петък... Пускаш поръчка в сряда, тя минава в петък... Ако е за записване за 1 000 000, нормално е цената да е с процент - два надолу, тези, които са направили хиляди проценти доходност, ще преглътнат малко надолу, особено, ако разберат, че още някой е подкрепил пирамидата... Ако е за продаване за 1 000 000,00, тогава какво..., всичко пада с три, четири, пет процента за два дни, но когато дойде време за преоценка, цената се надува, за какво..., да се направи густо на дебелия акционер, да се покаже, че фондът е перфектен, или за нещо друго... Примерът не е удачен, защото 1 MIO не средностатистическа инвестиция, но още по - зле за нормалните суми...
Абе от няколко дни преглеждам този форум отгоре отгоре и винаги ми се набиват инфантилните ти мнения в няколко теми. Доколкото има много професионални такива, разбирам че има нужда и от твоите глупости. А те явно са резултат или от лична простотия или си седящ служител на бюро в някой друг ДФ и нещо те е яд на Капман? Ама че тъпак. Поне да се беше научил, че когато се прекалява с плюенето, то има обикновено обратен ефект.
Първоначално изпратено от Гошо момче лошо
ураааа капман привършиха кеша ,е сега стана интерестно залагам на -5 -6 % за днеска
"Слуховете за смърТТа на Капман са силно преувеличени"
извинявам се , от скоро съм собственичка на дялове и предимно чета форума ,но забелязах ,че сте доста вещи в правописа и затова си позволявам да се обаждам. [/b]
Лельо Гицке аз нямам дялове с Капман но съм им фен и се старая да ги защитавам.Това го пиша ако не си прочела достатъчно в темата.Не претендирам да съм особено грамотен (граматически или финансово) но все ми се струва че правилно съм написал - смъртта.Ако не коленопреклоННо моля за прошка.
Коментар