IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Знаете ли, оказа се че май познавам Гошко (по направени от мен догадки и някои съвпадения), ако наистина се окаже че съм прав, то мога да ви успокоя- и в обикновения живот си е все същото "п...е", нищо съществено като знания и опит, чист късмет.

Не притежавам дялове на Макс!
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
      kade e prascho
      той сега май е Гошо момче лошо и се чуди каква глупост да изтропа или слухти пред офиса на Капман
      ,а за да чува по добре
      а може и на леля Гицка да е станал вече

Коментар

• Настъпва момент в който влизането е най-изгодно предвид ниските цени на дяловете, но преди това ще е добре да се установи ясен тренд или показатели, че корекцията е към края си. Да хванеш възходящия тренд от дъното нагоре на негово величество пазара си е цяло предизвикателство
        Успех

Коментар

• Здравейте,

имам следния въпрос: няколко пъти, а и днес виждам в списъка на компаниите с осъществени сделки и макса. Някои би ли ми обяснил как се търгуват дялове на фонда на борсата? Например аз мога ли да си купя от друг собственик през кобос? И защо се получава такава разлика в цената, защо някои би си купил дялове на цена 45 лв =, след като ако даде поръчка ще ги купи на 43.

Коментар

• Днес гледам индексите са нагоре
            не следя портфейла на Капман, но ако е композиран от индексни компании, със сигурност е на зелено

Коментар

• Днес гледам индексите са нагоре
              не следя портфейла на Капман, но ако е композиран от индекси компании, със сигурност е на зелено

Коментар

• Аплодисменти за момчетата, които не се поддадоха на натиска на дивите мечоци!!!!

Коментар

• kade e prascho

Коментар

Predpolagam , 4e pove4eto mi6oci si prodadoha dqlovete dnes i utre ve4e Capman 6te se namesqt po poziciite si (ama to mai nqma da ima nugda) taka 4e vav petak se gotvete za golemi zeleni procenti , samo ne znam OBB dali 6te mi prevedat parite ot dqlovete koito prodadoh v ponedelnik da si kupq o6te dqlove tuk, ot utre do nova godina samo zeleno misla 4e 6te ima. Bravo na tezi koito ne se podadoha na provokaciite

dano nqkoi ne si pomisli ,4e moite redove sa provokaciq ili preporaka za ne6t
                    Не бъркайте желанията с прогнозите. Не че имам против да къртим мивките като есента, ама едва ли толкоз ще зеленеем скоро.

Коментар

• God Bless Pesho777

Коментар

Predpolagam , 4e pove4eto mi6oci si prodadoha dqlovete dnes i utre ve4e Capman 6te se namesqt po poziciite si (ama to mai nqma da ima nugda) taka 4e vav petak se gotvete za golemi zeleni procenti , samo ne znam OBB dali 6te mi prevedat parite ot dqlovete koito prodadoh v ponedelnik da si kupq o6te dqlove tuk, ot utre do nova godina samo zeleno misla 4e 6te ima. Bravo na tezi koito ne se podadoha na provokaciite

Да се позлатиш дано за хубавите думи и поздрави за всички, които са мъжки момчета!

P.S. Не ми се мисли какво избухване ще има в Синсити или някоя друга кръчма... (Препоръка е хахах )

Коментар

• Predpolagam , 4e pove4eto mi6oci si prodadoha dqlovete dnes i utre ve4e Capman 6te se namesqt po poziciite si (ama to mai nqma da ima nugda) taka 4e vav petak se gotvete za golemi zeleni procenti , samo ne znam OBB dali 6te mi prevedat parite ot dqlovete koito prodadoh v ponedelnik da si kupq o6te dqlove tuk, ot utre do nova godina samo zeleno misla 4e 6te ima. Bravo na tezi koito ne se podadoha na provokaciite

Коментар

• Обеснявам нормално - става дума за пари. За много пари. Когато става дума за толкова пари, някои хора си мислят, че всичко им е позволено - да наемат хора, които да пишат в форуми срещу можещите, че и дори да им плащат пари за това. Да плащат на журналисти, за да пишат за тях, въобще - некадърника, скрит зад анонимноста, воден от алчността и зависта ще направи всичко възможно, за да оплюе можещия, просто така .. защото който си може, си го може, а той не може.

Браво на екипа на Капман, че никога не са отговаряли на простотии и нападки. Така се прави - доказваш се с доходност и работа на борсата, а не с писаници по форумите и медийни манипулации.

Коментар

• ЗАГУБИХА ДОВЕРИЕТО[/quote]

za6to ti zagubiha doverieto?
                              za6toto imat tsena samo vtornik i petak li?
                              4e tova si e tyahna politika,kakto i na drugite fondove,ne si li 4el prospekta im(i na drugite),sklonen li si da pla6ta6 3-5% za upravlenie ,za da ti iz4islyavat vsekidnevno tseni??? edva li?-ne stavay sme6en,hodi v drugi fondove koito go pravyat-ama % na udrajki e po-golyam,a kato gledam i dohodnostta im e i po -niska? pi6i kato otide6 v dr.fond s vsekidnevna smyatane na tsenata,ako si dovolen -moje da te posledvame(v koeto se samnyavam)[/quote]

Ами вземи махни капаците па погледни към ЮгМаркет, па после па пиши простотии!!![/quote]

koi kapatsi po to4no?? koe da mu gledam na Юг Маркет?
                              -кажи по-точно,че не схващам?годишната доходност,6м. или от началото на годината-по-ниски са(макар и малко),едва ли това имаш в предвид.портвейла им не е много различен от Капман.ДОРИ И ОБРАТНОТО ДА БЕШЕ аз не скачам от фонд на фонд за това,че някой е минал с 3-5% напред пред другия.Простотия е ако си се събудил от преди 6м.да инвестраш в някой фонд и хоризонта ти е толкова къс.

Коментар

• Breacking news, а? ;-)
                                тия от CNBC ще ме скъсат ))
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X