IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ти как разбра че капман е на минус днес ?Ще видим в петък като извадят ценат.Може би гледаш цената от вчера не, забравяй че капман не вади цените всеки ден а само два пъти седмично

поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от martsiano
      Indeksite sa nagore a pak Kapman max i юг market sa na minus dneska .Kak stava taq obqsnete mi molq vi
      Верно си нов, ама поне се информирай малко преди да пишеш!

Цената на Капман се изчислява във вторник и петък. Следователно, цената, която виждаш днес за тях е след търговията от вторник. Ако си забравил, тя беше силно червена!

Юга още не са публикували нова цена. Когато го направят, тя ще е цената за днешните поръчки и ще зависи от представянето на пазара днес.

Мужду другото, Юга вече имат цена и тя е по-висока от вчера!

Дайте по-сериозно, а!

Коментар

• Indeksite sa nagore a pak Kapman max i юг market sa na minus dneska .Kak stava taq obqsnete mi molq vi

Коментар

• Гоше, единствената ти цел бе ако можеш да смъкнеш цената още и да купиш наново, нали?! Явно си представяше нещата много по-прости от колкото всъщност са, което очевидно говори за наличния опит и знания.
          По-горното няма за цел да твърди, че те са отдавна или не, интерпретацията сам ще я направиш и при желание ще си извадиш някои изводи.
          С най-добри чувства! И тръгвам, че в центъра е лудница.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• ти представяш ли си комбинацията фундаменталист-спекулант

все едно демагог-алтруист

интересни инвестиционни решения трябва да взема Инсайдера...разкъсван от вътрешни противоречия.

Това си е направо литературна трагедия и история достойна за нов Хамлет най-малкото

Коментар

• мерси за поздрава Инс, и не ни разочароваш, защо да ни разочароваш борса е, корекция тече, требва да се дебне при тея набалончени акции едно голо Фибоначи ни е останало /нали разправат че единия индекс бил на П/Е 180 , де го тоя фундамент, с лупа немож го намери /

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                Bobi, не го шашкай инсайдера, той си е хитър играч, разчита на фундаментите
                ама не го шашкам. представяш ли си колко хора му пишат на лично, за да им препоръча фундаментални компании. той сигурно като фундаменталист се чувства вече
                човека нема време да се обърне от заявки, даааа

и ти много добро му правиш. като ти отговори тука , то на всичките заинтригувани отговаря
                Момчета за съжаление ще ви разочаровам :-) БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ НЕ ДАВАМ :-) А иначе съм заклет фундаменталист-спекулант :-) ХЕХЕХЕХЕ :-)))) Поздрави на кучето!
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Гошо момче лошо
                  Първоначално изпратено от Alee
                  Знаете ли, оказа се че май познавам Гошко (по направени от мен догадки и някои съвпадения), ако наистина се окаже че съм прав, то мога да ви успокоя- и в обикновения живот си е все същото "п...е", нищо съществено като знания и опит, чист късмет.

Не притежавам дялове на Макс!
                  или ме познаваш на върба или лъжеш ,че нямаш дялове на макса ,нали вчера напазарува ,по отношение на опита и кой е по-голямо п....е нека да не коментираме ,че и аз имам какво да разкажа:Р

п.и това при положение ,че ме познаваш защото аз съм сигурен ,че те познавам и не си позволявам коментари ,което подкрепя тезата кой е п...е ,и кой не е;Р ха сега със здраве
                  Ама Прасчо да не е сред форумците-ветерани? Я раздуйте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    Bobi, не го шашкай инсайдера, той си е хитър играч, разчита на фундаментите
                    ама не го шашкам. представяш ли си колко хора му пишат на лично, за да им препоръча фундаментални компании. той сигурно като фундаменталист се чувства вече
                    човека нема време да се обърне от заявки, даааа

и ти много добро му правиш. като ти отговори тука , то на всичките заинтригувани отговаря

Коментар

• а прасчо се завърна ...

Коментар

• Bobi, не го шашкай инсайдера, той си е хитър играч, разчита на фундаментите

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                          Знаете ли, оказа се че май познавам Гошко (по направени от мен догадки и някои съвпадения), ако наистина се окаже че съм прав, то мога да ви успокоя- и в обикновения живот си е все същото "п...е", нищо съществено като знания и опит, чист късмет.

Не притежавам дялове на Макс!
                          или ме познаваш на върба или лъжеш ,че нямаш дялове на макса ,нали вчера напазарува ,по отношение на опита и кой е по-голямо п....е нека да не коментираме ,че и аз имам какво да разкажа:Р

п.и това при положение ,че ме познаваш защото аз съм сигурен ,че те познавам и не си позволявам коментари ,което подкрепя тезата кой е п...е ,и кой не е;Р ха сега със здраве

Коментар

• e kak бе, не ги ли знаеш предпочитанията на Инсайдера

първо човека предпочита по-евтинки акции по абсолютна стойност, за да формира определена бройка друго си е бройката

другото той ще каже

Коментар

• Здравей инсайдере, малко свеж въздух лапна целата борса може ли да ни предложиш на нас с големото куче къде да подложим некоя оферта, /знам те аз тебе, че разчиташ на якия фундамент.../

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
                                Настъпва момент в който влизането е най-изгодно предвид ниските цени на дяловете, но преди това ще е добре да се установи ясен тренд или показатели, че корекцията е към края си. Да хванеш възходящия тренд от дъното нагоре на негово величество пазара си е цяло предизвикателство
                                Успех
                                Ако се опитваш да хванеш дъното най-вероятно ще хванеш топките ;-)
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X