a kade sme dnes...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от stamba69Първоначално изпратено от gotinМогат да правят и по 900 % на месец, интересно е, обаче, как ще платят на инвеститорите си, когато в портфейла им са акции, които само те си търгуват ... Пътища, Улици, Град като град, както се пееше в една стара песен...
Плюс това има и един много важен фактор... инвеститорите (поне повечето) не си искат парите обратно докато се печели прилично.
Коментар
-
mi imaite im malko uvajenie na Maxa Wink
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърмайтапим се бе човек, да гледаме по-ведро на нещата приятел иначе големото куче е имал и срамежливи моменти щото не е бил застрахован в евроинсМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Апропо, Ветре отвори добра тема. ;-) Ако можеш да правиш много пари без риск, защо да ги правиш с риск? Освен ако не си комарджия, какъвто аз за щастие не съм, надявам се и ти ;-) Иначе голямото куче щеше да умре от срам :-)))МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятъринсайдер, ще се мре брате /да заложим, казваш на сигурното събитие с 0-лев риск/ майтап УилиМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърмерси за поздрава Инс, и не ни разочароваш, защо да ни разочароваш борса е, корекция тече, требва да се дебне при тея набалончени акции едно голо Фибоначи ни е останало /нали разправат че единия индекс бил на П/Е 180 , де го тоя фундамент, с лупа немож го намери /
"интересни инвестиционни решения трябва да взема Инсайдера...разкъсван от вътрешни противоречия" - Парите са ограничен ресурс Боби, особенно при "валутен съвет" :-) Надявам се разбираш от къде ми идат противоречията :-) Нема пари за всичко :-)))МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар