IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• a kade sme dnes...

Коментар

• Първоначално изпратено от stiff_bg
      Първоначално изпратено от stamba69
      Първоначално изпратено от gotin
      Могат да правят и по 900 % на месец, интересно е, обаче, как ще платят на инвеститорите си, когато в портфейла им са акции, които само те си търгуват ... Пътища, Улици, Град като град, както се пееше в една стара песен...
      какво искаш да кажеш с това ?
      Иска да каже, че те са основните играчи държащи Мостстрой и Пътищата и по-принцип здраво подпират цената. Това е истина само, че имат и доста други дружества, които всички искат, така че не мисля, че са много застрашени.

Плюс това има и един много важен фактор... инвеститорите (поне повечето) не си искат парите обратно докато се печели прилично.
      a mislil li si po vaprosa ,4e moje malko po malko da se poraztovarqt ot mostove i pati6ta ? po - natatak primerno , a mislil li si kakvo 6te stane s cenata na dvete sled splitovete ? i 4e tezi dvete sa pod 11-12 % ot celiq fond v momenta a toi postoqnno raste ?

Коментар

• Браво на брокерите в Капман! Впечатлен съм колко малко паднаха цените в сравнение с индексите. Това е нюх!

Коментар

• eee 6tom e taka i priob6tavate kriticite za blagoto na nas vqrva6tite i gi vkarvate v praviq pat moje

Коментар

• mi imaite im malko uvajenie na Maxa Wink
            Пешо, точно затова си полафихме с г-н инсайдера имай предвид че той е един от критиците на дейността на фонда но си го харесвам, а убаво е да се сприятелиш с критик, да му подадеш ръка, тва като едно време рицарите Пешо, да покажеме че сме европейци все пак, па и критиците да видат че сме хора също пазара - един за всички, а знаеш, всички сме хора, изкушения всекакви но нема да спамиме, стига толкова /немам засега акции dfcapmx/

Коментар

• mi imaite im malko uvajenie na Maxa

Коментар

• нема повече да спамим, Пешо, извинявай, убаво, че ни връщаш на икономиката

Коментар

• qako spamite temata ne use6tate li ??????

Коментар

• може, ама да не ме изгледат у евроинса малко странно а кучето предложи да се застраховат виетнамците за по-сигурно хем и повечко приход за евроинса

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                      майтапим се бе човек, да гледаме по-ведро на нещата приятел иначе големото куче е имал и срамежливи моменти щото не е бил застрахован в евроинс
                      Еми застраховай го за Коледа, че много виентамци в Софето :-) Майтап бре. Да не се подплаши животинчето :-)))
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• майтапим се бе човек, да гледаме по-ведро на нещата приятел иначе големото куче е имал и срамежливи моменти щото не е бил застрахован в евроинс а некои хора правят и малко пари със голем риск, той риска общо взето е еднакъв ами поне да гледаме растежа

Коментар

• Апропо, Ветре отвори добра тема. ;-) Ако можеш да правиш много пари без риск, защо да ги правиш с риск? Освен ако не си комарджия, какъвто аз за щастие не съм, надявам се и ти ;-) Иначе голямото куче щеше да умре от срам :-)))
                          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

инсайдер, ще се мре брате /да заложим, казваш на сигурното събитие с 0-лев риск/ майтап Уили
                            Май сбърках за лупата :-) Като гледам как четеш мненията ми "като Дявола Евангелие" май ще ти трябва! / майтап бе Уили/ :-))))

Коментар

• инсайдер, ще се мре брате /да заложим, казваш на сигурното събитие с 0-лев риск/ майтап Уили

Коментар

мерси за поздрава Инс, и не ни разочароваш, защо да ни разочароваш борса е, корекция тече, требва да се дебне при тея набалончени акции едно голо Фибоначи ни е останало /нали разправат че единия индекс бил на П/Е 180 , де го тоя фундамент, с лупа немож го намери /
                                Не ти трябва лупа, EXEL-a върши далеч по-хубава работа :-) А за балоните си трябва бинокал, макар че някои се виждат и през нощта :-)

"интересни инвестиционни решения трябва да взема Инсайдера...разкъсван от вътрешни противоречия" - Парите са ограничен ресурс Боби, особенно при "валутен съвет" :-) Надявам се разбираш от къде ми идат противоречията :-) Нема пари за всичко :-)))

Коментар

Working...
                                X