Първоначално изпратено от INSIDER-A
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
леля Гицка, и мен много ме плаши това - че някой ден няма да разбираме кога сме преминали границата само от дупките...уфф, добре, че Европата вече й писва да кара по нашите пътища)))
Та, какво казваш 17%.....и остават 83% - тях да не ги гледаме ли)))
Тъй де, тия 17% са си яката перспектива, щом и ти казваш, че те са определящи))))
Коментар
-
ОК
Обратно изкупуване за над 4 милиона. Общо за последните дни хората са кеширали от макса близо 8.5 милиона. С какво ще си поддържаме цените?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hardbabeЗа всички папагали в темата, днес бях 30мин. в Капман.За това време минаха 7 човека.От тях две баби си получаваха деп.разписки,едно възрастно семейство подаваше заявка за дялове,един 18 годишен си взимаше COBOS, един се колебаеше дали да дава заявка за обратно изкупуване днес или в петък и изрично попита 2 пъти как може да се откаже от нея.Седмият бях аз!Толкова "паника" беше, че щях да заспя от скука.
Май леля Пена и бай Иван имат по - висока инвестиционна култура от вас, на които представата за инвестиции е писане на глупости във форума.Добре, че беше ония олигофрен Гошо прасето да му отговаряте на бисерите, щото иначе смислено не можете да напишете.
п.ц тук май се събират работещите в Купман да ръсят радиация
Коментар
Коментар