IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Амин!
    не знам до сега но като съдя за днесшния ден ще има голема навалица от лелки и чичковсци .. пред Капман !

Коментар

• Амин!
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• леля Гицка, и мен много ме плаши това - че някой ден няма да разбираме кога сме преминали границата само от дупките...уфф, добре, че Европата вече й писва да кара по нашите пътища)))
        Та, какво казваш 17%.....и остават 83% - тях да не ги гледаме ли)))
        Тъй де, тия 17% са си яката перспектива, щом и ти казваш, че те са определящи))))

Коментар

• бряяяя то Пътищата и Мостовете са 17% от портмонето на макса бря , те тея са лесни ,глеате тея 2 акции и може да смятата , ако можете да смятате де ,дали сте на кирия

п.с мене лично тва ме плаши , за вас знам че сте юнаци и затва не ви мисля

Коментар

• Обратно изкупуване за над 4 милиона. Общо за последните дни хората са кеширали от макса близо 8.5 милиона. С какво ще си поддържаме цените?

Коментар

• [img][/img]

Коментар

• Много е възможно, мисля си, Пепи да е бил поканен на разговор в някое КаФеНе. Иначе не бе изоставил любимите позиции в такъв тежък момент.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                  Греъм, това е триглава ламя, която посещава форума по време на корекция с намерение да си поиграе с нервите на инвеститорите.
                  Ама ние му се опълчваме достойно на змея/ламята.Само го няма Пепи да помогне.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Греъм, това е триглава ламя, която посещава форума по време на корекция с намерение да си поиграе с нервите на инвеститорите.

Коментар

Лельо, случайно да имаш родствена връзка с Прасчо и с едно момче лошо на име Гошо?
                      Ако трите личности на един човек са роднини значи да роднини са
                      Life won't wait for you.

Коментар

Лельо, случайно да имаш родствена връзка с Прасчо и с едно момче лошо на име Гошо?
                        тез не ги знам ,не съ от нашто село

Коментар

• Лельо, случайно да имаш родствена връзка с Прасчо и с едно момче лошо на име Гошо?

Коментар

• Първоначално изпратено от hardbabe
                            За всички папагали в темата, днес бях 30мин. в Капман.За това време минаха 7 човека.От тях две баби си получаваха деп.разписки,едно възрастно семейство подаваше заявка за дялове,един 18 годишен си взимаше COBOS, един се колебаеше дали да дава заявка за обратно изкупуване днес или в петък и изрично попита 2 пъти как може да се откаже от нея.Седмият бях аз!Толкова "паника" беше, че щях да заспя от скука.
                            Май леля Пена и бай Иван имат по - висока инвестиционна култура от вас, на които представата за инвестиции е писане на глупости във форума.Добре, че беше ония олигофрен Гошо прасето да му отговаряте на бисерите, щото иначе смислено не можете да напишете.
                            чядо бил си някъде ама не си бил у Купман ,щото щеше да знаеш че резултата от продажбите във вторник го виждаме днеска , ама хлапашка му работа ко да го прайш , дай му да нарани прасетата и да не пипа копчетата ,а този + много ми прилича на един голям минус и в този фонд задруса шубето яко , хайде успех и със здраве

п.ц тук май се събират работещите в Купман да ръсят радиация

Коментар

• като сложим чадо 100 хил. дяла по-малко и 5 мил в активите нещата хич не са розови ,ама халал да е

Коментар

• Първоначално изпратено от flower
                                a kade sme dnes...
                                На + как иначе?
                                (+0.3%)

Коментар

Working...
                                X