IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mra4en
    abe kade gledate koi kakvo kupuva?
    kade proverqvate naprimer "132" kakvo e pravil dnes.?
    Отиди на "Компании" в Инвестор-а, избери си "Купувач", 132 и ще видиш.

Коментар

• abe kade gledate koi kakvo kupuva?
      kade proverqvate naprimer "132" kakvo e pravil dnes.?

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
        Първоначално изпратено от Vaillant
        Не знам дали чичковците и лелките продават, но като гледам как Капман пазаруват днес (на око, без са смятам нищо, ми се вижда поне към 1 милион) и как продават (около 200 хил) ми се струва, че очакват покачване в скоро време. В противен случай не биха рискували да свършат кеша на тези нива, а после принудително да продават на по ниски, за да удовлетворят евентуалното засилено обратно изкупуване.
        Не е само днес,правят го в последните 3-4 сесии.Определено не са притеснени и очакват нещо оптимистично.Вероятно и този път ще познаят.
        И не са само Капман така, обърнете внимание и на Бенчовете. Те също пазарят, а към тях от време на време влиза и СИС.
        Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vaillant
          Не знам дали чичковците и лелките продават, но като гледам как Капман пазаруват днес (на око, без са смятам нищо, ми се вижда поне към 1 милион) и как продават (около 200 хил) ми се струва, че очакват покачване в скоро време. В противен случай не биха рискували да свършат кеша на тези нива, а после принудително да продават на по ниски, за да удовлетворят евентуалното засилено обратно изкупуване.
          Не биха рискували??? Хехехе :-) Не биха рискували собствените си пари ама... те "хората не продават". Продават само маймуните :-)
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Vaillant
            Не е само днес,правят го в последните 3-4 сесии.Определено не са притеснени и очакват нещо оптимистично.Вероятно и този път ще познаят.

Коментар

• Не знам дали чичковците и лелките продават, но като гледам как Капман пазаруват днес (на око, без са смятам нищо, ми се вижда поне към 1 милион) и как продават (около 200 хил) ми се струва, че очакват покачване в скоро време. В противен случай не биха рискували да свършат кеша на тези нива, а после принудително да продават на по ниски, за да удовлетворят евентуалното засилено обратно изкупуване.

Коментар

• 132 са!

Коментар

• Izviniavaite, niakoi shte mi kaje li Kapman 132 li sa?
                  Blagodaria predvaritelno
                  Iskam da popitam profisionalistite:
                  Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
                    Първоначално изпратено от ivan61
                    За малко да продам и аз днес ама като видях, че пред мен само купуваха, се отказах!
                    Най-малкото за да не правиш празен курс,трябвало да си напазаруваш и ти.
                    СЛЕД МЕСЕЦ !

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                      За малко да продам и аз днес ама като видях, че пред мен само купуваха, се отказах!
                      Най-малкото за да не правиш празен курс,трябвало да си напазаруваш и ти.

Коментар

• За малко да продам и аз днес ама като видях, че пред мен само купуваха, се отказах!

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                          Амин!
                          Господ здраве да ти дава за благословията!
                          И на всички останали също))

Коментар

• Хората в Капман купуват Информация към 13:30......

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                              До хората от опашката - няма защо да чакате, свършихме парите.
                              Който злорадства, дано го постигне същото х100 !!!Дребни душички.

Коментар

• До хората от опашката - няма защо да чакате, свършихме парите.

Коментар

Working...
                                X