Първоначално изпратено от Mra4en
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от todorov 74Първоначално изпратено от VaillantНе знам дали чичковците и лелките продават, но като гледам как Капман пазаруват днес (на око, без са смятам нищо, ми се вижда поне към 1 милион) и как продават (около 200 хил) ми се струва, че очакват покачване в скоро време. В противен случай не биха рискували да свършат кеша на тези нива, а после принудително да продават на по ниски, за да удовлетворят евентуалното засилено обратно изкупуване.Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VaillantНе знам дали чичковците и лелките продават, но като гледам как Капман пазаруват днес (на око, без са смятам нищо, ми се вижда поне към 1 милион) и как продават (около 200 хил) ми се струва, че очакват покачване в скоро време. В противен случай не биха рискували да свършат кеша на тези нива, а после принудително да продават на по ниски, за да удовлетворят евентуалното засилено обратно изкупуване.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от VaillantНе знам дали чичковците и лелките продават, но като гледам как Капман пазаруват днес (на око, без са смятам нищо, ми се вижда поне към 1 милион) и как продават (около 200 хил) ми се струва, че очакват покачване в скоро време. В противен случай не биха рискували да свършат кеша на тези нива, а после принудително да продават на по ниски, за да удовлетворят евентуалното засилено обратно изкупуване.
Коментар
-
Не знам дали чичковците и лелките продават, но като гледам как Капман пазаруват днес (на око, без са смятам нищо, ми се вижда поне към 1 милион) и как продават (около 200 хил) ми се струва, че очакват покачване в скоро време. В противен случай не биха рискували да свършат кеша на тези нива, а после принудително да продават на по ниски, за да удовлетворят евентуалното засилено обратно изкупуване.
Коментар
-
ОК
До хората от опашката - няма защо да чакате, свършихме парите.
Коментар
Коментар