IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• abe tia po fondovete dali ne gledat,kolko sme shashnati vav foruma i da si praviat kakvoto si iskat

Коментар

• ot tazi korekcia fondovete si napraviha dosta mangizi,nai-veche ot tezi na koito ne im izdarjaha nervite.sega shte razdavat shtedro dividenti na ostanalite koito oceliahme.sorry,ama tova e istinata!

Коментар

• До краяна годината ще се похарчат всички останали парички!!!
        Макса ще покрие корекцията и ще качи минимум 10%!!!!!

Коментар

• Аз пък сам си управлявам парите.Претърпял съм големи загуби ,но исъм имал големи печалби.Отговарям само за моите пари,нямам кредити и репа...И доходноста е повече...и риска е по-голям...ОПИТА ИДВА ОТ ДЕЙСТВИЕТО...Успех на всички колеги.

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
            за периода от 30.10 до 27.11 спадна с над 17 процента

слава богу днес намали на 13 % спад за един месец

Надявам се на поне още 6 % до края на годината.

Според Вас реално ли е?
            на борсата невъзможни неща няма

Коментар

• за периода от 30.10 до 27.11 спадна с над 17 процента

слава богу днес намали на 13 % спад за един месец

Надявам се на поне още 6 % до края на годината.

Според Вас реално ли е?

Чао за сега. отивам на концерта на Риана с едно 17 год гадже.........

дъщеря ми!

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
                като си помисля че преди две седмици дръпнах всичко от там сега ми идва да си изям ноктите на краката като. Гледам и се успокоявам, че не съм само аз грешника
                Ако това те успокоява-БЛАЗЕ ТИ.Чест ти прави че си го признаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Credit Card
                  Някой може ли да обясни логично как се получиха днес тези 6,4 % ???
                  Причината е в изминалите 3 сесии,а ако очакваш някой в този момент демонстративно да ти сметне целия портфейл на Макса се съмнявам.При повече старание можеш да го направиш горе долу и сам но не виждам смисъла.

Коментар

• Първоначално изпратено от dgs
                    Първоначално изпратено от ivan61
                    Защо фантастика? Юга два дни имат над 2% и днес най малко още 1,5%, така че Макса ще е някаде около 3,5%? Или те е яд, че нямаш дялове?
                    не само това може да е причината аз примерно предпочитам да са по-малко, защото вчера купих още (като не ми остана време да направя това в началото на седмицата сега ме е яд)

П.С. видях и prascho да купува хехехе
                    Юга днес е 2,7 %
                    "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• като си помисля че преди две седмици дръпнах всичко от там сега ми идва да си изям ноктите на краката. Гледам и се успокоявам, че не съм само аз грешника

Коментар

• Някой може ли да обясни логично как се получиха днес тези 6,4 % ???

Коментар

• Първоначално изпратено от gratziano
                          Здравейте,ако днес до 15h си бях записала дялове от фонда на каква цена щяха да бъдат -за дата 30.11 или 29.11 ? Питам отностно всички фондове.Благодаря предварително.
                          Естествено за 30.11.Или по-точно за 03.12 ,защото цената е за 3.12.Поръчката се изпълнява на следващия работен ден
                          "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Тази седмица един колега във форума написа, че очаква макса да направи да края на год + 10 %

Вече го виждам напълно възможно.

Макар че днес вероятно са калкулирали и печалба от търговото на БТК

Коментар

• на тази която обявиха тази вечер

Коментар

• Мдаа! честито на феновете на макса! аз чакам каката да се обади! Така ми се пада като давам обещания на 2 рома;-)
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X