Здравейте,ако днес до 15h си бях записала дялове от фонда на каква цена щяха да бъдат -за дата 30.11 или 29.11 ? Питам отностно всички фондове.Благодаря предварително.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от CherryПървоначално изпратено от psycoholicстава! и тъй като съм благороден играч (и елен) ти давам луфт до 3.5! Пиши ми на ЛС къде ще ме чакаш довечера ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan61Защо фантастика? Юга два дни имат над 2% и днес най малко още 1,5%, така че Макса ще е някаде около 3,5%? Или те е яд, че нямаш дялове?
П.С. видях и prascho да купува хехехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от Кака ДечкаПървоначално изпратено от SeanICKПървоначално изпратено от milenkkпо мой изчисления около и над 3.5%
не съм калкулирал и не ми е нужно, не искам да убеждавам никой, към 18 ч. ще се установи, че съм прав,
не е препоръка за каквото и да било ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака ДечкаПървоначално изпратено от SeanICKПървоначално изпратено от milenkkпо мой изчисления около и над 3.5%
не съм калкулирал и не ми е нужно, не искам да убеждавам никой, към 18 ч. ще се установи, че съм прав,
не е препоръка за каквото и да било ...BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от SeanICKПървоначално изпратено от milenkkпо мой изчисления около и над 3.5%
не е препоръка за каквото и да било ...
Коментар
Коментар