IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте,ако днес до 15h си бях записала дялове от фонда на каква цена щяха да бъдат -за дата 30.11 или 29.11 ? Питам отностно всички фондове.Благодаря предварително.

Коментар

• Реалното повишение е 3.7%, но обратното изкупуване е било с нови 2.9% (общо 16% от върха) и затова повишението изглежда като 6.4%

Коментар

• 6.37% .... е какво чудно има ?!

Коментар

• аз лично по голям плюс досега не съм виждал, дано това да го пиша много пъти

Коментар

• никои не позна за щастие

Коментар

• Елките им не може да смятат до толкова.....в момента искат помощ от IBM да им заеме един суперкомпютър

Коментар

• много ще е още на са го изчислили

Коментар

• Първоначално изпратено от Cherry
                  Първоначално изпратено от psycoholic
                  става! и тъй като съм благороден играч (и елен) ти давам луфт до 3.5! Пиши ми на ЛС къде ще ме чакаш довечера ;-)
                  Кака Дечка ще ти пише, но да не се окаже мъж, че ще го овапцаш
                  Ми по-надолу е написал "калкулирал" .. така , че е мъж ..

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                    става! и тъй като съм благороден играч (и елен) ти давам луфт до 3.5! Пиши ми на ЛС къде ще ме чакаш довечера ;-)
                    Кака Дечка ще ти пише, но да не се окаже мъж, че ще го овапцаш

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                      Защо фантастика? Юга два дни имат над 2% и днес най малко още 1,5%, така че Макса ще е някаде около 3,5%? Или те е яд, че нямаш дялове?
                      не само това може да е причината аз примерно предпочитам да са по-малко, защото вчера купих още (като не ми остана време да направя това в началото на седмицата сега ме е яд)

П.С. видях и prascho да купува хехехе

Коментар

• И на +2.8% да сте доволни, защото съм по-опитен от вас и сам виждал изпълнения на макса как при +15% на ХДПАТ и над 10% на МОСТС, изчислиха малко под 3%.

Коментар

• става! и тъй като съм благороден играч (и елен) ти давам луфт до 3.5! Пиши ми на ЛС къде ще ме чакаш довечера ;-)
                          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                            Първоначално изпратено от Кака Дечка
                            Първоначално изпратено от SeanICK
                            Първоначално изпратено от milenkk
                            по мой изчисления около и над 3.5%
                            Добре, дай да ги видим тия твойте калкулации
                            не е прав човека, няма да са 3.5 %, а ще са над 4 %,
                            не съм калкулирал и не ми е нужно, не искам да убеждавам никой, към 18 ч. ще се установи, че съм прав,

не е препоръка за каквото и да било ...
                            А ако не си прав, какво даваш? :-)
                            няма такава опция, но ако си навит да се хванем на бас на фирка и шпакла в зависимост от изхода ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка
                              Първоначално изпратено от SeanICK
                              не съм калкулирал и не ми е нужно, не искам да убеждавам никой, към 18 ч. ще се установи, че съм прав,

А ако не си прав, какво даваш? :-)
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от SeanICK

Коментар

Working...
                                X