alligator съм от край време и се надявам да си остана аlligator завбъдеще Мерси за инфото.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alligatorЗдравейте, нов съм в сферата на инвестирането и имам някои въпроси към тези които са минали вече по този път. Искам да разбера какви са таксите при закупуване на дялове от фонда Капман Макс - такса за закупуване, такса за управление или за обратно изкупуване на дяловете. Има ли някаква наказателна лихва ако искам да ги изтегля в някакъв кратък срок. Въобще всичко свързано с наказателни и стандартни такси. В някой други сайтове пише че има такива такси а аз никъде не ги виждам в краткия и пълен проспект на Капман Макс. Извинявам се ако отговора ми го има някъде из темата или във форума.
Е, всеки може да пробва да стане алигатор, но да беше почнал с друг ник, примерно "яйцето на алигатора"Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от alligatorЗдравейте, нов съм в сферата на инвестирането и имам някои въпроси към тези които са минали вече по този път. Искам да разбера какви са таксите при закупуване на дялове от фонда Капман Макс - такса за закупуване, такса за управление или за обратно изкупуване на дяловете. Има ли някаква наказателна лихва ако искам да ги изтегля в някакъв кратък срок. Въобще всичко свързано с наказателни и стандартни такси. В някой други сайтове пише че има такива такси а аз никъде не ги виждам в краткия и пълен проспект на Капман Макс. Извинявам се ако отговора ми го има някъде из темата или във форума.
Коментар
-
Мерси, това ми трябваше. Просто не знаех че тези такси са включени в цената и доколкото разбирам стойностите за всеки изминал ден, които са въведени в сайта им са крайни и никакви допълнителни такси няма.
Още едно въпросче за тези които са от София. В кой офис мога да получа повече инфо за Капман Макс и също така да си купя дялове (две в едно). Фронт офиса на Позитано 9 или офиса на Фритьоф Нансен 9 ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от XanaduЗдрасти аллигатор, и аз сум нов тук но ше се опитам да ти помогна - такси в Капман - няма - има комисионна 0,7% която ти е включена в цената на дял-продава и купува - http://capman.bg/?Action=70&RecordID=1 'Разходите за емитирането и обратното изкупуване на дяловете на договорния фонд са 0,70% от нетната стойност на активите на един дял и са включени в обявените цени.; с 2 думи - тебе те вълнуват само стоиността купува и продава.наказарелни лихви доколкото ми е известно няма.
НО, най добре хвани и прочети пълния проспект на фонда. Да няма после "ама вие що така ми казахте?"
Коментар
-
Здрасти аллигатор, и аз сум нов тук но ше се опитам да ти помогна - такси в Капман - няма - има комисионна 0,7% която ти е включена в цената на дял-продава и купува - http://capman.bg/?Action=70&RecordID=1 'Разходите за емитирането и обратното изкупуване на дяловете на договорния фонд са 0,70% от нетната стойност на активите на един дял и са включени в обявените цени.; с 2 думи - тебе те вълнуват само стоиността купува и продава.наказарелни лихви доколкото ми е известно няма.
Коментар
-
Здравейте, нов съм в сферата на инвестирането и имам някои въпроси към тези които са минали вече по този път. Искам да разбера какви са таксите при закупуване на дялове от фонда Капман Макс - такса за закупуване, такса за управление или за обратно изкупуване на дяловете. Има ли някаква наказателна лихва ако искам да ги изтегля в някакъв кратък срок. Въобще всичко свързано с наказателни и стандартни такси. В някой други сайтове пише че има такива такси а аз никъде не ги виждам в краткия и пълен проспект на Капман Макс. Извинявам се ако отговора ми го има някъде из темата или във форума.
Коментар
Коментар