IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• alligator съм от край време и се надявам да си остана аlligator завбъдеще Мерси за инфото.

Коментар

• Първоначално изпратено от alligator
      Здравейте, нов съм в сферата на инвестирането и имам някои въпроси към тези които са минали вече по този път. Искам да разбера какви са таксите при закупуване на дялове от фонда Капман Макс - такса за закупуване, такса за управление или за обратно изкупуване на дяловете. Има ли някаква наказателна лихва ако искам да ги изтегля в някакъв кратък срок. Въобще всичко свързано с наказателни и стандартни такси. В някой други сайтове пише че има такива такси а аз никъде не ги виждам в краткия и пълен проспект на Капман Макс. Извинявам се ако отговора ми го има някъде из темата или във форума.
      Щом си нов, защо си се осмелил да вземеш ника на великия Алигатор?
      Е, всеки може да пробва да стане алигатор, но да беше почнал с друг ник, примерно "яйцето на алигатора"
      Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• отиди направо на позитано или 3 уши - се едно - влизаш вдясно,сядаш,питаш и готово. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от alligator
          Здравейте, нов съм в сферата на инвестирането и имам някои въпроси към тези които са минали вече по този път. Искам да разбера какви са таксите при закупуване на дялове от фонда Капман Макс - такса за закупуване, такса за управление или за обратно изкупуване на дяловете. Има ли някаква наказателна лихва ако искам да ги изтегля в някакъв кратък срок. Въобще всичко свързано с наказателни и стандартни такси. В някой други сайтове пише че има такива такси а аз никъде не ги виждам в краткия и пълен проспект на Капман Макс. Извинявам се ако отговора ми го има някъде из темата или във форума.
          По добре направо отиди до някой офис на Капман, там ще ти обяснят подробно
          Amino.bg - онлайн магазин за хранителни добавки

Коментар

• Мерси, това ми трябваше. Просто не знаех че тези такси са включени в цената и доколкото разбирам стойностите за всеки изминал ден, които са въведени в сайта им са крайни и никакви допълнителни такси няма.

Още едно въпросче за тези които са от София. В кой офис мога да получа повече инфо за Капман Макс и също така да си купя дялове (две в едно). Фронт офиса на Позитано 9 или офиса на Фритьоф Нансен 9 ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Xanadu
              Здрасти аллигатор, и аз сум нов тук но ше се опитам да ти помогна - такси в Капман - няма - има комисионна 0,7% която ти е включена в цената на дял-продава и купува - http://capman.bg/?Action=70&RecordID=1 'Разходите за емитирането и обратното изкупуване на дяловете на договорния фонд са 0,70% от нетната стойност на активите на един дял и са включени в обявените цени.; с 2 думи - тебе те вълнуват само стоиността купува и продава.наказарелни лихви доколкото ми е известно няма.
              +таксите за управление са калкулирани в цената на дяловете.

НО, най добре хвани и прочети пълния проспект на фонда. Да няма после "ама вие що така ми казахте?"

Коментар

• Здрасти аллигатор, и аз сум нов тук но ше се опитам да ти помогна - такси в Капман - няма - има комисионна 0,7% която ти е включена в цената на дял-продава и купува - http://capman.bg/?Action=70&RecordID=1 'Разходите за емитирането и обратното изкупуване на дяловете на договорния фонд са 0,70% от нетната стойност на активите на един дял и са включени в обявените цени.; с 2 думи - тебе те вълнуват само стоиността купува и продава.наказарелни лихви доколкото ми е известно няма.

Коментар

• Здравейте, нов съм в сферата на инвестирането и имам някои въпроси към тези които са минали вече по този път. Искам да разбера какви са таксите при закупуване на дялове от фонда Капман Макс - такса за закупуване, такса за управление или за обратно изкупуване на дяловете. Има ли някаква наказателна лихва ако искам да ги изтегля в някакъв кратък срок. Въобще всичко свързано с наказателни и стандартни такси. В някой други сайтове пише че има такива такси а аз никъде не ги виждам в краткия и пълен проспект на Капман Макс. Извинявам се ако отговора ми го има някъде из темата или във форума.

Коментар

• Също толкова важно е и кога си влязъл преди това.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Az lichno se radvam che izlyazoh predi sredata na oktomvri...
                      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitkodotcom
                        Реалното повишение е 3.7%, но обратното изкупуване е било с нови 2.9% (общо 16% от върха) и затова повишението изглежда като 6.4%
                        :shock:

Коментар

• Откъде го извадиха това 6 и кусур процента точно сега. Баш на влизане ли трябваше да ме изтрещят така

Коментар

• Първоначално изпратено от mitkodotcom
                            Реалното повишение е 3.7%, но обратното изкупуване е било с нови 2.9% (общо 16% от върха) и затова повишението изглежда като 6.4%

Можеш ли да обясниш малко по простичко какво имаше предвид в цитата, защото да си призная нищо не разбрах

Мерси и поздрави

Коментар

• Честито на инвестиралите в КАПМАН,още няколко по 6 за ЧНГ
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Прасчо и сие,
                                тази седмица да не забравите да направите "юруш на маслините". Преди бяха опашки да продавате, сега обратното.
                                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Working...
                                X