IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от g-card
    Здравейте, как виждате доходността на Капман за 2008ма година. Мисля да инвестирам там повечко пари и се чудя дали сега е момента или да изчакам след нова година. Аз мисля, че до към април ще е на + доста и след това може би ще има изветен спад заради преструктурирането на порфейла за лятото и след това пак на +, но не съм много навътре в тези неща и реших да Ви питам какво мислите по въпроса. Благодаря
    ЗА преструктурирането нещо не разбрах въпроса,смяна на модния сезон ли,или птичките ще долетят от юг?
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Абе и аз докато разбера , че това сложното Д.......фикация , нямало нищо общо с ДЕФЕКАЦИЯ.
      Ама що трябва да цапаме темата.

Коментар

• Изобщо не къртите
        Респект!

Коментар

• Баси и аз се обърках - майтапи ли го, сериозно ли му "помага"/

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
            Колеги, дръжте се сериозно с младежа, той от искрен интерес пита! Виж сега, не им се връзваи! По-добре изчакаи да им мине ИПО-то, защото иначе няма да те пуснат да си купиш акций! Аз бих ти предложил да използваш метода ПППП*, така парите ще са ти инвестирани много по-добре! най-добре да си дизифенкцираш портфейла като вземеш по няколко акций от различните ИП-та, след ИПОто им! Така и при голям растеж пак ще си защитен от балонизиране! Това е!
            ---------------------------------------
            *ПППП - почети повече, после питай
            препоръка е :-)
            kakvo IPO ,kakvi акций !

Коментар

• Колеги, дръжте се сериозно с младежа, той от искрен интерес пита! Виж сега, не им се връзваи! По-добре изчакаи да им мине ИПО-то, защото иначе няма да те пуснат да си купиш акций! Аз бих ти предложил да използваш метода ПППП*, така парите ще са ти инвестирани много по-добре! най-добре да си дизифенкцираш портфейла като вземеш по няколко акций от различните ИП-та, след ИПОто им! Така и при голям растеж пак ще си защитен от балонизиране! Това е!
              ---------------------------------------
              *ПППП - почети повече, после питай
              препоръка е :-)
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                Първоначално изпратено от intint
                Първоначално изпратено от g-card
                Здравейте, как виждате доходността на Капман за 2008ма година. Мисля да инвестирам там повечко пари и се чудя дали сега е момента или да изчакам след нова година. Аз мисля, че до към април ще е на + доста и след това може би ще има изветен спад заради преструктурирането на порфейла за лятото и след това пак на +, но не съм много навътре в тези неща и реших да Ви питам какво мислите по въпроса. Благодаря
                Колко модни думички като преструктуриране, порФейл,
                Ето ти още няколко диверсификация, корекция, ликвидност
                Колега....мисля, че имате грешка...в деверсивикацията и курекцийте...
                Права си колежке, мерси за поправките

Коментар

• Първоначално изпратено от intint
                  Първоначално изпратено от g-card
                  Колега....мисля, че имате грешка...в деверсивикацията и курекцийте...
                  NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

Коментар

Мисля, че трябва да има тест са олигофрения преди да разрешават да се пише в този форум. Може би преструктурирането на портфейла да е като модните форуми " пролет-лято и есен-зима" - Ялъмов сигурно само за това не се е сетил.
                      Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.

Коментар

• Здравейте, как виждате доходността на Капман за 2008ма година. Мисля да инвестирам там повечко пари и се чудя дали сега е момента или да изчакам след нова година. Аз мисля, че до към април ще е на + доста и след това може би ще има изветен спад заради преструктурирането на порфейла за лятото и след това пак на +, но не съм много навътре в тези неща и реших да Ви питам какво мислите по въпроса. Благодаря

Коментар

• А цената на БФБ вклчва ли всички такси или тях си ги доплащаш допълнително? Щото ако ги включва то още утре пускам заявка и ще изкупя маса акции. ))

Коментар

• Първоначално изпратено от led
                            Пичове, нов съм и моля за обяснение на следното-цена продава на Макса в офиса им е 43.1352, а на борсата 42.000. Та питам-ако купя от БФБ мога ли да ги осребря по цена обратно на офиса?
                            Благодаря предварително

Коментар

• Само аз ли забелязвам, че котировките на Макса на гише са 42,5356 - 43,1352, а на пазара са 40,500 - 42,000 :-)
                              Жалко, че не ми остана още кеш да се поналапам още

Коментар

• Първоначално изпратено от alligator
                                alligator съм от край време и се надявам да си остана аlligator завбъдеще Мерси за инфото.
                                Е, щом вече си алигатор, "яйцето" остава свободен ник
                                Ave!
                                Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X