Първоначално изпратено от g-card
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от psycoholicКолеги, дръжте се сериозно с младежа, той от искрен интерес пита! Виж сега, не им се връзваи! По-добре изчакаи да им мине ИПО-то, защото иначе няма да те пуснат да си купиш акций! Аз бих ти предложил да използваш метода ПППП*, така парите ще са ти инвестирани много по-добре! най-добре да си дизифенкцираш портфейла като вземеш по няколко акций от различните ИП-та, след ИПОто им! Така и при голям растеж пак ще си защитен от балонизиране! Това е!
---------------------------------------
*ПППП - почети повече, после питай
препоръка е :-)
Коментар
-
Колеги, дръжте се сериозно с младежа, той от искрен интерес пита! Виж сега, не им се връзваи! По-добре изчакаи да им мине ИПО-то, защото иначе няма да те пуснат да си купиш акций! Аз бих ти предложил да използваш метода ПППП*, така парите ще са ти инвестирани много по-добре! най-добре да си дизифенкцираш портфейла като вземеш по няколко акций от различните ИП-та, след ИПОто им! Така и при голям растеж пак ще си защитен от балонизиране! Това е!
---------------------------------------
*ПППП - почети повече, после питай
препоръка е :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от intintПървоначално изпратено от g-cardЗдравейте, как виждате доходността на Капман за 2008ма година. Мисля да инвестирам там повечко пари и се чудя дали сега е момента или да изчакам след нова година. Аз мисля, че до към април ще е на + доста и след това може би ще има изветен спад заради преструктурирането на порфейла за лятото и след това пак на +, но не съм много навътре в тези неща и реших да Ви питам какво мислите по въпроса. Благодаря
Ето ти още няколко диверсификация, корекция, ликвидност
Коментар
-
Първоначално изпратено от intintПървоначално изпратено от g-cardЗдравейте, как виждате доходността на Капман за 2008ма година. Мисля да инвестирам там повечко пари и се чудя дали сега е момента или да изчакам след нова година. Аз мисля, че до към април ще е на + доста и след това може би ще има изветен спад заради преструктурирането на порфейла за лятото и след това пак на +, но не съм много навътре в тези неща и реших да Ви питам какво мислите по въпроса. Благодаря
Ето ти още няколко диверсификация, корекция, ликвидностNIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от g-cardЗдравейте, как виждате доходността на Капман за 2008ма година. Мисля да инвестирам там повечко пари и се чудя дали сега е момента или да изчакам след нова година. Аз мисля, че до към април ще е на + доста и след това може би ще има изветен спад заради преструктурирането на порфейла за лятото и след това пак на +, но не съм много навътре в тези неща и реших да Ви питам какво мислите по въпроса. Благодаря
Ето ти още няколко диверсификация, корекция, ликвидност
Коментар
-
Първоначално изпратено от g-cardЗдравейте, как виждате доходността на Капман за 2008ма година. Мисля да инвестирам там повечко пари и се чудя дали сега е момента или да изчакам след нова година. Аз мисля, че до към април ще е на + доста и след това може би ще има изветен спад заради преструктурирането на порфейла за лятото и след това пак на +, но не съм много навътре в тези неща и реших да Ви питам какво мислите по въпроса. БлагодаряГлупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.
Коментар
-
Здравейте, как виждате доходността на Капман за 2008ма година. Мисля да инвестирам там повечко пари и се чудя дали сега е момента или да изчакам след нова година. Аз мисля, че до към април ще е на + доста и след това може би ще има изветен спад заради преструктурирането на порфейла за лятото и след това пак на +, но не съм много навътре в тези неща и реших да Ви питам какво мислите по въпроса. Благодаря
Коментар
Коментар