Ne se turpish! Moq site e po-qk! {}{}
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Anton Chigurh
Kaji chesno facebooka li si sloji na website?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mysteriousПървоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от mysterious-2.2 % за три дни ...
П.П. Ниа /Ния/ - ти така си се казваш или си почитателка на романите на Д. Талев? Може и да не ми отговаряш разбира се :-)
mojeshe da me pitash na PM...ne mi e tova imeto.NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от mysterious-2.2 % за три дни ...
П.П. Ниа /Ния/ - ти така си се казваш или си почитателка на романите на Д. Талев? Може и да не ми отговаряш разбира се :-)"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
Ако това (разпродажбата на малко акции от позции имащи голямо тегло при изчисляване на дяловете) се прави за намаляване на цената на дяловете с цел влизане на голям инвестотор във фонда, защо пък не? Фонда така или инъче ще си вземе процента, защо да не даде възможност на големите да налеят още кеш?!
Така с малко загуба от някои акции се постигат големи печалби от комисиони за управляващото дружество.
И вълкът сит, и агнето цяло.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Re: здр
Първоначално изпратено от KoHcKaMyXaВсеки вторник и петък имаше ""Залагания" за Капман хайде сега да видим до колко ще падне Софикс :-) 1660.18 да чуем мненията ви :-)
Не е препоръка за покупка или продажба.
Коментар
-
Anton Chigurh
Пак ви казвам, че правите грешка, като си мислите, че фонда с най-голяма доходност е най-добрия. Нещата далеч не са така.
Коментар
-
ОК
С тая Албена, дето я изсипаха накрая, нямам идея колко ще падне Капман днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggg62Моля, КОБОСА който пуска бид за 100 DFCAPMX @ 30,030, маха го след 1 час, след 2 часа пак го пуска, и така вече 8-ми ден - поне да ми обясни защо го прави :-)
Подобно нещо правят и Златен лев брокери с акциите на ИД Златен лев!!!
Коментар
Коментар