IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сигурно е бил COBOS-a на журналиста

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Първоначално изпратено от Nia
      Първоначално изпратено от Sisqou
      1. Инвеститор
      2. година до 18 месеца
      3. не на 100%
      P.S. Нямам дялове в Капман и мислех да запиша.
      Ne mi se viarva, che pravish razlika m/u Investor i Speculant
      A i by the way i da se napuvash, ne mojesh da izgubish na 100%.
      Dori i da si kupish TRACE na 1000 li?
      Трябва ти и ливъридж Коле, без него трудно ще го докараш до 100% ...

Само на мен ли ми се причу при интервюто, че някакъв COBOS писка нон-стоп изотзад?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
        1. Инвеститор
        2. година до 18 месеца
        3. не на 100%
        Dori i da si kupish TRACE na 1000 li?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
          1. Инвеститор
          2. година до 18 месеца
          3. не на 100%

Коментар

• Първоначално изпратено от Sisqou
            1. Инвеститор
            2. година до 18 месеца
            3. не на 100%
            NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от Amatyor
              Първоначално изпратено от milenkk
              няма всеки ден да си играят хората да смятат котировки, има по-важни работи за вършене като анализи и тем подобни. И не е хубаво да си натоварваш психиката всеки ден с тия индекси. А и инвестицията тук е дългосрочна, а не да се ползва от накой хора като разплащателна сметка.
              Не знам каква толкова е играта при положение че много по малки фондове го правят и не е толкова сложно. Мислех че в ден като този е хубаво да знаеш какво става с вложенията ти и не е удобно някак си да чакаш до петък
              1. Ти инвеститор ли си или спекулант?
              2. Ако си инвеститор - какъв е времевия ти хоризонт?
              3. До колко са ти важни парите които инвестираш? Готов ли си да ги загубиш?

Защо имам чувството че нямаш ясни отговори на тия въпроси?
              1. Инвеститор
              2. година до 18 месеца
              3. не на 100%

Коментар

Първоначално изпратено от milenkk
                няма всеки ден да си играят хората да смятат котировки, има по-важни работи за вършене като анализи и тем подобни. И не е хубаво да си натоварваш психиката всеки ден с тия индекси. А и инвестицията тук е дългосрочна, а не да се ползва от накой хора като разплащателна сметка.
                Не знам каква толкова е играта при положение че много по малки фондове го правят и не е толкова сложно. Мислех че в ден като този е хубаво да знаеш какво става с вложенията ти и не е удобно някак си да чакаш до петък
                1. Ти инвеститор ли си или спекулант?
                2. Ако си инвеститор - какъв е времевия ти хоризонт?
                3. До колко са ти важни парите които инвестираш? Готов ли си да ги загубиш?

Защо имам чувството че нямаш ясни отговори на тия въпроси?

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
                    http://www.p r o f i t.bg/ - интервю с Николай Ялъмов

Коментар

• http://www.profit.bg/ - интервю с Николай Ялъмов

Коментар

Защо Капман не предлагат всеки ден котировките? Има една услуга на техния сайт за абонамент и се абонирах, но пак не ми изпращат нищо на е-майла.

Коментар

Защо Капман не предлагат всеки ден котировките? Има една услуга на техния сайт за абонамент и се абонирах, но пак не ми изпращат нищо на е-майла.
                          1. Защото така пише в договора който си подписал/подписала. Тоест така пише в проспекта, който е цитиран в договора.

2. Защото е законно и правилата го позволяват.

3. Защото така се пестят пари (не много).

4. Защото има други фондове които смятат всеки ден. Т.е. който не му харесва.... сменя фонда.

Не ме разбирай погрешно, ама това са условията, участието не е задължително

Аз продължавам да не разбирам, каква е логиката на инвеститор във фонд да се дзвери срещу дневните котировки. За тая работа си има Кобос.

Иначе за абонамента за бюлетина дето трябва да го получаваш - за това и аз им се ядосвам. Все се каня да ги питам в фронт офиса, що не вземат да я махнат тая опция, като не работи.

Коментар

• Защо Капман не предлагат всеки ден котировките? Има една услуга на техния сайт за абонамент и се абонирах, но пак не ми изпращат нищо на е-майла.

Коментар

• bravo- samo (- 2.2%)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Ne se turpish! Moq site e po-qk! {}{}
                                Hahahahhahah, Maiche...nai-posle specheli tochka! Plessss
                                NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

Working...
                                X