monopola, много ми е интересно, когато препоръчваш, какво да прави дамата, какво ще и кажеш вместо пътища, когато утепат черепа. а че ще го утепат и той си знае.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TonsОсвен това, Капман доста купуваха напоследък на ниски цени, тъй че като изплува пазара пак ще са номер едно
Освен оптимизма, другото не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TonsЕй Полки човек, недей толкова крайни неща за багажи и напускане молим те За другото съм напълно съгласен с теб.
Тонс, теб на психически тормоз подлагали са те ?
Знаеш ли , че хора подложени на психически тормоз за няколко месеца са си заминавали от този свят.
Представям си момичето , че във вторник и петък не и се прибира вкъщи. До колкото разбирам парите са спестявания на мъжът и, а не са изработени от тях двамата.
Тонс, имаш ли на представа да дадеш съвет на някого за неговите пари и нещата да не поемат в очакваната посока, какво е ?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
ОНЕ 23 предполагам че това което си написала е ясно на всички, затова и не го обяснявах аз.
Още един съвет от мен - направете си по една сметка в някои сайт за залагания и всеки ден пускайте права колонка с всички мачове за деня. Примерно с по 5 евро. Коефицента ви трябва да става поне 200 -300 така че ако спечелите ще си купите една две акции на пътища. А че няма да спечелите е ясно, но ще свикнете с губенето на пари. А това е много важно при инвестиций от какъвто и да е род.
Ако не можете да си позволите да губите по 5 евро на ден, залагайте с по 2, но ако не можете да си позволите да кубите по 2, тогава е по добре да не се занимавата с бизнес, инвестиций и т.н. ПО добре си работете тма нещо си и тва е.
Коментар
-
Уплашена, съвсем в реда на нещата е да си уплашена. Ако не си уплашена значи нещо не е наред в тебе. Мисля , че повечето хора /които не са наясно с играта на БФБ/ са уплашени.
Сега да погледнем реално на нещата. Ако в момента са ти страшно необходими левове и ти се налага да продаваш дялове от ДФ, разбира се , че ще продадеш и ще реализираш загуба. Но да предположим , че не са ти необходими пари , трябва въобще да забравиш няколко месеца /може и година/ да гледаш на колко е обратното изкупуване на дяловете ти. Все едно цената е още 46 лв. и не се променила и толкова. Прибирате се с мъжа ти и правите това което сте правили и преди да си дадете спестяванията си в ДФ. Не мисля , че е толкова трудно за забравите тези пари за година или 2-3 години. След три години ти гарантирам , че парите най-малко ще са ти удвоени. Ако си дадеш парите на лихва в някоя банка в най-добрия случай след 3 години ще вземеш 20% отгоре което ще е равно на инфлацията само за тази година.
Прочетох всички мнения които са ти дадени днес и са много правилни.
Дай на мъжа ти и той да се запознае със съветите дадени тук или го уведоми.
Ако те обича ще те разбере , че си искала да помогнеш на семейния бюджет. Но ако всеки вторник и петък ти натяква , че те е послушал за инвестицията - направо го изгони или си събери багажа и го напусни.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopolaНе било трудно а!
Само че не е лирически герой, а двама много реални младежи. Да банката можеше да е всяка друга, ама не знам схемите по депозитите какви са че да коментирам банки
Успех на всички останали, неразпознали се в персонажите
Коментар
Коментар