IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• monopola, много ми е интересно, когато препоръчваш, какво да прави дамата, какво ще и кажеш вместо пътища, когато утепат черепа. а че ще го утепат и той си знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tons
      Освен това, Капман доста купуваха напоследък на ниски цени, тъй че като изплува пазара пак ще са номер едно
      Освен оптимизма, другото не е препоръка.
      Възможно ли е да не знаете, че Капман напоследък купува големи обеми за пенсионните фондове "Доверие" като един от техните инвестиционни посредници, което няма нищо общо с Капман Макс???

Коментар

• Първоначално изпратено от Tons
        Ей Полки човек, недей толкова крайни неща за багажи и напускане молим те За другото съм напълно съгласен с теб.

Тонс, теб на психически тормоз подлагали са те ?

Знаеш ли , че хора подложени на психически тормоз за няколко месеца са си заминавали от този свят.

Представям си момичето , че във вторник и петък не и се прибира вкъщи. До колкото разбирам парите са спестявания на мъжът и, а не са изработени от тях двамата.

Тонс, имаш ли на представа да дадеш съвет на някого за неговите пари и нещата да не поемат в очакваната посока, какво е ?
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ОНЕ 23 предполагам че това което си написала е ясно на всички, затова и не го обяснявах аз.
          Още един съвет от мен - направете си по една сметка в някои сайт за залагания и всеки ден пускайте права колонка с всички мачове за деня. Примерно с по 5 евро. Коефицента ви трябва да става поне 200 -300 така че ако спечелите ще си купите една две акции на пътища. А че няма да спечелите е ясно, но ще свикнете с губенето на пари. А това е много важно при инвестиций от какъвто и да е род.
          Ако не можете да си позволите да губите по 5 евро на ден, залагайте с по 2, но ако не можете да си позволите да кубите по 2, тогава е по добре да не се занимавата с бизнес, инвестиций и т.н. ПО добре си работете тма нещо си и тва е.

Коментар

• Мъдро Polki,мъдро.Добро обобщение на написаното до тук.

Коментар

• Ей Полки човек, недей толкова крайни неща за багажи и напускане молим те За другото съм напълно съгласен с теб.

Коментар

• Уплашена, съвсем в реда на нещата е да си уплашена. Ако не си уплашена значи нещо не е наред в тебе. Мисля , че повечето хора /които не са наясно с играта на БФБ/ са уплашени.

Сега да погледнем реално на нещата. Ако в момента са ти страшно необходими левове и ти се налага да продаваш дялове от ДФ, разбира се , че ще продадеш и ще реализираш загуба. Но да предположим , че не са ти необходими пари , трябва въобще да забравиш няколко месеца /може и година/ да гледаш на колко е обратното изкупуване на дяловете ти. Все едно цената е още 46 лв. и не се променила и толкова. Прибирате се с мъжа ти и правите това което сте правили и преди да си дадете спестяванията си в ДФ. Не мисля , че е толкова трудно за забравите тези пари за година или 2-3 години. След три години ти гарантирам , че парите най-малко ще са ти удвоени. Ако си дадеш парите на лихва в някоя банка в най-добрия случай след 3 години ще вземеш 20% отгоре което ще е равно на инфлацията само за тази година.

Прочетох всички мнения които са ти дадени днес и са много правилни.
                Дай на мъжа ти и той да се запознае със съветите дадени тук или го уведоми.
                Ако те обича ще те разбере , че си искала да помогнеш на семейния бюджет. Но ако всеки вторник и петък ти натяква , че те е послушал за инвестицията - направо го изгони или си събери багажа и го напусни.
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola
                  Не било трудно а!
                  Само че не е лирически герой, а двама много реални младежи. Да банката можеше да е всяка друга, ама не знам схемите по депозитите какви са че да коментирам банки
                  Да ти кажа, на тези 2-ма лирически герои са им много криви и тези сметки, щото промоцията на ПИБ за тези 6.66% за нов тримесечен си има краен срок и тарикатът, дето се кани да си закрие този и да си открие нов доста ще се поухапе, щото като иде да го закрива вече никой няма да ис спомня онези 6.66% от "миналата промоция". Ама - какво да се прави - хубавото е, че са 20-годишни - имат време - ША са научат
                  Успех на всички останали, неразпознали се в персонажите

Коментар

• Тъй де,тъй.Вижте другари хубаво е да се ебаваш с пазара но като почне пазара да се ебава с тебе ........
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Идеята е, че куцо и сакато иска БЪРЗИ ПАРИ, пък то УЕСНО НЕМА

Коментар

• Не било трудно а!
                        Само че не е лирически герой, а двама много реални младежи. Да банката можеше да е всяка друга, ама не знам схемите по депозитите какви са че да коментирам банки

Коментар

• Доколкото схванах идеята е за лирическия герой а не за ПИБ.Можеше да е всяка друга банка
                          Life won't wait for you.

Коментар

• ами да ти кажа честно, sorry ама не разбирам точно какво си написал за ПИБ...

Коментар

• Естествено ако си един от двамата които описвам и аз не съм разбрал за какво е ставало дума и смисъла на разговора, дълбоко съжалявам.

Коментар

• Абе ти чете ли кво съм написал и ако да как разбра мнението ми за ПИБ?
                                Да е.а и малоумниците !

Коментар

Working...
                                X